MOM JEANS AND LACE BODY

Onneksi tuli tämä helteet, sillä muuten nämä mom jeanssit olisi jo puhki kulutettu. Näistä farkuista  on tullut ihan mun lempifarkut! Tässä on nimittäin yksi mun kesän suosikki asu. Tosin farkkuja en ole vetänyt jalkaan moneen viikkoon, koska on ollut niin kuuma! Nämä asukuvat on napattu jo alkukesästä, mutta en tiedä miksi olen jättänyt ne munimaan. Pitsinen body, joka on kaunis ja seksikäs saa särmää kivipestyistä rennoista mammafarkuista. Viitta on muutaman vuoden takainen alelöytö Zarasta ja jalassa korkeat korot tietysti. Hiukset jätin huolettomasti auki. Mulla on aika oikukkaat hiukset ja niillä on taipumusta luonnonkiharaan. Ei sellaiseen käkkärään, vaan laineisiin. Hiukset eivät jaksa enää kihartua niin paljon, kun latvaan on tullut pituutta lisää. Välillä hiuksillani on päiviä, että ne on täydellisen suorat ja sileät, mutta useinmiten ne ovat tällaiset karheat ja pörröiset. Mun hiukset on, kuin Suomen kesä eikä niistä oikein ikinä tiedä millä päällä ne on. Nyt, kun pituutta on alkanut tulla  hiuksiin enemmän huomaan kyllä, että elämä niiden kanssa on helpompaa. Tänä kesänä hiukset on kasvanut ja aurinko paistanut. Toivottavasti ensi kesänä tukka saisi vielä 5cm pituutta lisää ja kesä olisi yhtä kaunis!
 
mom jeans – Bikbok
pitsi body – Zara
viitta – Zara
kengät – H&M
kello – Suunto fitnes 3
 
Iskeekö asu ja Suomen helteet? 🙂

4 kommenttia artikkeliin “MOM JEANS AND LACE BODY

  1. Näyttääpä ihanalta! Tommonen viitta ois kais aika muotia, sopis hyvin toimistoonkin. Musta toi bofy myös ihana mutta ei vaan oo just niin se mun juttu noi tommoset, tuntuu hankalilta vessassa :'D

  2. Kiitos! 🙂 No onhan se aina vähän ärsyttävää, mutta tykkään bodyista muuten niin paljon, että kestän sen. Vielä vaikeampi vessavaatteita on muuten jumpsuitit, jossa vetskari menee korkealle selkään.. En ikinä laittaisi sellaista töihin tai baariin, koska pitäisi aina tapella sen kanssa 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun