PARAS MARKETTI KASVOVESI PINTAKUIVALLE IHOLLE

 
 
Garnier skin active smoothing botanical cleansing toner. Uutuus Garnierin kasvovesi valikoimassa, joka on erityisesti tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Kasvovesi sisältää ruusuista valmistettua kukkaisvettä ja se lupaa poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti viimeisetkin meikin jäämät kasvoilta. Nappasin Garnierin skin active smoothing botanical cleansing tonerin (ai kamala, mikä sana hirviö) kaupan hyllyltä purkin kauniin vaalean punaisen sävyn viettelemänä. 
 
Minulle kasvovesi on tärkeä osa meikin puhdistusta. Koen ahdistuksen tunnetta aina, kun kasvopesi purkki vetelee viimeisiään. Olen käyttänyt markettikosmetiikkaa, kuin esimerkiksi kalliimpia
 

Biothermin kasvon puhdistustuotteita. En kuitenkaan koskaan ole huomannut mitään mullistavaa eroa hieman kalliimpien putsareiden ja marketti putsarien välillä. Olen kerta toisensa kokeilujen jälkeen aina palannut markettituotteiden käyttäjäksi. Monien vuosien testailujen osalta olenkin sitä mieltä, että tässä on ehkä tämän hetken paras marketti kasvovesi!

Ihoni on aika tasainen, mutta pintakuivaan taipuva. En kuvailisi ihoani herkkänä, mutta käytän mielelläni herkälle iholle tarkoitettuja kasvojen puhdistustuotteita. Etenkin kasvovettä, koska kerran teininä erehdyin kokeilemaan hieman tujumpaa Clearasilin kasvovettä. Kuvailisin Clearasilin kasvovettä sanalla tehokas, koska se varmasti puhdistaa kasvojen lisäksi, kylpyhuoneen kaakelin saumat ja pinttyneen uunin…
 
Garnierin skin active kokoelmasta minulla on ollut aikaisemminkin kasvovesiä käytössä, joista olen pitänyt. Ne ovat olleet perus hyviä tuotteita, joissa hintalaatusuhde kohtaa. Olen välillä ostanut niitä ja välillä muita marketti kasvovesiä. Garnierin skin active smoothing cleansing toner teki minuun jo ensi kokeilulla kuitenkin syvän vaikutuksen. Eikä pelkästään söpön värisen purkin vuoksi! Kasvovesi nimittäin oikeasti puhdistaa tehokkaasti meikin jäämät kasvoilta. Kasvoveden käytön jälkeen iho jää raikkaaksi ja jotenkin kosteutetun tuntuiseksi. Yleensä kasvoveden käytön jälkeen ihoni on kireän tuntuinen ja huutaa kosteusvoidetta. Olen siis ollut erityisen ihastunut tuohon kosteutetun ihon tunteeseen minkä kasvovesi iholle jättäää. Iho ei ole yhtään kireän tuntuinen, mutta se on silti putipuhdas! 
 
Garnierin skin active maksaa noin 6 euroa, joten edulliseksi tuotteeksi se on osoittanut ihan ykköseksi. Uskallankin huudella, että tämä Garnierin skin active smoothing botanical cleansing toner on tämän hetken paras marketti kasvovesi pintakuivalle iholle!
 
 
 

2 kommenttia artikkeliin “PARAS MARKETTI KASVOVESI PINTAKUIVALLE IHOLLE

  1. Tosi kiva tuote suositus. Sä siis itse ostit tän, vai onko tämä kaupallinen yhteistyö? : )

  2. Hei kiitos kommentistasi! Ei ole kaupallinen yhteistyö. Itse ostin kasvoveden, lämpimät suosittelut! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun