VOIMA ASU

 
Jokaisella naisella on se. Jos ei ole niin hop hop kaupoille mimmit! Voima asu. Asu, jossa tunnet olosi mukavaksi ja seksikkääksi. Asu, jossa sinun on mukava olla. Asu, joka on, kuin toinen ihosi, oma salaisuutesi. Oma voima asusi. Minun talven voima asu on tässä. Korkeat nilkkurit, korkeat nahkahousut, istuva cashmere poolo yhdistettyinä lempi nahkahousuihini ja luotto talviturkkiini. Asu, jossa tunnen oloni voimakkaaksi ja seksikkääksi, mutta turvalliseksi. Voin vain piiloutua runsaan turkkini alle ja kipitellä kaduilla menemään.
 
Tiedän, että mun piti kirjoitella teille, mitä tapahtui kampaajalla. Voitteko uskoa mua alkoi häiritä julkaista kaksi samaa aihepiiriä koskevaa postausta peräkkäin? Oho nyt blogi taitaa mennä ihan uudelle tasolle, koska oon niin inspiraation pohjalta toimiva ihminen, kuin vain olla ja voi. Etenkin mitä tulee blogiin. Katsotaan kauanko tätä loogisuutta kestää vai löydänkö itseni ensiviikolla julkaisemassa pelkkiä kosmetiikka postauksia? Joka tapauksessa postaus kampaajareissusta on valmiina. Julkaisen sen sunnuntaina, koska lauantaina täytyy jakaa mahtava ravintolavinkki kanssanne. Eilen yöllä päädyin tekemään muutoksia ja pieniä fiksailuja blogiini. Miksi mun inspiraatio iskee aina puolen yön jälkeen?

 

Halusin tulla jakamaan tämän asun teille, koska nämä kuvat löytyvät nyt muualtakin blogistani. Lisäksi muutin yhden hakemiston kategorian suomenkieliseksi en tiedä miksi siellä oli ”travel” suomen kielisten sanojen joukossa. Älkää kysykö multa, sillä en tiedä. Suurin osa blogin ulko asun otsikoista on englanniksi. En koe suomenkielisten hakemiston sekoittavan sitä. Onhan se vähän hassua, mutta monet asiat pystyy ilmaisemaan niin helposti ja napakasti englanniksi. Esimerkiksi ”about” tai ”contact”. Lisäksi minulla on paljon kävijöitä Venäjältä, Saksasta ja Espanjasta niin minusta on kiva pitää perus jutut englannin kielisenä, jotta ei suomenkielisenkin olisi helppo käyttää blogiani.

 
 

 

Toivottavasti teillä on kivoja viikonloppu suunnitelmia. Itse sairastuin flunssaan muutama päivä sitten ja en edes muista milloin viimeksi kurkkuni olisi ollut näin kipeä. Aion kyllä selättää tämän flunssan tänään, koska  olimme suunnitelleet lauantaille Mr. Bearin kanssa treffi iltaa ravintola illallisen merkeissä! Tämä on nimittäin jo kolmas täysin meikitön päiväni yövaatteissa. Lauantaina olisi ihana vetää vähän meikkiä naamariin ja tuntea olonsa taas astetta huolitellummaksi. Ehkä laitan oman voima asuni päälle lauantain deiteille. Olisi hauska kuulla millaisia voima asuja tai viikonloppu suunnitelmia teillä on siellä ruudun toisella puolella? Ihanaa viikonloppua!

 

10 kommenttia artikkeliin “VOIMA ASU

 1. Ne on H&M :stä ostettu syksyllä. Rakastan näitä kenkiä ja harmittaa etten ostanut toista kenkä paria alennusmyynnistä! 😀 Näitä ei enää ole myynnissä. Melkein vastaavat samanlaiset oli ystäväni bongannut H&M:ltä viime viikolla, koska hän olisi myös halunnut ostaa samanlaiset. H&M :lle etsimään siis. 🙂

 2. Ihanat kuvat ja asu! Mä olisin liian pelokas käyttämään tollasta mahtavaa takkia, mutta jos on asennetta ja itsetuntoa niin se varmasti pukee sitä entistä enemmän! 🙂 Sun muutokset on onneksi melko hyviä ja ei juurikaan ole mitään järkyttäviä muutoksia. En muista oliko ylä ja alapalkki mustat, mutta kivan näköinen omalla koneen näytöllä näin.

  PS. Mun voima-asu on kettupöksy yökkärit ja löysin mahdollinen yli-iso T-paita joissa voin chillailla kotona 😀 Mutta ehkä sitä shoppailu/ulosmeno-asua tulee vielä etsittyä.

 3. Todellakin upee asu, voisin pukea itseni ylle samantien ja viihtyisin 8) Musta ois kiva nähdä näissä asupostauksissa se, mistä vaatteet ovat <3 Mun voima-asu muuttuu oikeasti varmaan kuukauden välein! Mutta ne pysyy lemppareissa aina ja käytän useun. Tällä hetkellä voima-asuni on eräs minkä näette varmasti keväällä, kun ei tarvi takki päällä kulkea. En nimittäin osaa kuvata takittomia asuja talvella mutta valitettavasti on vielä liian kylmä kulkea ilman takkia ja en halua kuvata sitä takin kanssa :')

 4. Vau, näytät todella upealta ♥ Ja uskon asujen voimaannuttavaan elementtiin, sillä joissain asuissa oikein pursuaa itseluottamusta, jotn sellaisia asuja mielellään myös käyttää 🙂

  ♥: Ane

 5. upea asu ja sinä!! Munkin talven luottocombo on nahkahousut neulu ja nilkkurit, toimii aina!!

 6. Hahah mun koti voima asu ehdottomasti vanhat addun verkkarit ja miehen t-paita. Välillä ne on myös voima asu hitaina sunnuntaita kun on pakko raahautua kauppaan! 😀

 7. Unohdin flunssassa lisäillä tuon, mistä ne vaatteet on. Jatkossa kyllä laitan. 🙂
  Mun voima asu muuttuu aina vuoden ajan mukaan! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun