ILTASATU

 
 
Olipa kerran tyttö, joka oli oikeasti lähempänä naista, kuin tyttöä, mutta ehdottomasti koki itsensä enemmän tytöksi, kuin naiseksi. Tyttö oli onnellinen. Tyttö ei ollut mikään prinsessa, mutta ehdottomasti hän tunsi olonsa oman elämänsä kuningattareksi. Kuningattareksi, joka uskalsi olla oma itsensä, pukeutua näyttäviin vaatteisiin ja kulkea elämässä omaa itse raivattua tietään. Tie ei ollut aina se suorin tai helpoin, mutta onneksi tyttö oli löytänyt elämäänsä coolin miehen. Prinssiksi tuota miestä ei voisi  kutsua, kuin loukkaukseksi. Tuo mies ei ollut mikään prinssi paremmin oman elämänsä kuningas. Täydellinen kumppani tuolle tytölle. Yhdessä se asuivat kodissa, jossa kaikki oli valkoista. Koti ei ollut alueen suurin eikä kallein, mutta se tuntui kodilta. Se oli hyvä koti heille. Hyvä ensimmäinen koti, josta  he voisivat haaveilla seuraavia yhteisiä koteja. Koti oli sisustettu lukuisin peilein, valkoisin verhoin ja viherkasvein. Se oli tytön oma salainen turvapaikka.
 
Koti oli tytölle tärkeä paikka, jossa pystyi rauhoittumaan ja haaveilemaan kiireen keskellä. Tyttö rakasti haaveilua. Välillä tyttö haaveili niin paljon, että jotkut arjen asiat jäivät hoitamatta. Ei se ollut onneksi vakavaa. Kyllä tyttö aina lopulta muisti ottaa itseään niskasta kiinni ja hoitaa kaikki velvollisuutensa. 
 
Tyttö oli todella onnellinen elämäänsä. Vihdoin tytöstä tuntui, että kaikki palaset olivat loksahtaneet  oikeille paikoilleen. Elämä hymyili, joka elämän osa alueelle. Silti tuo tyttö haaveili ja haaveili. Tyttö oli päättänyt, että tänä vuonna asiat muuttuisivat ja osa haaveilusta olisi aika toteuttaa todeksi.  Olisi aika saavuttaa lisää tytölle tärkeitä asioita. Tyttö oli päättänyt pistää tuulemaan. Läheiset eivät ole vielä huomanneet onko jokin tytössä muuttunut. Eikä moni muukaan tuntunut ymmärtävän tytön jatkuvaa haaveilua. Tytölle sillä, ei ollut merkitystä. Jos hän jotain haluaisi, hänen ei tarvinnut haaveiluihinsa muiden hyväksyntää tai kannustusta niiden toteuttamiseen. Tyttö oli aina luottanut itseensä ja uskonut omiin kykyihinsä. 
 
Tästä vuodesta tulisi mahtava, mutta kuinka mahtava? Se olisi täysin tytöstä itsestään kiinni…  

6 kommenttia artikkeliin “ILTASATU

  1. Mä haluaisin tietää, että mikä inspiroi sua kirjoittamaan. Sulla on jotenkin monet kasvot kirjoittajankin. Tykkään lukea sun blogia, kun ei voi ikinä tietää mitä täältä löytää. Suloinen kirjoitus, niinkuin olet sinäkin! : )

  2. Kiitos kauniista sanoista. En tiedä mulle tulee välillä vaan jotakin tekstiä päähän ja sitten se tulee tietyllä tavalla ulos. Vaikea selittää. Joskus on kiva kirjoittaa asiatekstiä ja joskus leikitellä sanoilla. 🙂
    Ihanaa päivää ja kiitos suloisesta kommentista<3

  3. Aivan ihana teksti! <3 Haaveilu on ihan parasta, mutta kaikista ihaninta on toteuttaa ne haaveet 🙂

  4. Kiitos Niina<3 Se on just näin! Itse en haaveile mistään mahdottomista, vaikka kova olenkin haaveilemaan. Kaikki on mahdollista toteuttaa. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun