HURRAW!

Uusi huulirasva rakkaus on nyt syttynyt ja palavasti. Talvisin huuleni tarvitsevat erityisen paljon kosteutta ja kannan aina huulirasvaa mukani. Huulirasvan unohtuessa kotiin muutun huulirasva lokiksi. Lokiksi, joka odottaa, kun joku lähistöllä on kaivamassa huulirasvaa esiin ja isken häikäilemättä heti ensimmäiseksi sitä pummimaan. Tämän Hurraw! huulirasvan sain bloggareiden pikkujoulu goodiebagissa ja olen ollut aivan ihastunut tuotteeseen. Aiemmin Hurraw! huulirasvat ovat tulleet minulle tutuksi, kun olen juuri pummaillut hyvältä ystävältäni huulirasvaa…
 
Hurraw! huulirasvat sisältävät 100% luonnollisia raaka-aineita, jotka säilyttävät raaka-aineiden kaikki parhaat ominaisuudet, koska mitään tuotteiden raaka-aineista ei ole valmistusprosessissa kuumennettu yli 47 asteen. Hurraw! huulirasvat  ovat täysin vegaanisia ja eläinkokeenittomia. Aika siistiä minusta! Oman Hurraw! huulirasvan sain banaanin maussa ja huulirasvan maku ja tuoksu oikeasti muistuttavat banaania. Aitoa tuoretta banaania eikä keinotekoista imelää banaanin tuoksua. Kun oma banaani Hurraw! kuluu loppuu aion ehdottomasti tilata heidän sivuiltaan lakritsin, vihreän teen tai appelsiinin makuista huulirasvaa. En edes vielä tiedä minkä makuista, koska herkullisen kuuloisia makuja on niin  monia erilaisia tarjolla. Hurraw! huulirasvoja voi käydä testailemassa esimerkiksi Kiksissä. 
 
Hurraw! huulirasvat maksavat heidän nettisivuillaan noin 5.50€-5.90€ luokkaa. Mikä on minusta varsin edullinen hinta riittoisasta ja huulet unelmapehmeiksi tekevästä huulirasvasta. Huulirasvan masssa on tarpeeksi tiivistä ja huulirasva ei sula pehmeäksi. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin sulanut huulirasva, jota laittaessa puoli naamaa on huulirasvassa. Pidän erityisesti huulirasvapurtilon soikeasta muodosta, josta huulirasvaa on helppo annostella. Plussaa vielä ehdottomasti Hurraw! huulirasvan pirteästä ja suloisesta pakkauksesta! 
 
Hip hip Hurraw! 🙂

6 kommenttia artikkeliin “HURRAW!

  1. tästä tuli kyllä omakin suosikki, en ollut ennen näitä kokeilut mutta varmasti ostan kyllä uuden kun tää loppuu!

  2. Itsekin sain banaanin tuoksussa tämän, pidän kovasti Hurrawin huulirasvoista ja omistinkin ennen tätä kaksi sellaista. Ne sain kaksi vuotta sitten kesällä blogimiitin goodie bagista myös! Makea tuoksu huulirasvoissa ei oo omaan mieleen niinkään, mutta nää on kyllä ihan hyviä:)

    Rakastuin Hurraw! merkin aurinkosuojalliseen huulirasvaan, sitä on mulla vieläkin ja se lähtee aina ulkomaille matkaan jos lämpöön suuntaa ja on kesällä käytössä aina niinä harvoina aikoina kun Suomessa paistaa:'D Nää on ihan tosi riittäviä rasvoja!

  3. Uu mä taas just tykkään tuosta vahvasta tuoksusta! 😀 Hei hyvä vinkki mulle, koska mulla aina palaa huulet ulkomailla ja sitten laittelen aurinkorasvaa huuliin…

  4. Kiva kun tykkäsit tuosta huulirasvasta! 🙂 Mäkin oon tykännyt Hurrawin huulirasvoista, niissä on hyviä vaihtoehtoja useampia sekä ne kosteuttavat hyvin huulia 🙂

  5. Tykkäsin. En ole ikinä ollut mikään luonnon kosmetiikka hifistelijä, mutta näiden huulirasvojen valmistustapa ja lopputulos ovat tehneet minuun vaikutuksen. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun