POLKA DOTS DRESS – IHAN MINNIHIIRENÄ

Saanko esitellä kesän käytetyin mekkoni suoraan Minnihiiren vaatekaapilta eikun Bikbokin aleista: ”My very own polka dots dress!” Tämän kesän varmaan googletetuimpia sanoja ovat itselläni ollut ”jeans skirt” ja ”polka dots dress”. Täydellisen farkkuhameeen tiedättekin jo minun löytäneen ja nyt olisi aika esitellä toinen oma kesän ”must” tuote. Tämä Minnihiiren mekko on vain vienyt sydämeni ja osoittautunut oikein moni käyttöiseksi vaatteeksi. Mekko on eksynyt ainakin kerran viikossa päälle, kun sen ostin.  Arvostan mukavia ja tyylikkäitä vaatteita. Tässä mekossa yhdistyvät molemmat. Mekon materiaali on ihanan viileää kuumille helteille, se ei rypisty ja mekon sisällä oleva alusmekko vastaa vilautusvaarasta! Yhdistin tässä asussa pilkullisen mekkoni, rusettikenkiin, lyhyeen nahkatakkiin ja hiukset huitaisin ponnarille. Saako kukaan muu tästä asusta Minnihiiri fiboja? Itsestä ainakin tuntui, että olin liikenteessä ihan Minnihiirenä.
 

 

polka dots dress – Bikbok
kengät – Zara
nahkatakki – Zara 
 
 
Iskeekö teihin Minnihiiri look ja oletteko hurahtanut pilkkuihin? 

 

 

10 kommenttia artikkeliin “POLKA DOTS DRESS – IHAN MINNIHIIRENÄ

  1. Hei, kiitos kommentista ja ideasta! Mun on pitkään pitänytkin alkaa kokeilla miten noi video hommat sujuisi ja rohkaistua niiden suhteen. Joten ehdottomasti voin. Ensin pitää vaan perehtyä hieman koko videoihin ja niiden tekemiseen, mutta kommenttisi ehdottomasti kannustaa sen suhteen! Koska tosiaan se on pyörinyt mielessä jo pitkään! 🙂

  2. Ihastuttava mekko! <3 Mua harmittaa kun itselle ei tuollaiset sovi yhtään, mutta kyllä ne vaan näyttää ihanille ja upeille <3 Mä en oo farkkuhameista tykännyt, mutta nyt oon pikkuhiljaa harkinnut muuten pitäskö sellanen sittenkin ostaa :')

  3. Kiitos Kata<3 Mä olin ihan varma, ettei mullekaan sopisi ja, että näyttäisin jotenkin tosi leveältä. 😀 Moni malli ei sopinutkaan, mutta tämä mekon malli istui. Olisi vielä ihana löytää joku tosi kesäinen kukkamekko! 🙂

  4. Ihana Minnihiiri oot <3 Mä kokeilin kans ykspäivä kirpparilla tollasta pallokuosista mekkoa ja tykkäsin ihan hulluna, mut se malli ei kuitenkaan istunut ihan täydellisesti D: Muuten oisin kotiuttanu heti!

  5. Kiitos <3 Mä Bikbokilla kans yhtä pitkää maksimekkoa samassa kuosissa ja väreissä… Näytin aivan "Ison talon emännältä" XD

  6. Kiitos. 🙂 Mä teen aina iskuja ja shoppailen kanssa kotiin vaatteita. Ostan usein miten aina vaatteet alesta, koska sisäinen Roope setäni saa siitä kiksit, joten käytän joskus, vaikka työpäivän lounaan ale pyörimiseen. Hyi minä, ei hyvä tapa ollenkaan. 😀

  7. Ihana mekko!! ❤️ Sopii sulle tosi hyvin. Ja noi baltsut on kans niin söpöt rusetteineen! Olis ihana itekin kotiuttaa joku pallokuosinen mekko tai paita. 🙂 Se tois vähän leikkisyyttä ja jotain ekstraa muuten yksinkertaseen asukokonaisuuteen.

  8. Kiitos Heli<3 Mä en vielä muutama vuosi sitten käyttänyt mekkoja ollenkaan ja nyt niitä on tupsahdellut kaappiin, vaikka kuinka monta. 😀 Pilkkuja ja palloja en aluksi hirveästi fiilannut, mutta jotenkin ne tekee kankaasta raikkaan näköisen. Muutenkin kaikki erilaiset printit on vienyt mun sydämen. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun