FARKKUHAME MUODOKKAALLE KROPALLE

Mikä tuskien taival oli löytää istuva farkkuhame. Valehtelematta olen kokeillut varmaan kymmeniä eri farkkuhameita Kaikissa kokeilemissani farkkuhameissa iskostui samat ongelmat. Peppu litistyi. Isompaa kokoa sovittaessani vyötärölle jäi paljon tilaa, mutta  hame istui pepusta. En olisi ikinä uskonut, että olisi ollut näin vaikeaa löytää farkkuhame muodokkaalle kropalle! Tiedätte varmaan sen tunteen, kun yhtäkkiä päähän iskostuu kuva vaatteesta, joka on vain pakko saada. Päähän iskostunut kuva vaatteesta on niin tarkka, että tiedätte minkä värinen, pituinen ja millaisilla yksityiskohdilla vaate pitää löytyä. Minulle viime aikainen pakkomielle on ollut farkkuhame. The farkkuhame, täydellinen farkkuhame. Juuri sopivan pitkä, korkealla vyötäröllä ja nappirivistöllä höystettynä. Sellainen farkkuhame, joka istuisi täydellisesti minun muodokkaalle kropalle. Täydellistä farkkuhametta ei vaan aluksi tahtonut löytyä mistään. Etsin sitä kissojen ja koirien kanssa.  Olin jo aivan luovuttanut farkkuhame missiossani kanssa, kunnes Carlingsista bongasin tämän Leviksen farkkuhameen. Kiikutin sen epäluuloisena sovituskoppiin ja voi sitä materiaali onnea, kun huomasin, että tässä se nyt on. Farkkuhame, joka ei purista, kiristä, latista kroppaani. Rohkenenkin julistaa, että tässä on täydellinen farkkuhame muodokkaalle kropalle!
 

farkkuhame – Levis

Tätä farkkuhametta olen yhdistänyt rentoihin illanvietto asuihin korkkarien ja erilaisen bodyjen kanssa. Tai näin rennommin bodyn tai valkoisen t-paidan ja lenkkarien kanssa. En tiedä olenko  täysin humaltanut kyseisestä hameesta, koska jopa harmaan hupparin kanssa se näytti minusta kivalta. Saanko vielä hehkuttaa teille farkkuhameen hintaa? Vain 54,90€! Eikä se nyt halvin hame tosiaankaan ole, mutta Leviksen hame tuntuu hitusen laadukkaammalta, kuin esimerkiksi Zaran tai H&M :n farkkuhameet… Tai sanotaanko suoraan? Samaa farkkua ketjuliikkeiden farkkuhameet ovat, mutta onhan Levis nyt aina Levis! Ilmeisesti EU:n komissio tietää sen myös.

body – Bikbok
kengät – Nike 
 

”Ilmeeni, kun täydellinen farkkuhame on löytynyt” 😀

10 kommenttia artikkeliin “FARKKUHAME MUODOKKAALLE KROPALLE

  1. Muodokas kroppa on kaunisteltu ilmaisu ylipainoiselle vartalolle. Mitä sinulla ei todellakaan ole, älä luo turhia paineita nuoremmille tytöille, väittämällä, että olet ylipainoinen. Toiset tietää, mitä se ylipaino oikeasti on…

  2. Muodokas tarkoittaa minusta kehoa, jossa on muotoja. Minä olen aika hoikka, mutta minulla on silti isompi peppu ja välillä on vaikeampi löytää vaatteita. En pidä itseäni mitenkään ylipainoisena ja olen täysin tyytyväinen kroppaani. Minusta olen juuri siksi hyvä esimerkki nuoremmille tytöille. 🙂

  3. Todella kiva tuo hame! <3 Sopii sulle tosi hyvin 🙂 Mäkin oon miettinyt jo pidemmän aikaa farkkuhametta, koska ne on kivan näköisiä, mutta en oo saanut aikaiseksi hankkia 😀

  4. Kiitos Saara! Kesä illat on parhaita kuvaamiseen. Ei ehkä valon kannalta, mutta ainakin fiilis on iloinen, kun on on vielä valoisaa. 😀

  5. Kiitos. <3 Mulla tuli ylä asteen jälkeen joku totaali kyllästyminen farkkuhameisiin, mutta nyt löysin ne taas. 😀

  6. Mä en oo vielä ihastunut farkkuhameisiin, käytin niitä joskus yläkoulussa ehken ja siks en vaan osaa enää 😀 Ehkä toi on se trendi taas mikä iskee vähän myöhemmin, tuun usein jälkijunassa useiden trendien kohdalla 😉 Toi on upea toi sun farkkuhameesi <3 Käy niin arkeen kuin juhlaankin, kuten sanoit 🙂

  7. Just kommentoin edelliseen vastaukseksi "Mulla tuli ylä asteen jälkeen joku totaali kyllästyminen farkkuhameisiin, mutta nyt löysin ne taas. :D" Eli niin mullekin, onneksi hame ei sentään ole samaa mittaa, kuin silloin… Ei kiitos enää niin lyhyitä hameita. … 😀

  8. Ihana hame ja ihanasti oot yhdistänyt sen tähän asuun! Voin samaistua sun tuskaan farkkuhameen metsästyksessä, mulla on aina alaosien kanssa sama ongelma: joko vyötärö olisi sopiva, mutta reidet ja peppu ei mahdu, tai sitten vyötärö on hyvä, mutta reisien ja pepun kohdalta kangasta on ihan liikaa. Etsin omaa täydellistä farkkuhamettani kolme kesää peräkkäin, mutta tänä keväänä löysin BikBokista juuri sopivan! 🙂

    – Kiia \ https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

Vastaa

Siirry sivun alkuun