HELMIKUUN SUOSIKIT

Viime kuun suosikki hetki oli ehdottomasti vierailu Mumman luona.<3

Maaliskuu vierähti niin nopeasti, että olin melkein unohtaa julkaista uuden postaus sarjan! Itse mieluusti luen erilaisia listauksia blogeista oli kyse sitten matkakohteista, meikeistä tai oikeastaan mistä vain. Suosikkeja, kuin suosikkeja on tämän mimmin mielenkiinto saavutettu. Halusin aloittaa kokoamaan teille, joka kuukauden omat suosikkini. Suosikit voivat olla mitä vain kosmetiikasta, vaatteisiin, muuhun materiaan, ruokiin, tapahtumiin tai hetkiin. Tässä tulee tatdadaa ensimmäinen suosikit postaus, hyvät naiset ja herrat: Helmikuun suosikit.
 
Mini Runerbergin tortut!
 
En pidä laskiaispullista enkä ole kovin suuri Runebergin torttu fanikaan. Kuitenkin bongasin Stockkalta nämä pienet Runerbergin tortut ja en voinut vastustaa niiden ostamista. Näissä oli juuri maku minun mielestä kohdillaan, sopivasti hilloa ja sokerikuorrutetta. Yksi pieni torru riitti teen kanssa oikein hyvin. Onhan tuollainen minitorttu nyt mega söpökin. <3
 
Olympus pen e-pl 8

 

Hei vihdoin oma kamera! Tarviiko tätä edes sen enempää tähdentää? En tiedä miksi siinä kameran hankkimisessa kesti niin kauan. Kaiken arpomisen jälkeen päädyin siihen, mitä olin ensimmäiseksi miettinyt ja ihastellut. Olen ollut todella tyytyväinen kamera valintaani.

Garnier skin active
Ihan huippu kasvovesi omalle pintakuivuuteen taipuvalle iholleni. Tein tästä ihan oma postauksenkin! Voit lukea postauksen tästä. Vieläkin kasvojen puhdistukseni nautinnollisin hetki on , kun saan pyyhkiä kasvovedellä kasvot ilman, että iho tuntuu kireältä ja on puhdistuksen jälkeen tasaisen värinen.

Hius donitsit

Tarvitseeko edes sanoa edes mitään? Ei varmaan. Tämä villitys ei ota omalla kohdallani laantuakseen. Ajattelin, että hiusdonitseja ei koonsa puolesta olisi yhtä helppo hukata, kuin Invisibobbleja, mutta ihan yhtä helposti nämäkin hukkuvat. Silti olen myyty hiusdonitseille!

 
Essie sävyssä Wild nude

Kynteni ovat päässeet kamalaan kuntoon on ollut silti piristävää lakata ne neutraalilla sävyllä ja saada edes kynsistäni hitusen siistimmät näköiset. Essien lakat ovat myös laiska kynsilakkailijan pelastus, sillä lakatut kynnet pysyvät siisteinä useita päiviä ennen kuin lakka alkaa lohkeilemaan.

 
Vitamin well awake

Ostin tämän sattumalta, kun olin unohtanut taloyhtiömme vesikatkon. Minä en voi mennä ilman vesipulloa minnekään ja ennen koulua oli pakko napata lähikaupasta tämä juoma testiin. Ihastuin Vitamin well awaken raikkaaseen vadelman makuun. En itse voi sietää hiilihappovesien makua niin tämä juoma ylätti minun positiivisesti. Vettä tämä ei tietysti korvaa, mutta on paljon parempi vaihtoehto, kuin limut.

 

 
Tässä oli minun helmikuun suosikit. Mitäs tykkäätte lukea erilaisia suosikki listauksia? 🙂

8 kommenttia artikkeliin “HELMIKUUN SUOSIKIT

  1. Ihana toi kamera! Ku viitsis ostaa viel tommosen pienen kakkoskameran, mut sit voi mennä niin ettei tuu enää käytettyä sitä oikeaa isoa kameraa!

  2. Todella kivoja suosikkeja! 🙂 Tuo Vitamin well awake on kyllä niin hyvää <3 Ja ihana kun hankit itsellesi kameran, suloisen näköinen kamera 🙂

  3. Oon ollu kameraan kyllä super tyytyväinen. Mun oli pakko valita pieni ja kevyt kameramalli, koska tiedän, että sitten sortuisin enemmän puhelimella kuvailuun. 😀

  4. Jep vihdoin. 😀 Joo se on super hyvää, pakko maistella muitakin Vitamin Well makuja. 🙂

  5. Ihania suosikkeja Siiri! 🙂 Ja kameran hankinta on oikeasti hyvä, ei vain blogia varten vaan jos tykkää muutenkin kuvata 8) Mutta se antaa jotenkin lisäboostia tähän hommaan varmasti muutenkin :') Mä oon alkanut lämpee noille hiusdonareille mutten vielä oo moista hankkinut 😀

  6. Niin on, en tiedä miksi siinä kesti niin kauan. Varmaan nyt kun opiskelee on kiva laittaa tuollainen summa mieluummin säästöön, vaikka tietääkin, että asiaa tulisi käytettyä. Ja onhan sitä. Kamera on mulla kädessä kotona päivittäin. 😀 Pikku hiljaa hiusdonitsit hiipii sunkin mieleen. ;D

  7. ooo mikä kamera!! Ja hiusdonitsit on kyllä munkin yksi ehdoton alkuvuoden suosikki, tälläkin hetkellä hiukset sellaisella kiinni!

Vastaa

Siirry sivun alkuun