NUDE DRESS

 
Olin jo päättänyt, etten julkaise näitä asukuvia Mr. Bearin ystävien häistä. Kuitenkin nyt niin monilla on kesällä häitä tulossa, että ajattelin miksipä ei. Nämä häät olivat Mr. Bearin vanhojen nuoruuden ystävien häät. Olin tavannut hääparin ainoastaan pari kertaa ennen häitä. Mr. Bear oli häissä bestmanin roolissa, joten hieman jännitti mennä näihin tavallaan yksin. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja löysin nopeasti muista häävieraista itselleni seuraa siksi aikaa, kun Mr. Bear suoritti bestmanin tehtäviään. Häät olivat kauniit ja minulla oli oikein hauska ilta. 
Tilasin tämän mekon Nellyltä ja se oli huikeassa alennuksessa. Taisin maksaa mekosta 17 euroa! Halusin mekon, joka sopisi viime kesän häiden asusteisiin eli paljettilaukkuun ja kiiltäviin kenkiin. Voit kurkkia ainakin kengät paremmin tästä viime kesän mitä päälle häihin postauksesta. 
 
 
Meikin halusin pitää raikkaana, joten meikkasin oikeastaan tavallisen arkimeikkini hieman huolellisemmin. Hiukset kiharsin, letitin edestä muutamat suortuvat kiinni ja laitoin ne pinneillä kiinni. Laitoin  valkoisia kukkakoristeita hiuksia koristamaan ja kukat samalla kätevästi peittivät hiuspinnit. Minusta lopputuloksesta tuli hyvin huoleton ja rento.

 

 
 
Mitäs pidätte häävieras lookistani? 🙂

 

 

14 kommenttia artikkeliin “NUDE DRESS

  1. Wow mikä nainen, oot hurjan upee ilmestys aina <3 Mekko on upea ja oot laittanut hiuksetkin niin kauniisti <3

  2. Kiitos ihana<3 Olin kyllä tyytyväinen hiuksiin, koska yleensä en hirveästi osaa tehdä niille mitään. 😀

  3. Kiitos Taru<3 Niin on ja ajattelin, että pakkaan tämän mekon ehkä Etelän reissuun mukaan niin siellä voi pitää illallisella tätä mekkoa! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun