KAUPUNGIN VALOT

 
 
 
Tässä olis asukuvia viime lauantailta, jotka mun hyvä ystävä nappasi ennen yhteistä illan viettoamme. Lasipalatsin edusta ei ole minusta kuvauspaikkana ehkä se kaunein, mutta pidän näistä kuvista. Pidän noista kaupungin valoista. Asu on juuri minua. Tässä asussa on tullut kerta jos toinenkin käytyä ulkona. Jos muuten etsit mega korkeita mustia farkkuja niin suuntaa Bikbokkiin. Nämä super higher flex malliset ovat omat suosikkini, sillä ne todellakin ovat korkeat ja joustavat! Mukavuudesta puhuttumattakaan. Vitsi en tiedä johtuuko se orastavasta keväästä vai mistä, mutta minulla on ollut niin ikävä Helsinkiin. Minulla on ikävä kaupungin valoja. Sporan ujellusta. Minulla on ikävä Helsinkiä! Olen salaa vilkuillut asuntoja Helsingistä, vaikka muutto ei ole vielä juuri nyt ajankohtainen. Olemme kuitenkin puhuneet Mr. Bearin kanssa, että tämän vuoden loppu vuodesta alamme etsiä kotia tosi tarkoituksella. 
 korvakorut – Bikbok
mesh paita – Bikbok
toppi – Mango
korkeat farkut – Bikbok
kengät – H&M
 takki –Bikbok
 
 
 
 
Mitäs pidät asusta? 🙂

11 kommenttia artikkeliin “KAUPUNGIN VALOT

  1. Upeita kuvia Siiri! 🙂 Mullakin on kieltämättä ikävä vähän jotain kaupungin vilinää, ei olisi paha toi Helsinki 😀 Toisaalta olisi kiva matkustaa johonkin ulkomaille kaupungin vilinään, missä olis myös rantoja <3

  2. Upea asu ja kuvat!! Nuo valot taustalla tekee jotenkin kivan tunnelman näihin kuvii😍

  3. Kiitos ihana Kata.<3 Mun unelma loma kohteessa olisi kaupungin vilinää, mutta myös kunnon ranta! 🙂

  4. Kiva, että linkkasit uuden blogin osoitteen tai kun, siirryit tuonne Nouwille. Oli jäänyt multa lisäämättä! 🙂

  5. Asu on älyttömän kiva ja ei tuo kuvauspaikka loppujen lopuksi yhtään pöllömmältä vaikuta, ainakaan lopputuloksesta päätellen! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun