HIUSKUULUMISIA

 
Ajattelin höpistä teille nyt kuulumisia tai no oikeastaan hiuskuulumisia. Varasin kampaajalle ajan hiusten raidoitukseen! Nyt lähteä vaaleampaa raitaa kehiin ja odotan kampaajaa innolla. En voi enää sanoa, että en ole värjännyt hiuksiani moneen vuoteen, koska kaverin kanssa leikittiin jokunen viikko sitten keskiyön kampaajaleikkejä. Lopputuloksesta tuli hitusen kirkkaampi, asteen vaaleampi ja tasaisempi väri. Nyt kuitenkin haluan oikeasti vaaleammat tukat ja luottokampaajani lupasi te minulle taikoa. 
Jouduin mainoksen uhriksi pari päivää sitten ja ostin Sugarbearhair vitamiineja. Näitä sugar hair bear vitamineeneja on myös Kylie Jenner hehkuttanut. Nuo Sugarbearhairin siniset nallet ovat sen verran kiinnostava tuote, että postaan teille pian oman postauksen. Kerroin teille myös ostaneeni Nixonin hiustenhoitopaketin, joka on myös varsin kiinnostava tuote pitkistä hiuksista haaveilevalle. Molemmista tuotteista postaukset tulossa, kun olen niitä kunnolla testaillut. 
 
Sitä ennen voin hehkuttaa teille hiusdonitseja! Ah tätä hiusdonitsi rakkautta. Huono hiuspäivä on heti pelastettu tuon pehmeän rinkelin avulla. Parhaat hiusdonitsit olen ehdottomasti löytänyt Bikbokista tai Glitteristä, mutta Gina tricotkin näyttää kunnostautuneen oikeaksi hiusdonitsi paratiisiksi. Taisinpa leikkailla yhden vanhan paidankin, koska keksin, että hiusdonitsin voi tehdä kätevästi kotona. En ehkä olisi muuten ryhtynyt tähän projektiin, mutta hei kaikkea sitä keksii, kun pitäisi tulevaan tenttiin lukea…
 
Mun hiukset on vihdoinkin kasvanut melkein haluamaani mittaan ja monta vuotta tässä kestikin. Omat hiukseni ovat ihanan kamalat pohjoismaalaisten hiusten perikuvat eli ohuet ja lasimaiset. Pitkäjänteisyydellä ja jatkuvalla hiusten hellimisellä tässä kuitenkin aletaan jo olla voittajia hiusten kasvatus projektissa. Talvi on hieman päässyt kuivattamaan hiuksiani, mutta muuten hiuksille kuuluu oikein hyvää. Hiuksiani vaivannut hiustenlähtö onneksi loppui yhtä nopeasti, kuin alkoikin! Nyt uusi hiusprojektini on opetella tekemään erilaisia lettejä niin hiustyyliin saisi vaihtelua ja pesupäiviä venytettyä. Mutta se niistä mun hiuksista, mitäs teille tai teidän hiuksille kuuluu? 🙂
 
 
 

8 kommenttia artikkeliin “HIUSKUULUMISIA

 1. Odotan innolla sugarbearhair kokemuksia! Mua on kiehtonut ne pitkään, mutta en ole onnistunut saamaan omaa purkkia, kun ne on aina loppu. Mullakin perus ohuet ja lasimaiset hiukset ei tosin noin pitkät kuin sulla, tuo olisi mun unelma hiusmitta!
  – Viivi 🙂

 2. Mahtavaa että saat pian vähän uutta ja vaaleampaakin sävyä tukkaan. Ootan myös innolla sugarbearhair kokemuksia! Nuihin hiusdonitseihin en oo ihan vielä lämmennyt, mutta ne näyttää kyllä tosi kivoilta monilla muilla 😀

 3. Odotan myös paljon sugarbearhair ja nixon päivitystä,kun etsin parannusta kovasti vaalennetulle hiukselleni. Myös täällä yritetään syödä nyt semmosta hiuslisäravinnetta, kun hiusten värjääminen on hetkeksi lopetettu. Toivottavasti oma hius pääsisi kasvamaan ja todellinen hiusteni väri paljastuisi pian!!

  Mä en ikinä voisi käyttää noita tommosia sametti röyhelö ponnareita, ei vaan jotenkaan olisi mun juttu 😀 mutta tiedän ihmisiä jotka käyttää ja joiden tyyliin ne sopii 🙂

 4. Joo vitsi odotan innolla, sillä nyt tää tumma blondi on alkanut kyllästyttää. 😀 Mun oli pakko ostaa sugarbearhair nallet testiin, kun niitä on hypetetty niin paljon. 😀

 5. Kyllä ne hiukset kasvaa. Itselle säännöllinen päänahan hieronta on minusta nopeuttanut hiusten kasvua. Kiva, molemmat postaukset tulossa. 🙂

  Ensiksi, kun näitä donitseja alkoi kauppoihin tupsahtelemaan niin ne oli minusta ihan yhtä järkyttäviä, kuin lapsena. Niin vain se kelkka muuttui ja poikaystävä sanoi minua suloiseksi donitsi päässä, jotenkin kummasti donitsien käyttö vaan kasvoi. : )

 6. mäki tykkään sikana donitseista aina pelastaa!!:) ja mukava kuulla että se hiusten lähtö loppui yhtä nopeasti, kuin alkoi! Siis aa mä haluaisin itse niin paljon kampaajalla ja värjätä, mutta koska mulla tuli niin super paha allergia reaktio ei se oo järkevää… Ennen kävin kuukauden välein kampaajalla joten tää oman värin kasvattaminen tuntuu niin vaikealta, mutta toisaalta haluan nyt nähdä miltä se oma väri näyttää kunhan se tosiaan on kasvanut latvaan asti, sitten jos on kamala niin pitää testata jotain niitä super herkille tarkoitettuja hiusvärejä 😀 Mutta en ihanaa kampaajalle pääsy on aina sellainen hemmottelu hetki!

 7. Onneksi loppui ja toivottavasti ei tule takaisin.. :/ Joo ei silloin kannata alkaa leikkimään kampaajalla, ettei käy köpelösti!
  Kampaajalla käynti on kyllä niin rentouttavaa ja mulla oli se maanantaina niin, kunnon hyvä aloitus viikolle! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun