HYVÄT ASIAT TEKEVÄT HYVÄN ELÄMÄN

 
 
 
Keskity hyvään äläkä päivien huonoihin hetkiin. Jokaisella on elämässä vaikeita hetkiä. Vaikeita elämäntilanteita tulee välillä ihan väistämättä. Keskittymällä surun/vaikeuksien keskellä noihin hyviin asioihin tai hetkiin (pieniin tai suuriin) niin ne auttavat jaksamaan pääsemään vaikeista hetkistä elämässä eteenpäin. Tiedän, että tuota neuvoa on välillä vaikea noudattaa, mutta kannattaa edes yrittää. Minä olen selvinnyt elämäni vaikeimmista koettelemuksista ja ehkä se on, jopa lyhentänyt suruaikaani niiden vaikeiden asioiden hyväksymisessä. Elämäni hobittina blogin Esmeralda heitti minulle blogihaasteen, jossa listataan juuri niitä elämän hyviä asioita. Joten täältä pesee!

 

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

Vapaapäivä. Sai nukkua pitkään ilman kellon herätystä!

Puhdas ja siisti koti. Ah mikään ei ole parempaa.

Kesäfiilis. Oon vaan niin onnellinen tällä hetkellä, että on kesä. Tänään ilma on ollut pilvinen ja viileä, mutta silti, kesä on aina kesä.


Kolme hyvää asiaa minussa:

Olen oppinut kärsivällisyyttä. Aina ei tarvitse voittaa tappeluja ja aina ei tarvitse sanoa sitä viimeistä sanaa. Olen ollut tästä todella tyytyväinen, sillä loppupeleissä sellainen pakkomielteinen minun kantani on yksi oikea ja inttäminen hamaan tappiin asti on aika lapsellista. 😀

Mun peppu.

Huumori. Huumori on parasta mitä tiedän. Pidän itsestäni siitä, että omista vaikeistakin asioista voin heittää läppää. Huumorilla selviän vaikeistakin tilanteista, koska melkein kaikesta saa oikeastaan revittyä vitsiä.

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

Ystävät. Ei vitsi olen onnekas kaikista vanhoista ja uusista ystävistäni, mitä elämääni olen saanut.

Koti. Joka päivä kiitän omaa sisuani, että säästin omaan asuntoon. Rakastan omaa kotiani, kun voin laittaa sitä, miten itse haluan. Lisäksi se tuo minulle hurjasti turvaa. On aina koti ja oma paikka mihin palata reissusta tai raskaasta työpäivästä.

Opiskelu. Olen niin onnellinen, että pääsin vuosi sitten kouluun. Ihanaa, että voin kehittää itseäni kohti uusia haasteita.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

Vapaa aika. Koulu ja töiden vähentäminen ovat antaneet ihan eri tavalla vapaa aikaa. Kaipaan tosi paljon omaa aikaa ja olenkin ollut innoissani, kun sitä on ollut nyt tarjolla ihan eri tavalla.

Blogi oon taas löytänyt blogin pariin samalla innolla, kuin ennen. Vitsi mä nautin kirjoittamisesta ja oon niin tyytyväinen, että olen löytänyt tällaisen tavan ilmaista itseäni.

Vanhan ystävän paluu elämään. Ihan parasta.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Avoimuus. Pidän siitä, että voin käsitellä ja nostaa vaikeitakin asioita blogissani esiin.

Huumori ja sarkasmi. Eli kaikki ne huonot vitsit, jota saan blogissani viljellä. 😀

Ihmiset. Eli te, jotka jaksatte lukea ja kommentoida juttujani. Ja tyypit joihin olen blogin kautta tutustunut. Eihän niin olisi välttämättä käynyt, jos tätä blogia ei olisi ollut olemassa.

Heitänpä seuraavaksi haasteen ”kolme hyvää haasteen” More or less blogin Katrille, Where to next blogin Niinalle  ja Timanttikenkätytölle eli Anelle. 🙂

6 kommenttia artikkeliin “HYVÄT ASIAT TEKEVÄT HYVÄN ELÄMÄN

  1. Sun blogisi hyvät asiat on just täyttä totta, täältä voi tosiaan lukea vaikeita asioita ja kirjoitat avoimesti hyvällä huumorilla varustettuna. Kirjoitit kyllä huonot vitsit, mutta mä itsekin viljelen huonoja vitsejä eli toisin sanoen ne on mun mielestä hyviä :'D Ihania kesäkuvia muuten <3

  2. Toi on totta, että ennemminkin hyvien juttujen viljely omassa mielessä ja niistä nauttiminen auttaa huomattavasti surun keskellä. 🙂 Vaikka sillon niiden huomaaminen saattaakin olla työläämpää, niin silti tärkeintä on ees yrittää parantaa omaa fiilistään niiden avulla. ♥ Oli muuten tosi kiva postaus ja kuvat! Hitsi toi jätski näyttää hyvältä. 😀 ♥

  3. Kiitos Heli<3 Eiran rannassa oleva Helsingin jäätelötehtaan kiska vie, joka kesä voiton. Suosittelen käymään siellä! 🙂

  4. Ihana positiivinen postaus! <3 Oma koti on kyllä paras 🙂 Sinne on ihan parasta tulla reissusta tai just raskaan päivän jälkeen. Olisiki kiva lukea vaikkapa jotain sisustuspostausta sulta! 🙂 Sulla on myös ihanan avoin blogi, tykkään! Ja heii kiitos paljon haasteesta <3 Oon tehnyt jo tämän blogiini, kutta kiitos silti 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun