10 X TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

Minusta on kiva lukea muiden blogeista random nippelitietoja bloggaajasta, joten  mennään suoraan asiaan… Tätä, et tiennyt minusta.
 
Sain ensi pusuni ollessani 13-vuotias. Muistan edelleen sen hetken ja ajatukset päässäni ”Apua onks tää nyt se hetki, kun mua pussataan”. ”Osaankohan suudella?”. Mitä ilmeisemmin osasin. Muistan edelleen tuon tilanteen ja, mitä minulla oli päälläni tuolloin (fudiskamat).
 
Pelasin nuorempana monta vuotta jalkapalloa. Jalkapalloa tulee edelleenkin katsottua tv:stä ja nyt MM kisoista olenkin ollut aika innoissani kotona. Kannatan Saksaa, vaikka kyllä Islannin joukkue lämmittää myös sydäntäni. Vuodatin pari kyyneleltä, kun Saksa putosi. Ehkä tosin kuukauden ajan kohdalla ja Saksan huonolla jalkapallolla saattoi olla jotain tekemistä kyyneliini. ; D
 
Olen valmistunut aikuislukiosta. Aloitin opiskelut tavallisessa lukiossa, mutta lukion vuosikurssiltamme taisi lopettaa oikeasti yli 30% aloittaneista. Ei mennä syihin sen enempää, mutta päätimme parhaan ystäväni kanssa vaihtaa aikuislukioon. Valmistuin Eiran Aikuislukiosta ihan ajallaan ja minulla on aikuislukiosta, vain hyvää sanottavaa. Yksi fiksumpia omia päätöksiäni nuorempana oli vaihtaa aikuislukioon.
 
Minulla oli teininä pakkomielle oman kissan ottamisesta. Halusin ehdottomasti oman Norjalaisen metsäkissan. Onneksi äitini piti pintansa ja katti jäi saamatta. Kissat ovat ihania, mutta se kissa olisi jäänyt kuitenkin vanhemmille hoidettavaksi.
 
En pidä auringon ottamisesta. Ennen palvoin väkipakolla aurinkoa, jotta saisin kauniin ruskettuneen värin. Näin myöhemmin olen todennut, että sen värin saa iholle purkistakin. Ja tulevalla Etelän reissullemme pakkaan suosiolla megakertoimet mukaan ja nautin auringosta viileämmässä varjon alla.
 
En syö sianlihaa. En, vain pidä sen mausta. Pitkästä aikaa maistoin viime Jouluna joulukinkkua, mutta ei, kun ei mene alas niin ei mene. 
 
Olen todella itsenäinen ja valmistaudun aina pahan päivän varalle. Välillä havahdun, että on kulunut pitkä aika, kun olen esimerkiksi ollut yhteydessä perheeseeni. Toisinaan minua myös kutkuttaa ajatus, että jos jäisin työttömäksi, miten sitä pärjäisi ja, miten sitä käyttäisi rahaa. En tosiaankaan toivo tätä, mutta en mahda ajatusleikilleni mitään.
 
En pidä ruuanlaitosta. Kerran yksi ex tapailemani henkilö totesi, että naisen paikka on keittiössä ja, se riittikin omaan kiinnostuksen lopahtamiseen kyseistä henkilöä kohtaan. 😀
 
En haikaile vanhoja aikoja. Monesti ihmiset kaipailevat elävänsä hetkiä uudestaan tai kaipaavat aikoja, kun olivat tietyn ikäinen. Olen aina elänyt hetkessä ja nauttinut siitä. Vanhat hyvät muistot ovat ihania ja niitä on mukava muistella, mutta minulle riittää muistelu enkä koe, että haluaisin elää niitä uudelleen.

 

Tätä et tiennyt minusta vai tiesitkö? Yllättikö joku? 🙂

4 kommenttia artikkeliin “10 X TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

  1. Hhaa muutama mihin samaistun! 😀 Kissa juttu, mullakin oli joku hinku saada kissa, mutta siskoni kun sai koiran joka siis on vieläkin ja jopa on meillä välillä, niin jäi kisu saamatta. Mäkään en syö sianlihaa, enkä mäkään pidä erityisemmin ruoanlaitosta, mutta tykkään kyllä kovasti laittaa sitä omalle rakkaalle 8) Mut vaan sellasia ruokia mitä osaan ja mitkä on tuttuja/helppoja tehdä 😀

  2. Ihana postaus!

    Mulla on sama juttu ruoanlaiton kanssa. Tykkään kyl leipoa, mutta kokkailu ei oo oikein mun juttu. Onneksi miekkonen tykkää laittaa ruokaa ja ollaan sovittu, että se kokkaa enemmän ja mää siivoan sitten lopuksi keittiön. Ja se sopii mulle paremmin kuin hyvin!:D

  3. Kiitos! Mä taas en viihdy keittiössä ollenkaan, ehkä tiskaaminen on juuri ja juuri minusta kurjempaa, kuin ruuanlaitto. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun