SUGARBEARHAIR

Sugarbearhair jihuu en edes muista, milloin olisin ollut näin innoissani jostakin tuotteista. Kyllä mainoksen uhri myönnetään, mutta nämä vaalean siniset nallet sulattivat, jopa tämän ikuisen skeptikon sydämen! En ole ainoa, joka on ollut innoissaan sugarbearhair nalleroista! Jopa Kylie Jenner ja Khloé Kardashian ovat hehkuttaneet sugarbearhairin tehonalleja. Itselle pitkien hiuksen tavoittelusta on jo muodostunut tietynlainen elämäntapa niin tottakai näitä piti päästä testaamaan.

 
Aloitetaanpa ensiksi mitä sugarbearhairit edes ovat, koska ne kuulostavat ihan jenkkien uudelta Haribon nallekarkkien lanseerauksilta. 

Sugarbearhair siniset nallet ovat hiusvitamiineja. Sugarbearhair vitamiinit ovat soijattomia ja gluteenittomia ja gelatiinittomia. Hiusvitamiinit sisältävät runsaasti biotiinia, foolihappoa ja C-vitamiinia ja muita hiusten kuntoon vaikuttavia ainesosia. Ne edistävät hiustenkasvua ja vahvistavat hiuksia. Jotkut ovat huomanneet myös  sugarbearhair vitamiinien edistävän kynsien ja ripsien kasvua.  Niinpä oli pakko metsästää oma nallepurkki Sokos emotionista.

 

Olen kokeillut niin Priorinia ja Evonia ravintolisiä, joten voitte arvata kuinka innostunut olin Sugarbearhair hiusvitamiineistakin. Monissa hiusravinteissa olen omalla kohdallani havainnut yhden ongelman. Riusravinteet pitää tarkasti ajoittaa ruokailun yhteyteen, koska ainakin tyhjään vatsaan otettuna tai, jopa kevyen aamupalan jälkeen ne tulevat minulta aina ylös. Kerran jopa kuumottelin olevani raskaana, kun en ensiksi ollut tajunnut tätä yhteyttä ”aamupahoinvointiini”… 

 
Ajatus hyvän makuisista ravintolisistä houkutti. Sugarbearhair hiusvitamiineja otetaan kaksi nallea päivittäin hyvin pureskellen. Tuloksia luvataan tulevan nopeasti ja jotkut ovat huomanneet eron jo kahden viikon käytön jälkeen. 
 

Minun oli ensiksi tarkoitus laittaa kuva blogiin ennen ja jälkeen yhden kuukauden Sugarbearhair hiusvitamiinien käytön jälkeen. Sitten tajusin, että olin varannut kampaajan viikon päähän vitamiinien aloituksesta, joten ennen ja jälkeen kuvat eivät olisi realistisia. Käytin koko purkin hiusnalleja ja en itse vielä voi sanoa huomanneeni eroa hiuksissani. Kuitenkin en ole aikaisemminkaan huomannut hiusten ravintolisien vaikutuksia, kuin vasta muutaman kuukauden käytön jälkeen. Aion siis ehdottomasti napata seuraavan Sugarhairbear purkin, kun omani loppuu. Yhdestä Sugarhairbear purkista riittää nalleja noin kuukaudeksi. Vaikka en ole vielä hiuksissa muutosta huomannutkaan olen ollut myyty näille nalleille.   Pidin sugarbearhair nalleista juuri niiden maun takia, koska ne oikeasti maistuvat hyvältä. Sugarbearhair hiusvitamiinit maistuvat oikeasti aivan karkilta. Eivät ehkä lemppari irtokarkkimakeista voita, mutta sellaisilta karkeilta, jota voisi juuri muutaman napata irtokarkkivalikoimasta omaan pussiin. Moni on valitellut teollista makua, mutta hei jos katsoo näitä kirkkaan vaaleansinisiä nalleroita ”silmiin” niin voiko muuta olettaakaan? Minusta maku on yhtä teollinen, kuin nappaisi oikean nallekarkin eli ne maistuvat teolliselta karkilta. Myöskin pakkaus ja brändi ovat tehty minusta suloisen tyylikkääksi. Ainoa tavallaan miinus on, että näihin on lisätty sokeria. Mielenkiinnosta katsoin myös näiden ravintosisällön ja kaksi nallea sisältää 17 kaloria, että ei sitä sokeria nyt hirveästi tule päivittäin ylimääräisenä popsittua.

Kiinnostavin osuus: huomasinko hiusten kasvamisessa eroa ? No ensiksi en ollenkaan, MUTTA oikeastaan kuukausi sitten tein erittäin kiinnostavan havainnoin. Oma unelma tukkani on rintojen alle ulottuvat pitkät hiukset. Hiukseni ovat olleet pitkät jo muutaman vuoden, mutta tuntuneet jämähtävän samaan mittaan. No kuulkaas vihdoin tämä letti on kasvanut ja peittää jo omat nännini, joten toivoa on kasvattaa se yli rintojen ulottuvaksi! 

EDIT: Postaus on kirjoitettu kuukausia sitten ennen blogitaukoa. Hiukset ovat siis uusimmissa postauksissa luonnollisesti paljon pidemmän näköiset ja, jopa eri väriset. Nyt Sugarbearhair hiusvitamiineja ei saa enää Sokoksilta. Enkä saanut käsiini ikinä toista purkkia, koska ne olivat jo vedetty pois myynnistä. Pienen googlettelun jälkeen löysin tämän artikkelin asiasta, joka ainakin paljastaa syyt miksi varmasti Sokos luopui vitamiineista. Artikkeliin pääset tästä.

Summasummarum: Oikeasti olin yllättynyt, että vihdoin hiukseni kasvoivat yli nännien, koska monta vuotta pituus on tuntunut junnaavan paikoillaan. Söin kuitenkin vain yhden purkin hiusvitamiineja loppu kevät talvella ja vaikutukset huomasin vasta kuukausi sitten, joten en ehkä kuitenkaan usko hiustenkasvun johtuvan Sugarbearhair nalleista. Lisäksi, vaikka ensin vannoin ostavani toisen purkin ja olinkin tilaamassa niitä Ruotsista niin lukemani artikkeli sai minut muuttamaan mieleni. Pitkät hiukset ovat ihanat, mutta en halua saada niitä hinnalla millä hyvänsä ja riski Sugarbearhairin yhdistämisestä sydänsairauksiin ainakin pelästytti minut. 

Onko sinulla kokemuksia Sugarbearhairista? Millaisia tuntemuksia linkkaamani artikkeli herättää? Pitääkö pitkät hiukset saada hinnalla millä hyvänsä? 😀

7 kommenttia artikkeliin “SUGARBEARHAIR

 1. Sun hiukset on kyllä kasvanut tosi paljon, jos vertaa edellisen postauksen kuviin. Onneks kirjoitit ton EDIT olisin muutn rynnänny kauppaan hakee tai netistä tilaa noita. 😀

 2. Hahah niin kyllä on! Mutta joo ajan kanssa, silti on ollut kyllä kiva huomata, että kyllä ne hiukset kasvaa, kun kärsivällisesti odottaa. 😀

 3. Ehdottomasti! Mä söin jossain vaiheessa sinkkiä hiusten takia, mutta huomasin vaikutukset kynsissä. Mun kynnet oli ennen tosi taipuisat ja sinkki jotenkin kovetti ne! 🙂

  Eikä, kävin sen kurkkimassa. Otan haasteen mielelläni vastaan! 🙂

 4. Harmi, että tuossa tuotteessa on noin paljon sivuvaituksia.. :/ Ehkä voisi keksiä vastaavan tuotteen, mutta niin ettei se vahingoita muuten. Nuo on kyllä suloisia nuo nallet 😀 Mulla kasvaa hiukset turhankin nopeasti, saisin kokoajan olla käymässä kampaajalla, mutta en halua. Just kun olen hiukset värjännyt, niin johan on parin sentin juurikasvu siellä. Mutta onhan se tietenkin hyväkin juttu vissii? Sulla on kyllä ihanat hiukset <3

 5. Joo olin aika yllättynyt, kuin artikkelin lukaisin.. Onnekas! 😀 Mä haluaisin vielä 5-10cm pidemmän tukan, niin mulle tää tukan kasvattelu on ikuisuusprojekti, koska tuntuu, ettei se vaan kasva! Kiitos ihana. :)<3

 6. Moikka Siiri,
  Kiva että pidit tuotteesta. Sugarbearhair on saatavilla nykyään Suomessa stockmann.com verkkokaupassa ja Helsingin myymälässä. 🙂
  t. Riku / Maria Nila & Sugarbearhair

Vastaa

Siirry sivun alkuun