WATERLAND

Waterland vesipuistofestivaali on täällä taas. Viime vuonnahan Waterlandia ei pidetty ollenkaan, kuin toissa vuonna se pidettiin peräti kaksi kertaa. Itse olen käynyt Waterlandeissa useamman kerran ja tottakai tänä vuonnakin oli päästävä Serenaan bilettämään. Olen tehnyt Waterlandeista aikaisemmin muutaman postauksen. Huomasin, että Waterland postaukset ovat aiheuttaneet viime aikoina paljon kävijöitä blogiin. Ajattelin jakaa omat kokemukseni Waterlandeista. Plus vastata muutamiin sellaisiin kysymyksiin, joita itse mietin, kun ensi kertaa suuntasin Waterlandiin.

 
Waterlandit ovat Serenassa järjestettävät bikinifestarit. Waterlandeissa soi konemusa. Itse odotan tänä vuonna muun muassa Mark Nightin soittamista. Moni ajattelee, että koko Waterlandeihin ei voi lähteä, jos ei vähintääkin vatsapalikat erotu. Tämä on ehkä turhin ajatusmalli, sillä paikalla on kaiken näköistä ja kokoista juhlakansaa. Paikalla on ainakin aikaisempina vuosina raha vaihdettu poletteihin, joilla pystyy ostamaan juomia. Tarjolla on myös jotain ruokakojuja, mutta suosittelen syömään kunnolla ennen festareita. Paikalle ei kannata ottaa mitään omia ruokia tai juomia mukaan, koska ainakin minulta viime vuonna heitettiin banaani roskiin.
 
Tästä päästäänkin seuraavaan kohtaan, että ovilla on turvatarkastus niinkuin yleensäkin festareilla. Tapahtumaan kannattaa tulla ajoissa niin välttää jonotuksen ja mikä parasta ehtii napata oman lokeron pukuhuoneesta. Lokeroita on jäljellä, vain rajattu määrä ja ilman lokeroa joudut viemään tavarasi narikkaan. Waterlandeista ja varsinkin niistä ensimmäisistä, kun tapahtuma kulki viellä nimellä Pacifique oli kaikenlaista juttua lehdet pullollaan. Oman kokemukseni mukaan Waterlandin festarikansa ei ole yhtään sen enempää huonossa kunnossa, kuin Summer Soundeilla tai Weekend festivaaleilla. Minkä olen pannut, joka vuosi merkille on, että minusta porukka osaa käyttäytyä todella kohteliaasti toisia kohtaan. Kaikki tiedostavat olevansa uimavaatteissa. Minua ei ole tultu kähmimään ahdistavasti. Olen kokenut vähemmän kaikenlaista seksuaalista häirintää Waterlandeissa, kuin muilla käymilläni festareilla. 
 
Waterlandeissa on aina joku teema ja tänä vuonna se on ”Land of Dreams”. Joka vuosi olemme ystäväni kanssa panostaneet Waterland festarilookkeihimme, joten saa nähdä mitä tänä vuonna keksitään! On vedetty uv maalia naamaan ja leikki tatuointeja iholle. Jos aikaisemmat Waterland lookkini kiinnostavat käy Instagrammin puolelta vakoilemassa. Ota minut myös seurantaan niin näet uusimman Waterland lookkini!
 

Kaiken kaikkiaan minusta Waterlandit ovat kivan erilaiset bileet. Sellaisen varoituksen sanan annan, että jos ei missään tapauksessa konemusiikista pidä niin silloin ei ehkä kannata tulla paikalla. Joka vuosi nimittäin kuule valitusta, että musiikki ei vastannut odotuksia ja petyttiin, kun ei radiohitit soineet. Waterlandit on konemusafestarit ja itse menen ainakin juuri sen takia sinne, että siellä ei soi sama musa, mitä 90% Suomen baareissa soi!

Onko siellä joku tulossa Waterlandiin? 🙂

8 kommenttia artikkeliin “WATERLAND

  1. Tuo uimapuku upee!! Mä en oo ikinä käyny noilla festareilla, joskus vois olla kiva käydä ku erilaiset ku yleensä!

  2. Oooo ihanat uikkarit!! Ja upean kauniina olet kyllä <3 Mä en itse koskaan eksyisi tällaisille festareille, varmaan syy siinä kun en pidä uimahalleista 😀 Tosin nyt on vähän alkanut houkuttaa käydä jossain kylpylässä :'D Mutta ei, en vaan pidä uimahalleista 😀 Beach partyt olis huikeita ja meillä on kesäisin yleensä sellaiset Kuopiossa, mutta kukaan ei tosin heilu uikkareissa – aina ollu niin kylmä 😀

  3. Hei. En ole. Et ole ensimmäinen joka kysyy tuota ja äitinikin kysyi yhtä kuvaa katsoessani olenko muokannut kasvojani kuva käsittelyn avulla. Olen alkanut, vain varjostamaan kasvojani ehkä enemmän mistä muutos ja en tiedä korostavatko huuleni niitä myös enemmän. 🙂

  4. Ne on tosi erilaiset, mutta mä tykkään! Ja onneksi ostin tämän uimapuvun kun sen suhteen pitkään ensin nuukailin. 😀

  5. Kiitos kata.<3 Mä ymmärrän niin täysin sua ja täytyy sanoa, että onhan se Serenakin jo näin niinkuin muuten nähnyt parhaat päivänsä. :"D Waterland on kyllä ehkä sellainen paikka, että sinne en täysin selvänä lähtisi. Kun äskettäin kirjoitin baarissa selvänä olosta. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun