HIP HIP HURRAW!

 

*Postaus toteutettu yhteistyönä Hurraw! :n kanssa

Hellou ja ihanaa perjantaita! Kirjoitin teille aikaisemmin postauksen Hurraw! merkkisistä huulirasvoista. Nyt olisi aika kirjoitella niitä lisää, koska tuon postauksen myötä minulle poiki mahdollisuus tehdä Hurraw! merkin kanssa yhteistyötä. Olen ollut täysin Hurawhtanut näihin syötävän suloisen näköisiin ja tuoksuisiin huulirasvoihin, joten oli ihanaa, kun postilaatikostani kolahti paketti erilaisia Hurraw!:n  huulirasvoja. Sain valita Hurraw!:n laajasta valikoimasta minun makuhermojani eniten kutkuttavat huulirasvat testiin. Älkää huoliko en ole syönyt huulirasvoja, vaikka ne kovasti tuovat mieleeni lapsuusmuistotoja… Lapsena minulla ja ystävälläni oli omat makuhuulirasvat, joita sitten vaihdeltiin, maisteltiin ja syötiin… 
 
Ensimmäinen ihka oma Hurraw! huulirasvanihan oli banaanin makuinen huulirasva, josta teinkin tuon aikaisemman postauksen. Kannattaa vilkaista tuo postaus muutenkin, koska siinä on kosmetiikkafriikeille ja luonnon kosmetiikasta innostuneille enemmän tietoa itse merkistä. 
 
 
 
 
Tämän Hurraw! sun balmin sain yllärinä. Se oli mitä mukavin ylläri, sillä olin saanut kommenttia lukijalta, että tämä on hyvä kaveri matkalle mukaan. Aionkin napata tämän seuraavalle Etelän matkalle mukaan. Oma vaalea ihoni palaa herkästi ja lomalla aurinkorasvaan sitä hyvin tunnollisesti. Niin monet kerrat olen kuitenkin onnistunut polttamaan huuleni auringossa, joten tämä tulee ehdottomasti kulkemaan rantakasissani. Oma ehdoton suosikkini Hurraw! huulirasvoista ja toinen yllätys, mitä posti toi oli Hurraw! moon balm. Moon balm on tarkoitettu huulille, kuin omaksi yövoiteeksi ja se tosiaankin toimii. Levitän moon balmia joka ilta huulille ja aamulla huulet ovat kosteutetut ja pehmeät. Tuosta huulien omasta yövoiteesta on tullut minulle niin suuri suosikki, että säilytän sitä yöpöydälläni. Nämä kuvat on otettu Kurikassa ja unohdin jopa ottaa Moon balmin mukaan. Ja miksiköhän no, koska se unohtui yöpöydälleni! Oman Hurraw!:n moon balmin voit tilata tästä. 
 

Hurraw! green tea lip balm

Hurraw! chocolate lip balm

Hurraw! cherry lip balm

 
 
 
Se kuka pitää kirsikasta ei voi olla rakastumatta tähän Hurraw! kirsikka huulirasvaan. Minä en erityisesti pidä kirsikoista, kuin tuoreena. Ajastus keinotekoisesta kirsikka esanssista ällöttää ja saa karvani pystyyn. No tämä kirsikkahuulirasva on kyllä kaikkea muuta! Se tuoksuu hyvälle ja tämä antaa huulille kivan terveen värin. Ei kunnolla väriä, vaan sellaisen kauniin punaisen vivahteen.  Olen käyttänyt sitä osana arki meikissä, kun olen halunnut olla vain todella kevyessä meikissä. Meikkivoide, kulmaväri, sipaus poskipunaa ja kirsikkaa huulille tuomaan vähän väriä kasvoille.
 
Omaksi huulirasva suosikeikseni nousivat ehdottomasti kirsikka, banaani, suklaa ja moon balm. Mies omi salaa itselleen  lakritsin tuoksuisen huulirasvan eikä sitä ole sen kummemmin näkynyt. Pitkin hampain myös piti luopua vihreän teen tuoksuisesta huulirasvasta, koska mummani kiinnostui siitä. Aika hyvin kosmetiikkatuotteelta, joka kelpaa myös niille, jotka eivät ole kosmetiikasta tippaakaan kiinnostuneita. Tästä vedänkin johtopäätöksen, että Hurraw! huulirasvat ovat kaiken sen hypetyksen arvoisia. Oman Hurraw! huulirasvan voit tilata tästä tai esimerkiksi lähimmästä Kiks myymälästä!
 
 
Onko sulla oma Hurraw! huulirasvasuosikki?

7 kommenttia artikkeliin “HIP HIP HURRAW!

  1. Nuo kaikki on herkullisen kuuloisia huulirasvoja! 🙂 Mä oon kans aina tykännyt Hurrawin huulirasvoista. Mulla on ollut myös käytössä tuo Sun balm ja nyt mulla on kookos käytössä, joka on kans tosi ihana <3

  2. Hei, kiitokset tästä! Tosi kiva kuulla.

    Etsiskelin nimittäin huulivoiteita Elevenin valikoimista, huomasin nämä ja innostuin. Jokin sieltä lukemani asiakasarvio sai kuitenkin jarrutelemaan ja hakusessa on edelleen.

    Kirsikkaa ja Sun Balmia kokeilisin varmaan ensimmäisenä. Kookoskin kuulostaa vastustamattomalta. Pitäisiköhän sittenkin uskaltaa…

  3. Ai säkin tykkäät siitä! Varmaan se on sitten seuraavana testauslistalle, kun nämä loppuu. Sitruuna houkuttelee myös mua! 😀

  4. Itse oon ollu kyllä äärinmäisen vakuuttunut näistä! Plus koska massa on vähän kovempaa niin kesällä nämä ei niin herkästi sula ja annostelu on helppoa. Mulla ainakin jotkut huulirasvat tuppaa katkeamaan tai tulee sellainen klöntti kerralla rasvaa. Näissä olen ollu ihastunut pakkauksiin, tuoksuihin ja koostumukseen. Ihan 6/5 tuote minusta! 🙂

  5. Hei vielä, nyt on juttua omassakin blogissa, ja linkkasin tämän kirjoituksen siihen. Taisin ensiksi lukea koko Hurraw!sta sinun blogistasi. Kiitokset vinkistä!

Vastaa

Siirry sivun alkuun