NIOXIN KOKEMUKSIA

Kirjoitanpa teille taas hiusjuttuja ja omaa lempi aihettani eli hiustenkasvatus juttuja! Saanko esitellä uusin villitykseni Nioxin. Olin lukenut muutamasta blogista positiivisia Nioxin kokemuksia.  Nioxin hiustuotteet herättivät minussa paljon tunteita. Tehän tiedätte, että olen kasvatellut hiuksiani jo monien vuosien ajan ja yhä, vain pidemmät ja pidemmät hiukset houkuttelevat. Nioxin kolmivaiheisen hiusten pesun luvataan edistävän hiustenkasvua, voimistavan hiuksia auttaen hiuksia auttaen hiuksia kasvamaan paksumpina ja elinvoimaisempina. Kovia lupauksia? Olin miettinyt pitkään Nioxinin ostoa, mutta mietin, että voisiko se oikeasti toimia? Onneksi Nioxinista on pienempiä paketteja tarjolla. Itse pesen hiuksiani joka neljäs päivä, joten pienemmätkin 150ml shampoo- ja hoito ainepullot riittävät itselleni pitkäksi aikaa. 
 
Olen nyt käyttänyt Nioxin hiuskuuria kolmen kuukauden ajan ja kerron nyt teille omia Nioxin kokemuksia. Ensiksi kerron miten Nioxinia käytetään, koska sen käyttöön otto muutti hiustenpesu rutiinejani. Aluksi kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan hierotaan Nioxin Cleanser shampoota. Homma muuttui ainakin minulle jännittäväksi hoito-aineen kohdalla. Nioxin Scalp therapy revitalizing hoito-ainetta nimittäin levitetään päänahkaan ja hiusten latvoihin. Itse olen aina levittänyt hiusten hoito-ainetta korkeintaan korvista alaspäin! Pelkäsin hiuksistani jäävän raskaat ja likaisen tuntuiset pesun jälkeen, mutta puhtaiksi ne jäivät. Shampoo ja hoitoaine myös tuntuivat päähän hierottuna viilentävältä ja varsin miellyttäviltä. Tuo viilentävä tunne jatkui pesun jälkeenkin.

 

Hiusten pesun jälkeen hiusten juuriin hierotaan Nioxin & Scalp hair treatmenttia. Scalp hair treatment on kuin kevyttä hyvin hyvin ilmavaa vaahtoa. En ollut ikinä käyttänyt vastaavanlaista hiusten hoitotuotetta, vaikka kaiken maailman hiusöljyjä ja seerumeja on tullut testailtua. Myöskään tämä suoraan päänahkaan laitettava Nioxin hoitotuote ei rasvoittanut hiuksiani. Ostin omat Nioxinit Stockmannilta. Myyjä valitsi minulle oikean Nioxin tuotepaketin ja neuvoi käyttämään niitä kuuriluontoisesti. Itse olen tottunut venyttämään hiusten pesupäiviä jopa neljän tai viiden päivän päähän, mutta myyjä neuvoi käyttämään näitä joka toinen tai viimeistään joka kolmas päivä.

Mitäs positiivisia kokemuksia minulle Nioxin herätti? Nopeutuiko hiustenkasvu? Paksuuntuivatko hiukseni? Valitettavasti en varsinaisesti kokenut mitään mullistavia muutoksia hiuksistani Nioxin käytöstä johtuen. Pidin erittäin paljon Nioxin Scalp therapy hoitoaineen jälki tunteesta minkä se jätti päänahkaan, koska jopa 20 minuuttia suihkun jälkeen päänahka tuntui hassulta sitä ikäänkuin kihelmöi. Hiukseni ovat kasvaneet pituutta viimeisen kolmen kuukauden aikana, vaikka olen käynyt kampaajalla tässä välissä tasoittamassa latvoja. En silti usko Nioxinilla olevan suurta vaikutusta asiaan.

Entäs tuntuvatko  hiukset paksummilta? En ihan rehellisesti osaa sanoa. Hiusten kasvun en usko nopeutuneen, mutta uskon, että Nioxin käyttö sai minut kiinnittämään huomioita päänahan stimulointiin ja näin ollen osittaen nopeuttaneen hiusten kasvua. Hieroin nimittäin kaikki tuotteet kunnolla päänahkaani ja kiinnitin muutoinkin huomioita päänahan stimuloimiseen. Pidin paljon hoitoaineen stimuloivasta effektistä ja päänahalle tarkoitetusta vaahdosta. Koen kuitenkin, että saman asian ajaa ihan vain tavallinen päänahan hieronta, koska hoitovaahto ei muuten kosteuttanut päänahkaani. Hiukseni alkoivat rasvoittumaan nopeampaan tahtiin, kun pesukertoja piti tihentää ja tämän itse koin vaivalloiseksi ja negatiiviseksi puoleksi. Kävin raidoittamassa hiukseni kampaajalla ja nyt käytän Nioxineita, joka toinen pesukerta ja yritän muistaa käyttää jätettävää hoitoainevaahtoa joka kerralla.

Itse alunperin ostin Nioxinit käyttöön, koska kärsin hiustenlähdöstä. Voit lukea postauksen hiustenlähdöstä tästä. Olin kuullut paljon positiivista palautetta Nioxineista. Pitkiä ja paksuja hiuksia ei kuitenkaan kasvatella kikkakonsteilla, vaan pitkäjänteisyydellä. Olen itse huomannut oikean ruuan ja terveellisten elämäntapojen vaikuttavan eniten hiusteni kuntoon. Käytän omat Nioxinit loppuun, mutta tuskin tulen ostamaan uusia tuotteita kotiin. Pidin Nioxineista paljon, mutta koen itselleni enemmän kosteuttavat tuotteet paremmiksi välineiksi omiin hiuksiini. Etenkin nyt  kun, hiukseni ovat raidoitettu haluan helliä niitä mahdollisimman hoitavilla ja kosteuttavilla tuotteilla. Uskon, että Nioxin vaikutuksien huomaaminen on helpompaa lyhyissä hiuksissa. Jos kärsii hiuksen ohenemisesta niin suosittelen kokeilemaan olisiko Nioxin hiustuotteista lisä apua hiustenkasvatuksessa.

Onko sinulla kokemuksia Nioxin hiustuotteista? Huomenna pikkuisen lisää hiusjuttuja ja kerron teille, mitä oikein siellä kampaajalla tapahtui. 😀

8 kommenttia artikkeliin “NIOXIN KOKEMUKSIA

  1. Tätä postausta olin odottanut ja myös mitä siellä kampaajalla on käynyt. Ainakin sun hiukset näyttää Ig kuvissa hienoilta. 🙂

  2. Se tulee vkl na! Kirjoitin sen, mutta halusin julkaista jotain muuta, kun hiusjuttuja taas. 😀 Mutta postaus on pitkä kuvien kera ja sitä kannattaa vielä muutama päivä odottaa. 🙂 Ihanaa viikonloppua<3

  3. Harmi, ettei tämä sitten ollut kuitenkaan suuri apu hiustenlähtöön. Itse olen vetänyt niitä hiusnappi-kuureja, mitä olen saanut Bette Boksissa. Ekan aikana huomasin selkeästi, miten ohimoille alkoi kasvamaan baby-hairia taas pitkästä aikaa (tämä oli siihen aikaan kun tukka oli musta) ja nyt kun blondasin ja lopetin värjäyksen, niin otin saman kuurin uusiksi. Toivottavasti se auttaisi hiustenkasvussa ja saisi taas kasvun kiihtymään, kun yritän kasvattaa omaa hiusväriäni! Kaiken lisäksi nyt on pakko sanoa, ettei tunnu, että kuuri olisi oikeasti tepsinyt. Syy on siinä, että kynnet ei ole niin vahvat kuin ne olivat silloin. Eikä se taida mikään kuuri olla, niinku tässä höpötän, vaan ihan joku biotiini lisäravinne ::)

  4. Taas sun kommentti jäänyt multa unholaan piiloon… Anteeksi. 🙁 Hiusten värjäämisen hyvä puoli on siinä, että juuri kasvun spottaa nopeasti! 😀

  5. Nioxinia kuuluisi käyttää päivittäin. Itse kokeilin Nioxineja ensimmäistä kertaa vuosia sitten ja tein saman virheen kuin sinä – en käyttänyt tuotteita ohjeiden mukaan, enkä huomannut vaikutusta. Viimeisen vuoden sisällä olen kokeillut tuotteita uudestaan useampaan otteeseen, ja huomannut suuren eron erityisesti päänahan kunnossa. Erona edelliseen kokeiluun on ollut se, että olen oikeasti käyttänyt tuotteita valmistajan ohjeiden mukaisesti eli päivittäin.

  6. Mulla on kans toi sama 6 käytössä. Mitä mä voisin siitä sanoa, mulla on paksuntunu hiukset, hiusten lähtö on vähentynyt ja kasvusta huomasin että tulee tosi tummana juuresta, lähteneet hiukset kasvatat takaisin 😀 pääasia että olen ollut tyytyväinen. Tuli ostettua Litran pulloissa shampoon ja hoitoaineen 🙂

  7. Aijaa! Tätä mä en tiennytkään. Vitsi en kyllä jaksais pestä tukkaa päivittäin, että en kyllä taida ostaa siltikään uutta tuotetta, mutta kiitos kommentista. Olipas valaisevaa, en tiennyt tosta mitään! 😀

  8. Tähänkin myöhäinen vastaus. Ihanaa, että tuote toimii! Kuten edelliseen kommenttiin totesin, niin en tiennyt, että tätä pitää käyttää päivittäin. Eli ehkä mullakin olis toiminu paremmin, jos olisin käyttänyt tuotetta oikein! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun