FARKKUTYTTÖ

Farkkutyttö olen ollut aina henkeen ja vereen. Muutama vuosi sitten farkkuni olivat sitä mahdollisimman matalaa mallia. Niin matalia, että nyt, kun katson vanhoja farkkujani mietin, mitä virkaa on 3cm vetoketjulla oikeastaan on… Farkkujen lahkeet piti olla aina mahdollisimman pillit. Niin pillit, että joka kerta tullessani baarissa yön pikkutunneilla kotiin oli seuraavana aamuna mysteeri miten olin kamppailut housuistani hiprakassa ulos. Paljon on muuttunut farkkumakuni muutamassa vuodessa. Nyt haluan farkut mahdollisimman korkealla vyötäröllä eikä se suora lahjekaan tunnu enää niin vieraalta. Yhdet, kunnon leveä lahkeiset farkutkin olen kaappiini hyväksynyt. Hyvin istuvia farkkuja ei voi mielestäni ikinä olla liikaa vai ajatteleeko näin vain sisäinen farkkutyttöni?

 

Tässä asussa halusin yhdistää omat tämän hetkiset lempparifarkut vanhaan farkkupaitaan ja lenkkareihin. Lisää rentoutta asuun toi niken urheilutoppi ja lenkkarit. Mukavuuden haluisena käytän usein arkena urheilutoppeja rintaliivien sijaan. Miksi? No, koska ne ovat niin mukavia päällä. Lämpiminä kesä iltoina voi farkkupaidan vain kietaista päälle ilman, että näyttäisi kulkevan alusvaatteissa kadulla.

Bikbok – farkut
Zara – farkkupaita
Nike – lenkkarit
Nike – urheilutoppi
 
 

Mitäs pidätte asusta? Onko asussa liikaa farkkua?

14 kommenttia artikkeliin “FARKKUTYTTÖ

 1. Mäkin muistelen kauhulla niitä supermatalia farkkuja, joita silloin joskus piti olla :'D Kyllä noi korkeammat on aika lailla käytännöllisemmät ja kiva asu muutenkin!

 2. Siis en ymmärrä ja muistan, että jo ihan normaalikorkuiset farkut oli ihan no no silloin. Miten niissä edes istuttiin, kun koko pylly vilkkui maailmalle. 😀
  Kiitos! 🙂

 3. Ihania kuvia Siiri, oot niin upee 8) Ja noi farkut, haluun ne kans! <3 Enne mullakin piti olla matalavyötäröiset ja aivan pillit. Nykyään menee korkeevyötäröiset ja ehken enempi tuenkin niitä + suorat lahkeet saa nykyään olla – omistan yhdet suoralahkeiset ja että oon rakastunu niihin 😀 Tupladenim on hyvä, ei oo liikaa farkkua mun mielestä 8)

 4. Oi miten ihanat farkut <3 Sopivat sulle tosi hyvin ja koko asu on niin toimiva! Urheiluliivit ja korkeavyötäröiset farkut ovat vakiovaruste mun vaatekaapissa – en oo ikinä osannut olla matalissa farkuissa, olo on niissä jotenkin tosi epämukava!

  https://mietinsinua.blogspot.com/

 5. Ihanat kuvat 🙂 Mulla on nykyään paljon myös farkkuja, haluan että ne on aina nykyään vähintään normal waist-mieluiten high waist. Ennen kaikki oli matalia, mutta nykyään se on jotenkin jo ihan mukavuusasia, että on korkea vyötärö.

 6. Kiitos Kata! Hassua, kun muotivillitykset tulee aina takaisin niin varmasti myös ne matalat pillit tuntuu taas joku päivä omalta jutulta. Vaikka nyt kyllä on niin vaikea kuvitella. 😀

 7. Voi kiitos! 🙂 Ne on kyllä niin epämukavat verrattuna korkeavyötäröisiin farkkuihin, vaikka ennen kyllä ajattelin tänkin toisin päin. :"D

 8. Bikbokilta löytyy tosi hyviä farkkumalleja. Kannattaa käydä siellä tsekkaamassa. 🙂

 9. Kiitos! 🙂 Ihan sama juttu. Inhoan housujen nostelua ja parit muuten kivat matala vyötäröiset farkut on jäänyt ihan kaappiin muuten pyörimään juuri sentakia. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun