INSPIRAATIOTULVA

Mulle on iskenyt ihan järjetön inspiraatiotulva. Tämähän on tietysti ihana asia, koska Bloggerin blogipohja näyttää kovin tylsältä, jos siihen ei mitään kirjoita. Ongelma onkin, että minulla on jonossa postauksia mitä olen kirjoitellut ja, joita haluan julkaista ennen kuin ne ns. vanhentuvat. Esimerkiksi mielipidepostaukset haluan julkaista aina aika pian niiden kirjoittamisen jälkeen, koska aihe on mielessäni tuore ja postauksen vastaanotto ja kommentit saattavat herättää uusia mielekkäitä postausideoita. Asukuvat olisi kiva julkaista mahdollisimman pian niiden oton jälkeen. Kuka sitä haluaisi keväällä inspiroitua turkistakista ja villahousuista? Viime aikoina olen myös saanut kasan mielenkiintoisia tuotteita, joista olen ollut enemmän, kuin innoissani. Onhan se ihanaa, kun on mistä kirjoittaa! Mieluummin inspiraatiotulva, kuin ei inspiraatiota.

Olen kuitenkin vähän noidankehässä oman inspiraatiotulvan kanssani. Kirjoitanhan nytkin tästä inspiraation määrästä enkä esimerkiksi julkaise muita jonossa odottavia postauksia. Jonossa  on ihmissuhdepostauksia, reseptejä, kasa mielipide kirjoituksia ja postaus siitä mitä tapahtui stalkkerille. Päässäni pyörii niin kaikenlaista suloista hömppä pömppää liittyen meikkituotteisiin, kuin taas vakavempaa aihetta. Eilen en saanut nukuttua, kun mietin pitäisikö toiseen asteen koulutus muuttaa täysin ilmaiseksi. Tottakai oli pakko kirjoittaa siitäkin. Nappasin postaus jonostani asukuvat tähän, että saisin edes ne jonosta pois julkaistua. Toiseksi eihän blogissa ole vähään aikaan asukuvia näkynyt.

 

Bloggaaminen on vienyt minut viime aikoina mennessään ja olen saanut tästä niin paljon irti. Aamen vaimolleni eli hyvälle ystävälleni, joka keskustelumme päätteeksi totesi Kreikan rannalla, että ala blogata ja kannusti minua siihen! Myös Mr. Bear on sulattanut ajatuksia bloggaamisesta. Hän ei ole ikinä ollut bloggaamista vastaan, mutta ei ole oikein ymmärtänyt sen päälle. Hän on kuitenkin viime aikoina ollut erityisen kannustava sen suhteen. Olen aina ollut taiteellinen ja blogi on minun tapani ilmaista itseäni. On ollut kiva huomata kuinka paljon olen blogistani saanut irti ja, kuinka paljon blogi on minulle antanut. Tulipa tänne yksi ilta tippa linssissä kirjoiteltua omista peloistakin.

Itse asusta lyhyesti. Päälläni on yksi tämän talven lemppari takeistani eli Zaran puffer takki, Zaran nyöritetty rento collegepaita, jalassa luotto nilkkurit H&M stä ja Bikbokin super high farkut. Rentoa mukavaa, mutta kuitenkin ripaus naisellisuutta.

Olisi kiva tietää mitä te tykkäätte eniten lukea? Onko jotakin aihetta, mistä toivoisitte, että postailisin? 

12 kommenttia artikkeliin “INSPIRAATIOTULVA

 1. Mä tykkään eniten asuista ja mielipidepostauksista sun blogissa! 🙂 Mulla on muuten vähän sama juttu nyt. Talvella tuntui jossain kohtaa, ettei jaksa yrittää keksiä väkisin postattavaa tai sitten kun ideoita oli, meni tosi kauan saada kuvat otettua, kun aina oli töiden jälkeen jo liian pimeä. Nyt sitten taas mullakin on jo pitkä lista postausideoita ja kuviakin varastossa odottamassa!

 2. kiva kuulla että sulla on paljon inspiraatiota, tykkään kyllä sun blogissa ihan kaikenlaisista postauksista, niin mielipide, asu kuin resepteistä:) Ihana asu, tuo paita on tosikiva!

 3. Asut ja mielipidepostaukset! Ne on kyllä ehdottomia lemppareita sun blogissa. Toki rakastan lukea sulta muutakin, joten ihan kaikenlaiset poustit kelpaa 😉 Mullakin olis luonnoksissa vaikka sun mitä, sekä inspiraatiota ja postaus ideoita löytyy, mutten jostain syystä julkaise niitä jonossa/luonnoksissa olevia 😀
  Asukuvatkin pitäisi saada mahdollisimman nopeasti aina ulos, vaikka olis kiva jos asuja olisi aina yksi tallessa jonossa. Ei niitä vaan kerkee ottaa niin paljoa että olisi! 😀 Asuun nyt… Tää asu on upea, tykkään tuosta paidasta <3 Miten kaikki löytää Zarasta aina ihania vaatteita, mutta itte kun talsin sinne niin ei siellä kyllä mitään ole :'D

 4. Hei kiitos vastauksesta. Joo mulla oli tammikuussa ihan samat ongelmat ja nyt jotenkin ihan ahnehtii tuota valon määrää ja kuvailee koko ajan, kun on mahdollista. 😀

 5. Hei kiva, kun kommentoit tähän ja arvasinkin, että ajattelisit noin! 😀

  Voisin ottaa, vaikka joka päivän asuista asukuvat, mutta ei kukaan ehdi niitä kuvailemaan joka päivä. Asukuvia haluaisin blogissani olevan vähän enemmän ja sellaisia joidenka kuvauslokaatioon käytetty vähän enemmän aikaa. Välillä se on vaan tosi hankalaa, koska ystävät ja mies kuvailevat asukuviani. 🙂

  Zaraan pitää mennä silloin kun siellä on alet! Löydän aina Zaran aleista vaikka ja mitä. Kuvien paita ja takki ovat juuri ale löytöjä. Pitää vain olla ale myyrä ja penkoa kaikki kolot niin sieltä löytyy kivoja vaatteita. 😀

 6. Sun syvälliset postaukset on oikeasti huippuhyviä ja silmiä avaavia. Mutta myös asu ja meikkijuttuja on kiva lukea kun oot kaunis ja tyyli on lähellä omaani 🙂

 7. Sun syvälliset postaukset on oikeasti huippuhyviä ja silmiä avaavia. Mutta myös asu ja meikkijuttuja on kiva lukea kun oot kaunis ja tyyli on lähellä omaani 🙂

 8. Voi Katri sä et tiedä, kuin mun sydäntä lämmitti nähdä sun kommetti kahtena. :D<3 En tiedä miten itse JUURI ÄSKEN onnistuin, mutta kommentoi juuri yhteen lempiblogeistani kommentin eikä se vaan meinannut lähteä. Kommentoin uudestaan ja taas kommentti katosi. Kokeilin uudestaan ja taas sama juttu. No kommentti ei kadonnut, vaan näkyy nyt varmaan viitenä samana tai vähän eri muotoisena kommenttina. 😀 Hyvä minä, olen oikea ATK Kiviharju. XD Ihanaa viikonloppua sulle ja kiitos kommenteistasi, kiva, että joku muukin säheltää. :D<3

Vastaa

Siirry sivun alkuun