SYNTTÄRIVIIKONLOPPU

 
 
Synttäriviikonloppu oli pelkkää juhlaa ja halusin tulla kirjoittelemaan teille synttäriviikonlopustani. Viikonloppu alkoi sillä, että perjantaina kipitin kampaajalle, jo toistamiseen viikon sisään. Kerron teille lisää kampaamoreissuistani myöhemmin, sillä ne  herättivät minussa paljon ajatuksia. Kaikki ei aivan mennyt ensimmäisellä kerralla aivan nappiin, mutta nyt minulla on ihanat ja täydelliset hiukset! Perjantaina kotiin saavuttuani minua odotti mehevä sisäfilepihvi juuri täydellisesti kypsennettynä raikkaan hedelmäisen salaatin kera. Mr. Bear oli kokkaillut minulle ruokaa ja loppu illan nautimmekin toistemme seurasta sohvalla makoillen, elokuvaa katsoen ja herkkuja syöden. Sain myös kuulla, että Mr. Bear oli varannut meille viikonlopuksi huoneen hotelli Clarionista. Tämä oli ihana yllätys ja olin niin innoissani tästä viikonlopun pienestä irtiotosta. Lauantaina, jolloin virallinen juhlapäivä koitti sain ihanan aamiaisen valmiiksi katettuna. Oli croisantteja, macaronsseja, mehua ja leipiä eri täytteillä. Sain myös kuulla varsinaisesta synttärilahjastani eli lipuista kesän Ruisrokkiin! Kivaa, koska minun oli tarkoitus lähteä Ruisrokkiin jo viime vuonna. Nyt saan parhaan mahdollisen seuran eli Mr. Bearin mukaan juhlimaan. 
 
Lähdimme lauantaina iltapäivästä Clarion hotellille. Clarion hotelli sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa. Hotelli on avattu 2016 ja hotellissa on huimat 16 kerrosta, jotka kohoavat 78 metrin korkeuteen. Clarion hotelli saa minulta aivan täydet pisteet. Kaikki kiilsi uuden karheaa pintaa, miljöö oli moderni ja tyylikäs ja henkilökunta mukavaa. Huoneemme oli 11 kerroksessa ja sieltä oli mielettömät näkymät merelle ja kaupunkiin. Clarion hotellissa löytyy myös upea katto-uima allas, joka on lämmitettynä ympäri vuoden!
 

Näkymät huoneesta

 
Saavuimme hotellille ja ihastuin huoneemme vaaleaan ja avaraan huoneeseen. En valitettavasti napannut huoneestamme kuvaa, koska kuvaaminen unohtui ja keskityin vain noihin hetkiin Mr.Bearin kanssa. Hotellilla suuntasimme Clarionin Skybaariin. Skybaari on auki kaikille ja jos etsii kivaa erilaista drinkkipaikkaa niin suosittelen suuntaamaan sinne. Skybaarissa oli paikalla runsaasti muitakin, kuin hotellin asiakkaita. Joimme siellä muutamat ja nautimme kahden keskisestä ajasta. Juuri tuollaiset kahdenkeskiset hetket ovat minulle tärkeitä. Tiedättekö ympärillä kuhisee ihmisiä, mutta olette vain keskittyneitä toisiinne.
 
Skybaarista suuntasimme huoneeseen laittautumaan iltaa varten. Ilta jatkui syömisen merkissä. Olin koonnut ystäväni Töölössä sijaitsevaan Barteos ravintolaan. Olin odottanut tätä ravintolakokemusta, sillä olin kuullut paljon hyvää kyseisestä paikasta. Kyseessä on edullinen tapaspaikka, jossa annokset kootaan 2-3€ maksavista tapaksista. Valitettavasti en voi suositella kyseistä paikkaa… Tapaksista moni maistui valmisruuilta. Esimerkiksi viininlehtikääryleet olivat erehdyttävän samanlaisia, kuin Lidlin purkissa tulevat… Palvelu oli huonoa. Aluksi ensimmäiseen 20 minuuttiin meitä ei edes noteerattu, ruuat saapuivat eri aikoihin pöytään, tarjoilijat sekoilivat koko ajan ja, jopa olut oli lämmintä. Kotona huomasin myös ilokseni, että minua oli laskutettu väärin. Iltani ei mennyt tuosta kokemuksesta pilalle ja eihän uudesta paikasta voi, koskaan tietää. Tuntui kuitenkin nololta, että paikka, jota olin itse odottanut ja hehkuttanut osoittautui näin flopiksi. Onneksi kukaan ystävistäni ei valittanut ja olin ehkä eniten itse  harmissani. Mr. Bearin mielipidettä paikasta en uskalla edes kirjoittaa… Enpä napannut kyseistä paikasta edes kuvan kuvaa muistoksi tästä komedia showsta.
 
 
 
Onneksi minulla on ihania ystäviä, jotka saapuivat paikalle ja, vaikka paikkana olisi ollut Mäkkäri niin ilta olisi ollut onnistunut. Sain paljon ihania suuria halauksia ja mielettömiä lahjoja. Jatkoimme  ravintolasta iltaa yökerhoon, josta ilta jatkui pikkutunneille saakka. Sunnuntaina oli ihana herätä hotellilta ja suunnata suoraan aamupalalle, joka oli muuten ihan 6/5. Sunnuntaipäivämme jatkui juhlien merkeissä. Ei tosin enää täysin omieni, koska suuntasimme perheeni kanssa syömään ja juhlimaan myös äitini syntymäpäiviä. Äidilläni ja minulla on synttärit hauskasti peräkkäisinä päivinä. Sunnuntai-ilta menikin kaikista juhlista toipuen ja kiitollisin mielin. Kiitos kaikille onnittelijoille, rakkaalle perheelleni, ihanille ystävilleni, jotka olitte juhlistamassa minua ja suurin kiitos Mr. Bearille, joka teki synttäriviikonlopustani ikimuistoisen. <3
 
 
 
 
 
 
takki – Sagafurs
nahkahame – Zara
ylipolvensaappaat – Nelly

10 kommenttia artikkeliin “SYNTTÄRIVIIKONLOPPU

  1. Sulla on niin seksikäs tyyli. Tosi magee look, kannat itsesi hyvin! Miehesi saa olla ylpeä, kun kulkee sun kanssa. Kyllä sua pitääkin hemmotella. : )
    -Johannes

  2. Ihanan kuuloiset synttärit sulla! <3 Hotellien aamupalat on kyllä ihan parhaita yleensä 😀 Tuolla olisi kiva käydä joku kerta lasillisella 🙂

  3. Kylläpä sun synttäriviikonloppu on ollut kerrassaan ihana! On mies kyllä hemmotellut ihanasti sua<3 Onnittelut nyt vielä kerran täälläkin upeus <3 Lisäksi tuo sun juhlalook siis mitä ihanuutta! Takki näyttää niin super lämpöiselle 8)

  4. Niin ne olikin.<3 Vitsikun vois aloittaa joka aamun hotelli aamupalalla. Pärjäisin sillä varmasti koko päivän, sen verran niissä tulee syötyä. Meidän pitää suunnata sinne lasillisille! 😀

  5. Kiitos! Kyllä se oli ihana. Kelpaisi mennä joka aamu pulikoimaan ja aloittamaan päivä aamu uinnilla.

  6. Voi kiitos<3 Viikonloppu oli ihana ja ei tullut kertaakaan kylmä, vaikka ohuissa sukkahousuissa tuolla sipsutteli menemään. 😀

  7. vau upea Siiri!! Sun synttäri viikonloppu kuulostaa ihanalta, jos huonoaravintola kokemusta ei lasketa, mutta onneksi tosiaan kun on hyvä seura niin sillä oo väliä missä murjussa sitä syö;)!

Vastaa

Siirry sivun alkuun