VIIDEN MINUUTIN TOMAATTIKEITTO

 
Viiden minuutin tomaattikeitto on vanhalta miespuoliselta kollegalta ja ystävältä peruja. Usein viikonlopun kynnyksellä hän kutsui minut kylään ja halusi laittaa minulle ruokaa. Lähes poikkeuksetta hän valmisti minulle tätä keittoa. Tämän tomaattikeiton äärellä on parannettu maailmaa, naurettu vatsalihakset kipeäksi ja välillä juotu liian monta lonkeroa. Pitkästä aikaa koulusta kotiin nälkäisenä raahauduttuani halusin jotain nopeaa, helppoa, mutta maistuvaa. Mikäs olisikaan ollut sen parempi, kuin tämä viiden minuutin tomaattikeitto? Tämä on jälleen kerran niin tyhmän helppo, mutta maistuva resepti, että halusin jakaa tämän teille. 
 
MAXIN VIIDEN MINUUTIN TOMAATTIKEITTO
 
1 pussi valmista Knorrin Italian Chunky tomato souppia
3-4 tomaattia
tuoretta chiliä
0,5dl ruokakermaa
 
Valmistus: Kaada kattilaan Knorrin valmiskeitto. Anna keiton kuumentua kattilassa, sillä aikaa, kuin pilkot tomaatit paloiksi ja chilin silpuksi. Lisää tomaatin palat ja chilisilppu kattilaan. Kaada kerma joukkoon ja kiehauta keitto. Tarjoile keitto lautaselta ja voit leikkiä hetken vuoden Australian mastercheffiä taiteilemalla kermalla tomaattikeiton päälle koristeen. Viimeisen silauksen keiton päälle tekee yrttitarhasta (lähi Alepasta) poimitut basilikanlehdet. Basilikanlehdet olivat valitettavasti tällä kertaa päässeet yrttitarhasta loppumaan, mutta tämä viiden minuutin tomaattikeitto maistuu loistavalta ilmankin!
 
 
Ennen sitä lähdettiin viikonloppuna keitolle ihan eri merkityksessä. 
Onneksi viiden minuutin soppa on myös varsin krapulaton. 
Tomaattikeitto maistuu erityisesti pakkassäässä tarvotun lenkin jälkeen. 
Ihanaa viikonloppua! <3

12 kommenttia artikkeliin “VIIDEN MINUUTIN TOMAATTIKEITTO

  1. näyttää hyvältä! ite oon tainnut vaan kerran maistaa tomaattikeittoa enkä silloin oikein tykännyt siitä mutta ehkä pitäisi antaa sille uusi mahdollisuus ja testata tätä reseptiä 😀

  2. No SE oli yksinkertainen. Itse tein ihan alusta loppuun keiton tällä viikolla, juuri tomaattikeittoa, yksi omia lemppareita 🙂 ja noi knorrin valmispussikeitot on oikeasti ihan hyviä semmosina 🙂

  3. Tää on hyvää ja helppoa. Ainoa vaara, että keitosta tulee niin hyvää, että sitä helposti lappaa liikaa lautaselle ja ähky yllättää! Onneksi keitto ähky menee nopeammin ohi, kun vaikka burger ähky! 😀

  4. Oikein huvitti kirjoittaa tätä postausta "resepti", koska tää on niin lapsellisen helppo. Anna mahdollisuus, koska ainekset saa alle 5 eurolla, että jos ei miellytä niin ei kovin suurta ruokabudjetti tappiota synny! 🙂

  5. Uuu kuullostaa hyvältä. Itse olen niin tykästynyt tähän helppoon vaihtoehtoon, että en varmasti jaksaisi tehdä tomaattikeittoa alusta loppuun itse. Minun keittiöfilosofiani onkin "siitä mistä aita matalin"… 😀
    Aina arvostellaan valmisruokia, mutta noi Knorrin pussit on kyllä tosi hyviä! 🙂

  6. Kuulostaa hyvältä! Tollaset valmisruuat on siitä hyviä muutenkin, että usein pienellä tuunauksella niistä saa ihan tosi herkkuja <3

  7. Niin saa! eivätkä ne loppupeleissä ole mitenkään epäterveellisiä. Monet mieltävät aina valmisruuat jotenkin pahaksi. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun