EPÄSUOSITTUJA MIELIPITEITÄ OSA 2

Blogin suosituimmissa teksteissä roikkuu kuukaudesta toiseen postaus, jossa julkaisin omia niin sanottuja epäsuosittuja mielipiteitäni. Ensimmäiset epäsuositut mielipiteeni voit lukea tästä. Mullahan tunnetusti mielipiteitä riittää… Niin ajattelin julkaista teille liudan niitä epäsuositumpia sellaisia. Epäsuosittuja mielipiteitä osa 2 olkaa hyvät!

 
Pariskunnat, jotka pussailevat kaveriporukassa. Käytän nyt termiä ”nuolevat”, jotta ymmärrätte, etten nyt tarkoita mitään pikku pusujen vaihtoa. Jos kerta ollaan kaveriporukalla liikenteessä niin minusta, silloin ne kaksin keskiset kiihkeät nuolemiset voi odottaa sitä, kun päästään kotiin. Se on aina vähintääkin kiusallista kavereille. Onneksi omaan lähipiiriini ei kuulu tällaisia pariskuntia, sillä ala aste Siiri varmaan ottaisi minusta vallan ja suustani saattaa päästä viisaita ”Hankkikaa huone” kommentteja. 😀
 
”Eksien” perään ruikuttajat. Niitä mimmejä tekisi mieli välillä oikein ravistella, jotka jaksavat stalkata loputtomiin jotain random tyyppiä, jonka kanssa ollaan käyty pari kertaa kahvilla ja ehkä kerran jos toisenkin bylsimässä. Antakaa olla, jos kerta se jätkä oli ”niin kusipää” niin älkää nyt herran jumala käyttäkö omaa aikaanne hänen loputtomaan stalkkeroimiseen. 
 
Tutustumisleikit. Tututustumisleikkejä oli Amk:n ensimmäisillä päivillä ja, kun ne alkoivat mietin hetken olenkohan ihan oikeassa paikassa. Tutustumisleikit on aina ollut musta ihan hirveitä ja varmasti tutustumisleikkien takia mulla on hyvin negatiiviset muistot rippileiristäkin. 
 
Julkinen röyhtäily ja piereskely. Tämä on nyt aika inhimillinen asia ja ”vahinkoja sattuu”, mutta sitten on niitä, jotka oikein mässäilevät, sillä että saavat mahdollisimman suuren äänen kuuluviin. Siis apua en vaan voi sietää sitä. Ja valitettavasti tässä asiassa olen vielä niin anti feministi, kuin vaan voi olla, mutta varsinkin naisten tällainen käytös on minusta vielä tuhat kertaa tuomittavampaa ja ällöttävämpää. 
 
Ihmisten heikko median lukutaito. Eli luetaan, vaikka iltalehden klikki otsikko ja vaahdotaan suuren ääneen asiasta, kuin alaan monta vuotta perehtyneenä professorina. Ja lopuksi paljastuukin, että on,  vain luettu, joko jutun otsikko tai koko juttu huonosti ja lukijalla ei ole mitään käsitystä, mitä aihetta juttu oikeasti käsitteli.
 
Somen täyttäminen oman vauvan kuvilla. Korostan, että jokaisella äidillä on oikeus näin tehdä, mutta tällä hetkellä itseäni ei kiinnosta esimerkiksi neljä eri vauva aiheista Instagram julkaisua päivässä. Vauvat näyttävät minusta aina ihan samalta, joka kuvassa. Se on minulle sama, kuin itse julkaisisin samalla ilmeellä otettuja Instagram seffieitä neljä kertaa päivässä. Ja itse tykkään katsoa ystävien pienten lasten Ig storyja, ne on musta ihan söpöjä. Mutta joka päivä uusi vauvakuva Ig :ssä tai facessa niin menee jo mun kyllästymis rajan ylitse.

 

Ruokavalion tuputtajat. Jos olet dieetillä älä ajattele, että kaikki muut ympärilläsi haluaisivat myös olla dieetillä. Tai, jos maidoton ja hiilihydraatiton ruokavalio toimii sinulla se ei välttämättä tarkoita, että se toimii parhaalla ystävälläsi. Toiset myös nauttivat syödä leipää, vaikka siitä turpoaisikin. Lisä huomiona vielä: ehkä ystäväsi vatsa ei turpoa leivästä niinkuin sinun vatsasi tai häntä ei voisi pätkääkään kiinnostaa, vaikka turpoaisikin.

Talvesta jatkuva valittaminen. Kyllä se talvi on kylmä, luminen ja pimeä, mutta tuliko tämä nyt uutena asiana Suomessa asuvalle ihmiselle? Kyllä minunkin on kylmä ja saatan sanoa, että onpa kylmä, mutta sellainen jatkuva ”äää tulis jo kevä, Suomi on perseestä, talvi on perseestä renkutus on rasittavaa…

Samaistutteko vai vihaistutteko? 😀

13 kommenttia artikkeliin “EPÄSUOSITTUJA MIELIPITEITÄ OSA 2

 1. Kyllä siis jokaiseen voin samaistua! 😀 Tuli mieleen, että siis mäkin inhoon tutustumisleikkejä ja muita vastaavia, mutta blogimiittiin tein meidän mielestä kivat tutustusmisleikit 🙂 Mitä mieltä olit niistä? Mulla on lähtenyt monta ihan hyvääkin seurattavaa pois jatkuvien vauvakuvien takia. Oon päättänyt, että jos joskus mulle tulisikin lapsi niin en ottais siitä kun joskus kuvia.. En tajuu oikeesti sitä jatkuvaa lisäämistä ja tehdään niinku vauvasta joku sometähti? Lemmikit vielä menee 😀 Hyvä postaus Siiri! <3

 2. Ei vitsi voin samaistua.. Etenkin tuohon vauvakuva kohtaan! Mietin, että tuota ei moni uskalla sanoa ääneen, mutta täällähän sekin oli mainittu. Ja by the way ihanat hiukset ! ^-^

 3. Haa samaistuttavaa löytyi! Etenkin tutustumisleikit, hyi olkoon 😀 Mä en myöskään oo koskaan pitänyt niistä, mutta toki niihin ryhtyy jos niitä eteen tulee. Faktahan vaan on se että niiden avulla oikeasti tutustuu hyvin, vaikka itse pystyisinkin ilman niitä niin ainakin nuo saa ns. ujotkin ehkä sitten mukaan ja rohkeammin vielä.

  Täällä muuten yks talven valittaja! Okei en valita jos on leuto sää eikä tuule, mutta jos on yli -10 tai tuulee kylmästi tai muuten vaan on joo kylmä, niin en muuta sitten tee kuin valita 😀 Ja kyllä, voin sanoo että se on rasittavaa, mieskin on jo kyllästynyt mun valitukseen. Mutta sellanen mä vaan nyt oon :') Kyllä talvessa on toki hyvätkin puolensa, en sillä <3

 4. Todella loistavia mielipiteitä ja erittäin hyvin kirjoitettu! ♥ Pystyin aika hyvin samaistumaan kaikkiin ja varsinkin tuo ensimmäinen kohta on yksi ärsyttävimmistä asioista, mitä tiedän! Varsinkin joskus illanistujaisissa, kun juttelu on kesken ja yhtäkkii pariskunta alkaa nuolemaan niin on siinä vähän sellanen kysymysmerkki vaan päässä 😀

  Ainoa, johon en sinäänsä yhdy on tuo tutustumisleikit, sillä musta osa niistä on hyviä tapoja murtaa jäätä ja yhdistää uudessa porukassa olevia ihmisiä. Toisaalta en tiedä millaisia tutustumisleikkejä sä oot joutunut pelaamaan, sillä on niitä ihan aivottomiakin leikkejä näkynyt 😀

 5. huippu postaus!! Siis oon nii sama mieltä kaveriporukassa pussailijoista ja eksien perään ruikuttaminen!!:D Ja tuo heikko median luku taito on semmonen mikä saa mut samantien melkein raivon partaalle siksi yritän vältellä avaamasta mtiää keskustelua, klikki uutista tai sen kommentointi yms, koska ihmisten tyhmyys tekee hulluksi :DD

 6. Se oli kyllä kiva, mutta se oli musta myös tilanteeseenkin sopiva! Kosska aika moni ei tuntenut toisia yhtään. Ja tututumisleikeissä myös ne ujommatkin yksilöt pääsee ääneen ja sillä tavalla ei jää muiden varjoon. 🙂
  Ihan sama päätös! ja lemmikit on mullekin ihan ok! 😀 Kiitos ihana<3

 7. Onneksi mulla puuttuu joku muuli laaksosta ja päätin sen tänne kirjoittaa. Hyvä, että löytyy toisia, jotka voi samaistua tohon! 😀

 8. Joo mulla niihin sama suhtautuminen ja oon täysin samaa mieltä, että niiden hyvä puoli on, että ujommatkin pääsee ääneen! 🙂

  Hahah varmasti, et ole ainoa. Ja mun yksi kultaisemmista ystävistä on ikuinen talven vihaaja, jonka takia tuo kohta tulis ees mieleen. Se on aina haaveilemassa matkustelemisesta, varmaan kuulostaa tutulta? ;D<3

 9. Voi kiitos Ane!<3

  Hahha se on kyllä totta. Oon itse vaan aika överi sosiaalinen luonnostaan niin jotenkin en koe niitä itse kovin tärkeäksi. Mutta ei niihin kuole! 😀

 10. Siis noi kaks kohtaa on sellaisia, että mun pitää aina laittaa teippiä suun eteen, jotta en sano mitään törkeää. 😀
  Ennen sorruin itsekin heikkoon median lukutaitoon, mutta tuli niin tyhmä olo, kun oli tajunnut jonkun uutisen ihan väärin niin aloin kiinnittämään siihen huomioita ja lukemaan uutiset, en vain niiden otsikot! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun