WATERLAND LOOK

Hellou se olis waterlandit jorailtu läpi! Mun hyvä ystävä kuvaili mun illan lookin ja halusin tulla jakamaan sen teille. Mulle osa festari iltaa on ehdottomasti festareille laittautuminen. Tykkään laittautua ja  panostaa festari lookkiin. En lähtisi siis rannalle yhdistämään bikineitä glitteriin ja tekoripsiin. Enpä kyllä ihmettelisi jos sekin päivä joskus tulisi, sillä välillä on kiva vetää ihan överiksi, vaikka 95% ajasta huitelenkin menemään mun 15 minuutin meikillä. Waterlandeissa ei tänä vuonna ollut mitään tiettyä teemaa ja tänä vuonna panostaminen jäikin aivan viime tippaan. Kävin nappaamassa nämä bikinit festaripäivänä New Yorkerista. Löysin sattumalla Cybershopista keltaista luomiväriä ja glitteriä alennuksesta, joten nappasin ne mukaan. Korvakorut olivat löyty Bikbokilta ja ne eivät ole yhtään minun tyyliset, mutta sopivat bikinien kanssa, joten otin ne. En olisi ikinä ajattelut vetäväni keltaista luomiväriä, mutta luomiväri oli uv hohtoista niin pakkohan sitä oli testata ja se  oikeasti hohti pimeässä. Leikki tatuoinnit olivat jämiä viime Waterlandeista. Ensimmäiselle illalle laitoin vain yhden otsaan. Lauantain lookkiin liimasin niitä sinne tänne, koska Waterlandeihin   laittautumis mottoni on enemmän on aina enemmän. Waterlandeissa saa leikkiä tyyleillä mauttomuuteen asti ja ihan luvan kanssa.

Sellainen look ensimmäiselle Waterland perjantain festari illalle. Mitäs pidätte? Haluatteko nähdä myös lauantain Waterland lookin?

10 kommenttia artikkeliin “WATERLAND LOOK

 1. Aka iisi lookki 🙂 Mä en itse kyllä välitä noista juhlista, oon liian arka sen oman läskimakkaran kanssa lähteekseni tommosiin bileisii. Tietty jollain normaalilla kokouikkarilla se ois eri juttu, niitäkin saa ihan siistejä 🙂 Biksut on nätit, voisin käyttää noita ihan täällä suomen kesässä 🙂

 2. Vautsi kun oot ollut upeena liikenteessä! Noi bikinit on aivan ihanan väriset ja sulle kyllä sopii keltainen väri tosi hyvin 🙂 Haha nyt tekee itelläkin mieli lähteä shoppailemaan jotain keltaista!

 3. Upea lookki! <3 Noi bikinit on kyllä kivat, pitäis itekin metsästää jotkut uudet reissua varten. Keltainen on kyllä niin piristävä väri! <3 Mitä itseruskettavaa muuten käytät? 🙂

 4. Kiitos. 🙂 Uikkarit on nyt muodissa ja kivoja uikkareita löytyy nyt tosi paljon! Mulla oli toisena päivänä juuri uikkarit päällä. 🙂

 5. Kiitos Sofia. 🙂 Kaikki keltaiset asiat on koukuttanut mua niin paljon ja olisi ihana löytää keltainen kevät takki. 😀

 6. Kiitos Terhi<3 Oon ihan hullaantunut keltaiseen ja raitoihin. Käytän Doven päivettävää kosteuttavaa voidetta ja sävyssä medium to dark skin. Se on tosi hyvää ja halpaa. Oon tehnyt siitä postauksenkin, missä näkyy aika hyvin miten tuota tuotetta kerrostamalla pystyy itse maun mukaan syventämään ihon väriä.
  Doven päivettävä voide ei myöskään itsellä ole tahrannut vaatteita. Linkkasin postauksen sinulle tuohon alle. 🙂

  http://www.siirikiviharju.com/2016/10/testissa-doven-derma-spa-summer-revived.html

 7. Hei kiitos paljon. Mietin vähän aikaa tuleeko näitä käytettyä, mutta ihan varmasti kesällä tulee. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun