NELJÄSOSA ELÄMÄSTÄ ELETTY

 
Tänään pamahti mittariin 25-vuotta! En tiedä miksi olen aina mieltänyt, että silloin on eletty neljäsosa elämästä. Aika harva kuitenkaan edes pääsee 100 vuoden ikään! Enkä edes itse tiedä haluanko edes elää niin pitkään. Tottakai jos sinne asti pääsee ilman sen suurempia vaivoja ja täyttä seniiliyttä niin mikä jottei. 25-vuotta on ollut mun kauhu ikä varmasti 16-vuotiaasta asti, mutta tiedättekö mitä ei tunnu yhtään kauhealta. Tuntuu super mahtavalta! Viime vuonna oli sellainen ikäkriisi, että oksat pois ja nyt ei mitään. Olo on innokas ja odottava. Oon aina ollut todella itsevarma, mutta nyt musta tuntuu, että mun itsevarmuuteni on puhjennut kukkaan. Mua ei sitten pätkääkään kiinnosta mitä muut ajattelevat minusta. Teen asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi, olen ylpeä itsestäni ja omista saavutuksistani. On oikeastaan tosi cool täyttää tänään 25-vuotta ja kokea olevansa näin sinut oman itsensä kanssa. Muistan, että vielä pari kolme vuotta sitten ajatusmaailmani oli erilainen ja ehkä mietin enemmän millainen minun pitäisi olla. Nyt tiedän, että en tarvitse hyväksyntää keneltäkään muulta, kuin itseltäni. Tuntuu jotenkin tosi hyvällä tavalla itsenäiseltä. Sellaiselta, että kyllä mä pärjään  super hyvin, vaikka mitä tulis vastaan. Olo kuin kissalla, jolla on seitsemän elämää ja niistä, vasta ensimmäinen käytössä. Toivottavasti tämä ikääntyminen jatkuu näin mukavasti ja, kun kolme kymppiä rapsahtaa mittariin niin ehkä teen kärryn pyöriä turkki liehuen kadulla. 
 
Aivoni raksuttavat tälläkin hetkellä postaus ideoita ikään ja vanhenemiseen liittyen, mutta tänään pidetään postaukset lyhyenä ja juhlat pitkinä. Palaan varmasti synttäri tunnelmien kera blogin puolelle myöhemmin. Nyt nostan maljan eli teekuppini itselleni ja taputan itseäni olkapäälle. Neljäsosa elämästä eletty kunnialla eikä konttien. Ihanaa viikonloppua murut! Nauttikaa! <3

8 kommenttia artikkeliin “NELJÄSOSA ELÄMÄSTÄ ELETTY

  1. Onnittelut sinne! 🙂 Täällä tulee myös elokuussa toi lukema täyteen, sit voi miettiä et 50 vuotta on lähempänä kuin oma syntymä 😀

  2. Onneksi olkoon nyt täälläkin Siiri :3 Olis ollut kiva lukea sulta enemmänkin näitä ajatuksia kun sun tekstit on vaan niin huippuja. Alkaa omatkin ajatukset rullaamaan aina 😀

  3. Voi kiitos Katri! 🙂 Jep niin voi ja se ajatus tuntuu jotenkin tosi hassulta! Onneksi ikä on vaan numeroita. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun