KUIVAN IHON PELASTUS CLINIQUEN KOSTEUSTIIVISTE

 
Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on ihoa tehokkaasti kosteuttava tiiviste, jonka vesigeelikoostumus kosteuttaa ihoa välittömästi intensiivisesti. Kevyeltä tuntuva tuote auttaa täyttämään ihon kosteusvarastot jopa 24 tunnin ajaksi. Ainutlaatuinen Liquid-Sphere-teknologia yhdistää kosteutta sitovat ainesosat kapseloituihin antioksidantteihin, jotka yhdessä auttavat taistelemaan ihon kuivuutta ja ulkoisia rasitteita vastaan ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä. Edeltävä teksti lainattu suoraan Elevenin sivuilta, koska en vain osannut kuvailla tuotetta itse paremmin. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta kosteustiivisteistä, mutta tähän olen ollut todella tyytyväinen. Aluksi luulin, että Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate (ei sitten lyhyempää nimeä keksitty) on seerumi. Tuote on kuitenkin paksumpaa, kuin seerumi, vaikka se levittyy iholle yhtä vaivattomasti, kuin seerumi. Googlatessani tuotetta minulle selvisi, että se on kosteustiiviste! Rakenteeltaan tuote muistuttaa kiisseliä. Sain tämän kauniin ihme kiisselin hyvältä ystävältäni ja vitsi olen ollut koukussa siihen siitä asti.  Se on ollut oikea kuivan ihon pelastus! Oma ihoni on hyvä, mutta ajoittain todella kuiva. Iholleni saattaa tulla hilseileviä kausia oli sitten kesä tai talvi. Ihoni on, kuin ahne huonekasvi, jota pitää kastella koko ajan. 
Tämä kosteustiiviste on tosiaankin auttanut pitämään oman ihoni kuivuuden kurissa. Tuote on riittoisaa ja maaliskuussa saatu purkki ei ole vielä kulunut edes puoleen väliin. En käytä tuotetta päivittäin, mutta ainakin 2-3 kertaa viikossa. Pidän kosteuttavista tuotteista, mutta usein niiden pitää antaa kuivua iholla jonkin aikaa ennen meikkivoiteen levitystä. Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate kuitenkin imeytyy iholle välittömästi jättäen iholle raikkaan fiiliksen.   Kiisselin seassa olevat rakeet eivät tunnu iholta miltään ja tuote vain sulaa iholle. Lisäksi purkki on kaunis ja se onkin ainoa kosmetiikka tuote, jonka olen kelpuuttanut hajuvesipullojeni kaveriksi hyllylle. Jos kärsit kuivasta ihosta niin suosittelen kokeilemaan Cliniquen kosteustiivistettä. Elevenin sivuilta tuotteen hinta näyttäisi olevan 27.30€, mikä ei ollenkaan ole paha hinta pitkäkestoisesta ja oikeasti toimivasta tuotteesta. Minulle tämä Cliniquen kosteustiiviste on ollut kuivan ihon pelastus!
*Kyseessä ei ole maksettu mainos, vaan loistavan tuotteen vilpitön suositus. 🙂

 

 

6 kommenttia artikkeliin “KUIVAN IHON PELASTUS CLINIQUEN KOSTEUSTIIVISTE

  1. Kuulostaapa kivalta tuotteelta! 🙂 Mun iho on välillä tosi kuiva ja välillä taas hieman rasvoittunut. Varsinkin nenänseutu kaipaisi jotain kosteuttavaa tuotetta 🙂

  2. Joo tuote yllätti mut ihan täysin! Mulla ainoa ongelma on kuivuus, mutta sen kanssa onkin ihan tarpeeksi taistelemista. 😀

  3. Kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta. Iho on tosi kuiva mutta ne vielä viitti mennä tohon superhyvään että jää jotain ns. vanhoille päiville 😀

  4. Kyllä olen koukuttunut. Ihan hyvä pointti, toivon, että sitä ennen on kehitetty vielä jotain parempaa. Muuten ai jai miten mun ihon käy 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun