HELMIFARKUT

Mun sisäinen harakka on löytänyt uuden rakkauden eli helmifarkut. Onhan tuo helmifarkku trendi pyörinytkin jo aika pitkään, mutta itselle ei ole vielä täydellistä farkkuparia tullut vastaan. Haluaisin vaaleat farkut, ehkä hieman kulutettuina ja helmillä höystettynä. Miellän kuitenkin tuon yhdistelmän niin kesäiseksi ja keväiseksi, että en ole hirveästi edes aikaani kuluttanut etsimällä sitä täydellistä helmifarkkuparia. Olin innoissani, kun Zaran joulualeista löysin nämä tummat farkut helmi kirjailulla! Nämä helmifarkut ovat mielestäni täydelliset juuri talveen! 
 
farkut – Zara
kengät – Zara
paita – Bikbok
pörrötakki – Gina tricot
turkki – Sagafur
 
Pahoittelut kuvien vaihtuvasta valosta. Pikkusisko nappasi nämä kuvat minusta hänen synttärilounaan aikana ja otimme kuvat kahdessa eri osassa. Itse fiilistelen kovasti tätä asu yhdistelmää ja etenkin noita kirjailtuja farkkuja! Ainoa miinuspuoli noissa farkuissa on, että ostin housut koossa S ja ne ovat väljät vyötäröltä. Eli farkkuja saa olla koko ajan nostelemassa.  
Itse tarvitsen farkut, joissa on reilusti tilaa pepulle, mutta vyötärön pitää olla malliltaan korkea, mutta tarpeeksi kapea. Välillä onkin ollut ongelmallista löytää täydellisesti istuvia farkkuja. Viime viikolla  ostin kahdet uudet farkut! Olenkin löytänyt todella hyvän vaateliikkeen mistä löytää farkkuja kurvikkaammalle vartalolle. Siitä vinkkaa teille myöhemmin. 
 
Mitäs tykkäätte asusta? Onko helmifarkkutrendi uponnut teihin? 🙂

6 kommenttia artikkeliin “HELMIFARKUT

  1. Tuo kietaisupaita on kaunis ja muutenkin kaunis asukokonaisuus! Farkkuvinkkipostaus olisi varmasti mielenkiintoista luettevaa. Sulla on hyvät kurvit! 🙂

  2. Voi niin kaunis Siiri <3 Mä en oikeastaan enää ees osaa käyttää farkkuja, kun tuntuu ettei mikään istu 😀 Mutta noi sopii sulle!

  3. Kiitos ihana<3
    Mä oon niin onnellinen, että nyt löydän istuvia farkkuja. Muistan, kuin teininä kaupoista ei vaan löytynyt sopivia farkkuja ja olin aina kateellinen hoikemmille ystäville, joilla oli farkut jalassa. Pidin itseäni jopa lihavana tuolloin, vaikka totuus oli, että silloin ei vain tehty niin paljon eri mallisia farkkuja. 🙂 Koita eri materiaaleja ja malleja rohkeasti niin ihan varmasti löydän istuvat farkut! 🙂 Ihanaa viikonloppua<3

  4. Kiitos Saara, siellä toinen upeus! Ihanaa viikonloppua<3 Kesäksi pitää löytää vielä ne vaaleammat helmifarkut! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun