ASUKUVAT KOULUSTA

 

Tässä oli teille asukuvat, jotka on napattu koulussa. Eli ihan tavallista normi arkilookkia eikä mitään kikkailua. Ihana koulukaverini ja tyttö, josta on tullut mielettömän tärkeä ja ihana ystävä elämässä muutenkin nappasi nämä kuvat ennen kansantalouden tunnin alkua. Blogeista on tullut todella siloteltuja, jotka kilpailevat keskenään toinen toistaan vastaan upeammilla asukuvilla. Minusta se on tavallaan ihan mieletöntä ja ihanaa, joka haastaa itseänikin kehittymään koko ajan enemmän. Samalla kuitenkin kaipailen hieman kotikutoisempaa otetta takaisin blogeihin, joka minusta päästää lukijat paljon lähemmäksi bloggarin elämää. Tässä nyt tulisi teille pala arkea asukuvien muodossa!

 
Itse asu on todella arkinen. Ihan tavallinen nopeasti kaapista kiireellä revitty ensimmäinen lämmin asu. Ruskea lämmin villaneule sinisten farkkujen kera. Korkeat siniset farkut ovat yhdet luotto farkuistani. Koulun myötä olen löytänyt farkut ihan uudestaan. Monta vuotta, kun oli töissä missä ei saanut pitää farkkuja ja työ etiketti oli ”tumma asu” niin sitä jotenkin unohti koko farkut! Vapaa ajallakin tuli tuolloin automaattisesti pidettyä, jotain muuta, kuin farkkuja. Farkut ovat palanneet arkilookkeihin ja olenkin täysin hullaantunut niihin. Nyt farkkuja niin vanhoja, kuin uusiakin yksilöitä löytyy kaapistani monet erilaiset ja mikä parasta niitä tulee oikeasti käytettyä!

 

farkut – H&M kengät – H&M neule – vaimolta saatu <3

 
 
 


Kuvissa vilahtava huulipuna on Nyx:n ja rakastan sen nuden/ruskeaa sävyä. Tuosta Nyx:n punasta on tullutkin luotto huulipunani, jota käytän varmasti viikottain. Kuvissa näkyvä sävy ei oikein erotu ja voisinkin tehdä oman postauksen tuosta huulipunasta ja parista muustakin Nyx:n huulituotteesta. Nyx:ltä olen nimittäin löytänyt monia hyviä huulimeikkejä, joissa hinta ja laatu kyllä kohtaavat! 

 
Mitäs pidätte asusta? Onko liian tylsää ja arkista? 🙂

6 kommenttia artikkeliin “ASUKUVAT KOULUSTA

  1. Ihana arkinen look <3 Munkin pitäisi ottaa asukuvien kohdalla vähän rennommin, oon tullut liian ns. "tarkaksi" niiden suhteen. Tosi tympeetä, koska esim itse katson mielelläni sunkin blogissa tällaisia rennompiakin kuvia, joissa ei tasan oo mitään vikaa <3 Nyxin punakin näyttää todella hyvältä! Mikähän se mahtaa olla?:) Mulla on muutama nyx laadultaan tosi hyvä ja osa taas ollut ihan kökköjä 😀

  2. Mä tykkään myös kun on välillä näitä arkisempiakin asuja! 🙂 Sitä se kuitenkin suurimmaksi osaksi on, harva joka päivä jaksaa tälläytyä ja pukeutua parhaimpiinsa 😀 Mun mielestä on kiva jos molempia blogissa, arkea ja niitä erikoisempia juttuja 🙂 Nyxillä on aivan ihania huulijuttuja suurin osa <3 Tuo sunki puna on todella kivan sävyinen!

  3. Kiitos<3 Eikä oo, se kertoo, että mimmillä on tarkka silmä ja korkea taso! 😉 Sen sävy on 352, sävyllä ei lue hylsyssä muuta nimeä. Olin juuri tänään menossa ostamaan toista, mutta en enää löytänyt. Iik toivottavasti se oli vain tilapäisesti loppu, sillä tämä on myös koostumuksen takia ehdottomasti oma lemppari!

  4. Mä en ainakaan. Hiihdän aika usein jopa verkkarit jalassa koulussa. 😀 Oon ihan samaa mieltä sun kanssa on kiva jos on arkisempia, mutta myös niitä erikoisempia "wow" asuja. : )

  5. kiva nähdä minustsa myös näitä arkisia asuja:) musta asu on kvia ja tuo huulipuna sopii asuu tosihyvin!

  6. Kiitos paljon! Kiva, että näistä tykättiin, koska nyt on ollut itsellä vaikea toteuttaa asujen kuvaamista valoisaan aikaan. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun