HUULTEN TÄYTTÖ

Kerroin teille, että kävin Susanna Hanhinevalla täyttämässä huuliani. Tein asiasta kattavan postauksen, joten jos huulten täyttö kiinnostaa enemmän lukaise tämä postaus. Tein huulten täytöstä myös toisen postauksen, koska luonnollisesti huulten täyttö herätti teissä paljon mielipiteitä ja kysymyksiä. Postauksen lopussa lupasin tehdä teille postauksen kaikista kysymyksistä, mitä teillä heräsi huulten täyttöön liittyen. Tässä olisi kysymyksenne, koskien huulten täyttöä. 

Missä kävit ottamassa huulet?
Susanna Hanhinevalla. Susanna on ihana. Voin suositella häntä lämpimästi!
 
Mitä ainetta sinulle laitettiin? 
Juvedérm ultra smilea.
 
Sattuiko huulten täyttö?
Minulle laitettiin Juvedérm nimistä ainetta, joka on itsestään puuduttavaa niin kyllähän se tuntui, mutta paljon vähemmän mitä olisin ajatellut. Verikoe on minusta epämiellyttävämpi toimenpide. 
 
 Jäikö huulten laitoista jälkiä?
Aluksi huulet turposivat ja tuli mustelmia. Nyt huulissa ei mitään jälkiä täytöstä.
 
Huomaako mies huulten täytön?
Riippuu varmasti miehestä ja kuinka paljon ainetta kerralla laitetaan. Minä itse en kertonut miehelleni ja kerroin vasta, kun menimme nukkumaan. Hän sanoi ihmetelleensä miksi näytin erilaiselta.  Mutta niinkuin sanoin riippuu miehestä. Huuliin voi tulla huulten täytöstä mustelmia ja ne yleensä turpoavat seuraavana päivänä. Ainakin oma mies olisi huomannut viimeistään silloin. ;D
 
Tuntuvatko huulet erilaiselta täytön jälkeen?
Aluksi kyllä ja seuraavan päivänä, kun ovat turvonneet niin kyllä. Itse en tunne omissani eroa entiseen. Ehkä kuvailisin niitä hivenen napakamman tuntuisiksi?
 
Millaiset huulet sinulla oli ennen täyttöä?
Käy katsomassa ensimmäisestä huulipostauksesta eli tästä.
 
Montako kertaa olet käynyt ottamassa täytettä?
Kolme kertaa. Minun huuleni turpoavat, joka pisto kerralla niin laitamme aina suhteellisen vähän kerrallaan täytettä. Tästäkin syystä olen iloinen, että menin ammattilaiselle huulten täyttöön.

 

Tuliko huulista epäluonnolliset?
Minusta ei, mutta sehän on makuasia jonkun toisen mielestä huuleni voivat olla luonnottomat. Jokainen saa olla minusta niistä mitä mieltä haluaa. Itse olen erittäin tyytyväinen.

Otatko huuliisi lisää täytettä?
Varmasti otan tulevaisuudessa.

Pelkäätkö, että huulten täyttö menee yli?
En usko. Pitää tehdä asioita mikä tekee itsensä tyytyväiseksi. Jos jonkun mielestä se menee minulla yli niin miettiköön niin. Pääasia, että olen itse tyytyväinen ja tottakai toivon, että en sokaistu lopputulokselle. 

 

Ja viimeisenä ei en ota seuraavaksi peppu implantteja, kun jotakin kommentoijaa se huoletti. 😀

4 kommenttia artikkeliin “HUULTEN TÄYTTÖ

  1. Voi eii mä nauroin tuolle viimeiselle lauseellesi :''D Kuitenkin mukava oli lukea vastaukset näihin kysymyksiin, vaikken sinänsä ite ole kiinnostunut näistä täyttöjutuista 🙂 Mulla on niin suuri neulakammo että lukiessa puistatti jo ajatella sitä että huuleen pistetään piikillä, eli se on varmasti suurin syy miksi en ottaisi 😀 Tai no.. En mä kyllä halua/tarvitse vaikkei mulla omat huulet kovin täyteläiset olekaan, oon tyytyväinen :')

  2. Kaikesta ne ihmiset jaksaakin huolehtia.. 😀 Muakin aina kiinostaa lukea vastauksia ties mistä, vaikka ne eivät olisi itselle ajankohtaisia asioita tai asioita, joita en itse kaipaa. Silti jotenkin millaisia vastauksia bloggari antaa aina kertoo aika paljon bloggarista ja juuri sentakia on koukuttavaa ainakin minusta lukea vastauksia. 😀
    Sehän on pää asia, että oot tyytyväinen itse! 🙂

  3. Dear god, multa on jäänyt sun kommentti unholaan. Joo miehelle ei kannata tälläistä kertoa. : D

Vastaa

Siirry sivun alkuun