EPÄVARMA NAINEN, PURATKO OMAA EPÄVARMUUTTASI MUIHIN

Morjesta pöytään mimmit sanoin pari viikonloppua sitten tuiki tuntemattomille, koska heidän puoli baari iltaansa oli mennyt minun ulkonäköäni ja asuvalintaani pohtien. Minua ei yleensä kiinnosta juuri lainkaan mitä muut minusta tai ulkonäöstäni ajattelevat. Itse olen tyytyväinen ja onnellinen  omasta ulkonäöstäni. Lähinnä saan tuijottelusta lisää pontta kantaa itseni entistä enemmän rinta rottingilla ja ylpeydellä. Tällä kertaa puutuin asiaan, koska seurassani oli hyvä ystäväni (mielettömän upea ja näyttävä sellainen), mutta häntä tämä käytös häiritsi. Kaikki eivät ole niin itsevarmoja, kuin minä, vaikka ulkoapäin he näyttäisivät tyrmääviltä. Niinpä marssin korkeissa koroissani, tiukoissa farkuissa ja avoinaisessa paidassani kysymään kohteliaasti noilta mimmeiltä, mikä siinä minun tai ystäväni pukeutumisessa oli nyt niin ihmeellistä. Meni muuten muijilta drinkit väärään kurkkuun ja vastaukseksi sain silmien pyörittelyä ja hiljaista mutinaa. He eivät olleet ajatelleet, että puheensa olivat kuuluneet meidän pöytään asti.

 
Mikä siinä on, että monien epävarmojen naisten pitää yrittää sitä omaa epävarmuuttaan kaataa muiden niskaan? Koska itse ei uskalleta pukea avonaista paitaa, laittautua näyttävästi niin sitten jauhetaan paskaa ja ylen katsotaan toisten pukeutumista? Omaa epävarmuutta puretaan muihin. Ja, koska itsellä on epävarma olo niin se on ihan sallittua? Vai onko kyse siitä, että,  jos joku pukeutuu vaikkapa avonaiseen paitaan niin häntä saa arvostella ja haukkua julkisesti. Onko se, jopa avonaiseen paitaan pukeutuneen mimmin oma vika, koska hän on selvästi pukeutumisellaan halunnut herättää huomiota niin on häntä oikeus yrittää nolata julkisesti?
 
Ja tämä on ihan naisten juttu. Jos äijäporukassa on epävarmempi mies niin en ole huomannut, että tuon epävarmemman miehen pitäisi muiden ulkonäöllisiin seikkoihin vedoten yrittää saada toisia tuntemaan olonsa epävarmaksi. Mutta aijai, kun ollaan naisporukalla liikenteessä niin johan saadaan, vaikka minkälaisia kommentteja muille aikaiseksi. Ihan kaveriporukankin kesken tai sitten toista naislaumaa kohden! Epävarmoilla naisilla monesti tuntuu olevan sellainen ajatusmaailma, että näyttävän ja laittautuvan naisen baari illan agenda on vokotella jonkun varatun naisen mies. Jos muuten näin pääsisikin käymään niin eihän siitä ensimmäiseksi voi syyttää sitä naista, vaan tässä kohtaa tulisi kyseenalaistaa sen oman rakkaan miehen aikeet. 
 

Jos itsellä on epävarma olo omista rinnoista, ihon kunnosta, hiuksista tai, vaikka vatsamakkaroista niin poistaako toisen naisen haukkuminen nämä ongelmat? Ei poista. Kenellekään ei kasva tissit toisten avonaista kaula aukkoa tuijottamalla ja heittämällä hänestä alentavia kommentteja. Toisen anorektikoksi haukkuminen ei myöskään lihota tai laihduta sinua grammaakaan. Tai jos, jollain on mielestäsi kauheat piikitellyt ankkahuulet niin ei huolta eivät ne tartu! Ne pitää ihan itse käydä hankkimassa.

 
Kaikkien ei tarvitse olla itsevarmoja, kaikista ei myöskään niitä ikinä tulekaan. Eikä tarvitsekaan, mutta miksi sitä omaa epävarmuutta pitää yrittää kaataa muille? Onneksi kaikki epävarmat naiset eivät tee tätä ja he vasta itsevarmoja naisia oikeasti ovatkin! Vaikka heistä ei ehkä itseltä tunnu siltä. Sama juttu, kuin flunssassa oleva räkisi työkollegoiden kahvikuppeihin. Siitäs saatte muutkin flunssan, kun minäkin joudun olla kipeä! Miltä kuulostaa? Tosi kivalta. Kaikki epävarmat naiset eivät tee näin, mutta aika moni nainen käyttäytymällä näin paljastaa samalla oman epävarmuutensa muille. Ja ennen kaikkea paljastaa palan luonnettaan eikä todellakaan sitä hyvää puolta siitä. 
 
Monet naiset myös ajattelet, että jos joku pukeutuu rohkeammin hänelle voi myös sanoa mitä tahansa. Täytyyhän tuon naisen nyt kestää kritiikki, kun itse pukeutuu noin. Pari tosi elämän hyvää kommenttia tai kysymystä mitä minullekin on sanottu. Ja tottakai nämä kommentit pitää aina esittää isossa porukassa, että jokainen varmasti ne kuulee. Voin rehellisesti kertoa, että joka kerta tälläiset kommentit aiheuttavat minussa niin hyvää itsevarmuuden boostia, että ei mikään. Mietin aina, että onneksi olen ylpeä omasta ulkonäöstäni, ettei minun tarvitse tällaisia kommentteja muille heitellä saadakseni piiloteltua omaa epävarmuuttani. Tällaisia epävarmojen naisten kommentteja ja mukaviksi jutusteluksi naamioituja kommentteja minun nolaamisekseni ovat olleet esimerkiksi:
”Kävit täyttämässä huulia!”
 
Kommentti esitetty juhlissa isossa porukassa ja kommentin sanojasta huokui sellainen fiilis ”Katsos nyt minun Mattini (keksitty poikaystävän nimi) eivät nuo muhkeat huulet ole aidot!” Ja mitä tähän odotettiin vastausta, kun oli luettu blogistani postaus huultentäytöstä. Joo kävin? Eikö se nyt tullut jo selväksi? Mitään kuitenkaan muuta huultentäytöstä ei kyselty.
Piti vain selvästi saada kailottaa koko juhlaporukalle, että minulla on huulitäytettä. 
 
”Siirilläkin on silarit.”
 
Tämä kommentti esitettiin kesämökin pihalla pöydän ympärillä ison porukan läsnä ollessa ja juuri sinä hetkenä, kun olin poistunut. Piti selventää selvästi kaikille miespuolisille mökillä olijoille, että joo Siirillä on silarit ja sentakia isommat tissit. Tästä huomaa taas kommentin kysyjän oman epävarmuuden, koska piti yrittää nolata toinen. Vai haluaisikohan hän itse puhua puoliksi tuntemattomille ihmisille omista tisseistään? Tai, että toiset puivat hänen tissejään hänen ei ollessa paikalla, mutta kuitenkin kuulo etäisyyden päässä keskustelusta.

 

Molempien ja monien muiden samanlaisten kommenttien kohdalla olen aina päässäni ajatellut, että mitä jos minä olisin taltunut samalle typeryyden ja epävarmuuden tasolle? Olisko ollut esimerkiksi kivaa keskustelua, jos minä olisin kysynyt esimerkiksi suureen ääneen: ”
 
”Hei sun finnit on kadonnut ja se paha akne vihdoin loppunut.”
 
”Tai mäkin haluisin tollasen super pienen ja muodottoman kropan, ihan niinkuin malleilla.”

 

”Maijalla on hiustenpidennykset. Ei noi ole aidot hiukset!”

 

Minun mielestä ainakin nuo  keskustelun kommentit eivät ole yhtään mukavaa kuunneltavaa. Miksi minä haluaisin julkisesti kertoa muille, että jollakin on ollut akne. Itselläni on aina ollut hyvä iho, mutta ei se tee minusta yhtään sen parempaa ihmistä. Vai saako niistä epävarmuuksista sitten keskustella ja toitottaa kaikille, jos ne ovat korjaantuneet?  Tai miksi minun pitäisi esittää kommenttia niin, että siitä ei tiedä onko se kehu vai kehun varjoon piilotettu ilkeily. Olen aina ajatellut, että jos minulla on jotain hyvää sanottavaa niin sanon, jos ei ole niin pidän suuni supussa. Tai jos joku asia ei ole minun asiani kertoa eteenpäin niin en kerro.  

Onko kukaan miettinyt, että jokaisella on ne omat epävarmuutensa. Myös minullakin omani. Joku voi tuollaisella käytöksellä oikeasti loukata toisen mieltä. Minun ystäväni baari ilta meni osittain pilalle noiden tuntemattomien naisten takia ja noiden ilkeiden kommenttien takia. Niinkuin sanoin, kaikki eivät ole itsevarmoja ja kaikkien ei tarvitsekaan olla.     Ehkä minä en halua käydä julkista keskustelua baarissa tai mökillä rinnoistani. Tarkoittaako se, että minun pitäisi piilottaa ne? Tai, että en saisi  olla rinnoistani ja omista muodoistani ylpeä? Tai, koska mulla sattuu tissit olemaan ja pidän naisellisesta ja rohkeasta pukeutumisesta niin minulle saa heittää kaiken maailman kommenttia. Voin kuvitella, mikä paskamyrsky alkaisi jos minä tekisin noin. Miksi monilla on sellainen ajatusmaailma, että pieni rintainen saa haukkua isorintaista, mutta ei toisinpäin. Laiha ei saa haukkua ketään läskiksi, mutta ylipainoinen saa arvostella jotain anorektikoksi. Minusta kenenkään ei pitäisi keskittyä, kuin omaan ulkonäköön. Kukaan ei saisi haukkua toisen ulkonäköä riippumatta siltä miltä itse näyttää.   Hyvänä esimerkkinä vielä, että vaikka kirjoitin blogissa avoimesti huulten täytöstäni en ehkä aina haluaisi keskustella siitä. Tai sanotaanko näin, että kirjoitin aiheesta aika kattavan postauksen itse toimenpiteestä ja omista kokemuksistani. Postauksesta voi lukea selvästi oman kantani ja omat kokemukseni huulten täytöstä. Jos sinulla on jotain kysyttävää kysy ihmeessä ja varmasti vastaan, mutta pitääkö aihe aina ottaa esiin, jos sinulla ei ole siitä mitään sanottavaa? 

 
Vielä loppuun kovia totuuden sanoja. Itse uskon, että moni muukin naisellisia vaatteita käyttävä ja omaan ulkonäköön huomiota kiinnittävä nainen pukeutuu ja laittautuu itseään varten. Voin rehellisesti sanoa, että kotona minunkin huulitäytöistäni ei mies ollut kovinkaan riemuissaan ja hän varmasti pitää sitä kovin turhana. Minä en täytäkään huuliani häntä varten, en myöskään, että voisin päästä toisen naisen Matin pöksyin, vaan koska itse pidän muhkeammista huulista!

Jos sun oma miehesi tuijottaa jonkun tiukempaa peppua vika ei ole pepun kantajassa, vaan se on siinä miehessä. Helppoja vaihtoehtoja on joko vaihtaa miestä, kestää tuijottelu tai aloittaa terveellä järjellä ajattelu: Miehetkin osaa olla fiksuja ja arvostaa just sun niitä hyviä piirteitä eikä tuskin ole edes ajatellut vaihtaa sinua toiseen naiseen. Jättäisitkö sinä oman miehesi heti, kun ns ”paremman näköinen tulee vastaan?” Minusta on oman miehen aliarvioimista ja tyhmänä pitämistä, jos joudut joka baarireissulla pelkäämään, että kenen mirkun selkään hän haluaisi tällä kertaa kiivetä. Valitettavasti kyllä niitäkin seurustelevia miehiä tuolla liikenteessä löytyy, jotka lankeavat siihen hyvännäköiseen naiseen, mutta hei jätä se mies sitten. Olethan sä nyt paremman miehen arvoinen!   

Älä anna kenenkään purkaa omaa epävarmuuttaan sinuun!

36 kommenttia artikkeliin “EPÄVARMA NAINEN, PURATKO OMAA EPÄVARMUUTTASI MUIHIN

 1. Rohkea postaus! Täyttä asiaa. Allekirjoitan sinun ajatuksesi, mukavaa, että joku uskaltaa kirjoittaa näin rohkeasti. Sun blogi on virkistävä tuulahdus !
  – Janni

 2. Mikä kroppa, tuota sietääkin kantaa ylpeydellä! Kateelliset ne vain ivailevat!

 3. Hyvä postaus! Täytyy tunnustaa, et mä taas varmaan kiinnitän ton tyyppisiin ulkonäköasioihin sitten liiankin vähän huomiota, koska en ole esim. ikinä ennen näitä kuvia ja tekstiä edes huomannut, että sulla olis silarit :'D

  Toi laihuuden analysointi on kyllä mulle taas puolestaan niin tuttua, koska kyllä sitä, syönköhän mä tarpeeksi ja pitäskö painaa enemmän on jaksettu jauhaa vaikka millä mitalla. Onneksi tosiaan omakin itsetunto kestää tuollaiset ja tykkään itsestäni tällaisena, vaikkei mulle mitään kardashianmuotoja olekaan siunaantunut!

 4. Näyttävällä pukeutumisella avonaisen kaulapaidat yms. haetaan huomiota. Huomionhaku on epätoivoista. Minusta saa arvostella mauttomasti pukeutuneita naisia, toivottavasti heilläkin menisi kaaliin, ettei niitä vesirajamekkoja tarvitse laittaa baariin seuraavalla kerralla.

 5. Samaistun hyvinkin tuohon huultentäyttö kommenttiin. Itse otin huulitäytettä ja, vaikka huuleni ovat pienemmät, kuin sinun (siis jo luonnostaankin kapeammat) ja lopputulos aika huomaamaton niin, oli virhe kertoa operaatiosta hyvälle ystävälleni. Hän kailottaa siitä ja kertoo "vitsejä" aina kun olemme jossain ulkona ja seurassa on miehiä. Kuitenkin kahdestaan hän on minulle sanonut, että haluaisi itsekin ottaa huulitäytettä.
  Hyviä pointteja sinun tekstissäsi ja varmasti, jos ystäväni myös ottaa huulitäytettä niin voin kysyä häneltä haluaako hän, että kailotan siitä kaikille!
  Kiva myös, että julkaiset anonyymit kommentit. Tuntuu suojatulta kommentoida näin kasvottomana. Lisäsin itseni äsken lukijaksi ja sulla on todella kiva blogi, josta on noussut mun yksi omista suosikeista. <3

 6. Vaikutat fiksulta mimmiltä ja tämä oli hyvä postaus!
  Ihmetyttää juuri tuo baarissa naisien väliset toisten ulkonäön puoliset. Näin miehenä oli mielenkiintoista lukea tätä postausta ja olen monessa samaa mieltä. Etenkin juuri tuo seurustelukumppanin aliarvioiminen oli hyvä asia minkä nostit esiin! Nostan hattua kirjotukselle.
  T. Mies, joka saa aina epäilyksiä osakseen seurustelukumppanilta

 7. Eli ensimmäinen epävarma idiootti, joka on varmasti vailla duunii ja kumppanii.

 8. Vahvaa tekstiä vahvalta naiselta! Hyvä kirjoitus ja alleviivaan joka sanan! Saa olla epävarma mutta sen siirtäminen toiseen on typerää ja väärin.
  Myös nostan tuon lihava saa arvostella laihaa, mutta ei toisinpäin. Itse olen saanut aina kuulla anorektikko kommentteja ja kyselyitä. En voi sille mitään, että olen hoikka ja pieni rakenteinen.

 9. Just hyvä, et kirjotat tällasesta asiasta! Ihmisiä on vaa nii helppo arvostella eikä ymmäretä, että toiset on herkkiä eivätkä voi käsitellä asiaa samoin kuin vaikka itse. Minä olen tosi jees mun lyylevän pyöreän vartaloni kanssa ja olen aika tottunut jos jotain tällasta paskaa tulisi omiin korviin niin sliippaamaan vaan ne kaveruudet sitten omalle asteelleen, sillä minä en kyllä haluaisi olla semmosen kaveri joka ois että "tiesitkö että pera valkaisi peräaukkonsa" tyyliin, kuin se olisi huono asia.

  Nykypäivänä rintaleikkauksiakin voi olla monesta syystä, eräs ystäväni on käynyt pienentämässä tissejä erittäin kovien selkäkipujen vuoksi ja samalla hän otti esteettisen kiristyksen tai muun, vaikka oli tyytyväinen, niin tissien muotokin pienentäessä saattaa vaihtua.

 10. Up up hyvä postaus ja ottaa päähän ne epävarmat naiset (kyllä aina naisia, ei miehiä), jotka peilaa omaa epävarmuuttaan muihin!

 11. hyvä teksti taas kerran. Itse en ennen puketunut ennen ollenkaan muotoja esiin tuoden, sillä jotenkin en halunnut lietsoa sitä kun tietää että aina jollain on sanottavaa. Nykyään taas pukeudun just niin kun itsestä hyvältä tuntuu välillä tiukempiin vaatteisiin ja välillä taas super löysiin ja tää riippuu täysi omasta fiiliksestä, sillä itseäni varten tässä pukeudun ja siki en ymmärrä miten muilla naisilla varsinkin voi olla niin helvetisti sanottavaa toisten ulkonäöntä pukeutumisesta, vaikka se ei millään lailla vaikuta kenenkään elämään:D ja ai että mitä anoja taas on täällä kommentoimassa, voi luoja. Hieman on vanhanaikaista määritellä ihminen vaatteiden perusteella, se miten pukeutuu ei tee kestään tyhmenpää, fiksumpaa tai mitään muutakaan vaan on vaatteet mitä ihmiset tykkää käyttää ja sitten vielä se ihminen siellä takana, tosi takapajuista ajatella edelleen, että avoinainen paita tekee jostain bimbon tai tyhmän.. En saa mitää järkevää ehkä sanottua, sillä oon ite miettiny tätä niin paljon ja jotenkin vaan niin uskomatonta miten ihmiset jaksaa jauhaa, kaikki sais pukeutua just niiku haluu ja keskittyä siihen mitä ite tekee, ei mitä muut tekee. Sulla on kyllä upea itsevarmuus ja kannat itsesi upeasti<3

 12. Hahaa mahtava teksti!! 😀 Oon pyöritellyt JUST TÄTÄ aihetta mielessäni + aihetta joka on melko lähellä tätä ja kyllä sai lisää asioita päähän:) Meillä kahella riittäisi kyllä varmana keskusteltavaa jos nähtäis, oikeesti 😀
  Tämä ei nyt se tärkein oo mutta siis whaaaat en mä tiennyt että sulla on silarit! Rehellisesti, oon luullut että silarit on vaan överit, mutta sulla ei oo lainkaan överit. Oon vissiin elänyt purkissa 😀 Sulla on tosiaan hemmetin hyvä kroppa jota sietääkin kantaa ylpeydellä <3 Kuten joku jo taisikin kommentoida noin 😉

  Mä nään aika helposti sellaiset tuntemattomat ihmiset, jotka tällaisia juttuja tekee. Mä en tiedä mitä yksi baari-ilta tapahtui, mutta olin mieheni ja meidän miespuolisen kaverin kanssa menossa, he lähtivät sitten vessaan kun joku muijaporukka heti sen jälkeen kuiskutteli ja kaikki vilkuili, mulkoili ja naureskeli mun suuntaan ihan mun vieressä (ihan selvästi, mä huomaan oikeesti aina nää jutut). Menin suoraan heidän eteen ja huusin NIIN MITÄ?! Meni poppoo melko hiljaiseksi ja sain todella murhaavan katseen siltä joka sen aloitti 😀 Mitä lie hälle olin tehnyt…? En saanut vastausta. 🙁

 13. Just hyvä ja ihanaa kuulla ettet kiinnitä se kertoo, että on sulla on hyvä itsetunto! 🙂

  Ja ihan varmasti on! Itsekin oon saanut kuulla ”syönkö tarpeeksi” ja se on kyllä aika ärsyttävää. Kyllä ihminen ainakin aikuinen sellainen yleensä tietää että kuinka paljon pitää syödä ja onko syönyt tarpeeksi. 😀

 14. Minä en hae huomiota muilta pukemalla avonaista paitaa. Ehkä korkeintaan omalta mieheltä, jos joku pitää pakosta keksiä. 😀
  Minä tykkään pukeutua näyttävästi ja välillä näyttää paljasta pintaa.
  Minusta vaikka joku tulisi puoli alasti baariin ei häntä tarvitse arvostella ja hänelle olla ilkeä. 🙂

 15. Kiitos kommentistasi.<3
  Tosi ikävää että oot kokenut tuollaista. Valitettavasti just nuo huulitäytteet jakaa niin mielipiteitä. Oon saanut kuulla niistä ihan kyllästymiseen asti. minusta sinulla on oikeus näpäyttää häntä takaisin jos tuo vielä jatkuu!

  Kiitos kauniista sanoista, nuo merkkaa niin paljon. Ihanaa päivää sinulle.<3

 16. Jep kyllä tarkoitit. 😀 en oo kyllä mieheltä perinyt sängyssä maksua tai maannu muidenkaan ottamassa maksua. 😀

 17. Kiitos paljon!
  Hei ihana saada miehen näkökulmaa myös! Voi ei. Toivottavasti saat mimmin päähän taottua, että suhun voi luottaa! Mun mielestä hyvä suhde perustuu luottamukseen ja toi on yksi osa luottamusta! 🙂

 18. Kiitos ja siellä ilmeisesti toinen vahva mimmi myös! <3
  Se on kyllä vähän nurin kurista, minusta kukaan ei saisi arvostella toista. Jokaisen oli hyvä vaan keskittyä omaan napaan 🙂

 19. Se on minusta väärin, vaikka tiedän, että olen itse vahva ja kestän tosi hyvin kaikenmaailman haukkumiset niin kaikki eivät kestä. Minusta herkkyys on myös kaunis tunteen piirre. Ei kaikkien tarvitse olla vahvoja ja kenenkään ei tarvitse kuulla inhottavia kommentteja!
  Hahah repesin sun esimerkille, olis voinut olla mun suusta! 😀

  Niin voi ja oli syy mikä hyvänsä se on jokaisen oma! Se ei kuulu kenellekään ja kenenkään ei tulisi arvostella toisen syitä leikkaukselle. Kyllä kaikki eivät ymmärrä kauneusleikkauksia, mutta ei sitä sellaiselle tarvitse sanoa, joka sitä harkitsee leikkausta tai on niissä käynyt! Hyvä että ystäväsi meni pienentämään rintansa minulla on monta ystävää jotka ovat miettineet pienennysleikkaukseen menemistä ja olen aina kannustanut heitä. Jos joku asia tekee onnelliseksi tai parantaa elämänlaatua niin se kannattaa tehdä jos sen pystyy toteuttamaan ! 🙂

  Kiitos kommentistasi! 🙂

 20. En haluaisi sanoa, että ne on aina naisia… mutta kun ne on aina naisia! Miehille tästä pisteet siis kotiin! 😀

 21. Hyvä että aiheesta saadaan keskustelua niin ei mua negatiiviset anot haittaa! 🙂

  Tuntuu myös että jotkut pilaavat oman elämänsä sillä muiden ulkonäön pohtimisella! En tajua. Mä kiinnitän huomiota mitä mun ystävillä tai ympärillä olevilla ihmisillä on päällä, koska tykkään muodista.. mutta jos joku paita ei ole vaikka mun makuun ei mun sitä tarvitse kenellekään muulle kertoa! Ei varmasti kaikki munkaan vaatteet oo aina kaikkien muiden mieleen tai edes mun ystävien mieleen. 😀

  Kiitos taas Saara ihanasta ja pitkästä kommentista <3

 22. Ihan varmasti riittäisi ja samalla jääkaapin Sisällölläkin pärjättäis! ;D<3

  Noita ihmisiä on tosi paljon ja jotenkin osan voisin pistää Ns nuoruuden piikkiin. Ymmärrän että esim paljon nuoremmalta voin vaikuttaa uhalta, koska silloin monesti monella heikompi itsetunto. Muttta kun tätä typerää arvostelua ja irvailua on havaittavissa ihan 50 vuotiaiden naisetenkin kesken… hohhoijaa kaikilla olis niin paljon helpompaa jos keskittyisi vaan omaan napaan ja pukeutumiseen!
  Hyvä että kommentoit heille. Minusta saa nostaa kissan pöydälle asiasta. Monesti juuri sitten juuri nuo ilkeilljät on hiljaa ja ei olekaan enää mielipiteitä tai sanoja, vaikka äskettäin niitä oli riittänyt. On se jännä juttu 😀 minusta pitäis ottaa omista kommenteista vastuu ja ikinä ei anteeksi pyytäminen mene pois muodista…

 23. Kuule jotkut naiset on tuolla nimenomaan muiden miehiä baarissa pokailemassa, vaikutut juuri sellaiselta tyypiltä itsekin, että haluat rikkoa toisten parisuhteen ns. "vain koska voit".

 24. Jaajaa ja millä perusteella! Minähän seurustelenkin, ei meillä oo Mr.Bearinkaa mitään parinvaihto vkl ja. 😀 Voinko mä sitten määritellä sut kommenttien perusteella epävarmaksi? 🙂

 25. Hyvä aihe, minusta tuntuu että yhteiskunta ja media oikeen kannustaa arvostelemaan naisten ulkonäköä (ja vaan naisten). Itse en ihaile esim. kaikkia Kim kardashianin asuja, mutta ei silti tee mieli mennä nettipalstoille haukkumaan häntä, jotkut tekee niin. Silloin kun kirjoitin ite vielä lifestyleblogia, sain arvosteluja tutuilta jotka naamioituivat anonyymeiksi. Oli kyllä helpotus tietää etteivät täysin tuntemattomat ladelleet ilkeyksiä minusta. On totta että jotkut kokevat nuoret naiset uhaksi, itsekin saan sellaista kohtelua jopa välillä hotellien respoissa ja aina se jaksaa ihmetyttää.

  Niin moni voisi kääntää kateuden/ilkeyden positiiviseen suuntaan: jos on vaikka ylipainoa niin siitä kyllä pääsee eroon syömällä vähemmän tai liikkumalla. Eikä tarvitse olla mallin mitoissa mutta jos haluaa voida hyvin. Parempi on inspiroitua toisista

 26. Hah mä niin uskon tohon tuttuihin anonyymeina. Välillä tulee sellasta kommenttia, että oksat pois.. Huoh. Mua ei kyllä noi anonyymit kommentit kuin naurata, että siitä vaan. Kertoo enemmän niiden kirjoittajasta, kuin minusta.

  Tuo on ihan totta! Ja ymmärrän, että toisten voi olla vaikeampi laihduttaa, mutta silti ei se toisten mollaaminen hoikista ketään tai anna siihen lupaa!!

  Kiitos kommentistasi! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun