SPORTTINEN JA NAISELLINEN

Tunnen oloni kaikkein mukavimmaksi ja seksikkäimmäksi treenivaatteissa. En tiedä mikä siinä on, mutta treenitrikoissa, vain on sitä jotain. Käytän treenitrikoita paljon. Saatan mennä ne päällä näkemään ystävää tai lähteä niissä kouluun. Treenitrikoot ovat mukavat. Tunnen olon niissä mukavaksi, joten miksipä ei trikoita jalkaan sujauttaisi? Tyylini on  usein hyvin sporttinen ja naisellinen. Minulle on tärkeää pitää tyylistäni kiinni, vaikka sitten lenkille tai salille lähtiessäni. Väline urheilua tai ei, mitä väliä, jos siitä saa liikkumiseen lisä boostia! Olin niin innoissani, kun bongasin tämän takin Guessilta. Tässä takissa yhdistyvät kaikki mistä pidän eli sporttisuus ja naisellisuus. Guessin sporttinen pitsitakki istuu tyyliini, kuin nakutettu. Se on rento, mutta samalla tyylikäs. Takin pitsireunus tuo naisellisuutta, vaikka takki on muuten materiaaliltaan ja muodoltaan, kuin tuulitakki.
 
 
pitsitakki – Guess
trikoot – Nelly
toppi – H&M
Kengät – ?
kello – Suunto
 
 
Iskeekö teihin sporttinen tyyli ja onko pitsitakki jo liikaa koreilua? 🙂
 
 

8 kommenttia artikkeliin “SPORTTINEN JA NAISELLINEN

  1. Mäkin tykkään tosi usein pukeutua treeni vaatteisiin sillä niissä on aina mukavampi olla kuin vaikka kiristävissä farkuissa 😀

  2. Ihana toi takki! <3 Just jotain ton tapaista määkin oon kaipaillut! Vaikka muutenkin tulee käytyä salilla ja liikuttua, niin nyt varsinkin tuon koiran myötä hankintalistalle on tullut paljon enemmän sporttivaateita- Ja juurikin sen takia, että haluan panostaa pukeutumiseen myös urheillessa (ja välttää sellasen stereotyyppisen koiraihmislookin). 😀

  3. Guessin takki! <3 Mä tykkään kans vapaa-ajalla olla aika rennosti niken trikoissa ja tennareissa- fiiliksen mukaan sit töihin astetta asiallisemmin. Käyn kuitenkin koiran kans lenkillä joka päivä monta kertaa, niin on parasta lähtee suoraan lenkille ilman vaatteiden vaihtoa ..Kun tipsun kans ei voida puhua hikilenkeistä, haha 😀

  4. Kiitos.<3 Hahha tiedän mitä tarkoitan, mutta se on ihan salittua. On sitä joskus itsekin tullut vuosia sitten syys aamuina ulkoilutettua koiraa pyjaman housuissa ja parkatakissa. 😀

  5. Joo tämä takki oli pakko saada! :D<3 Mä käyn aina lenkillä verkkareissa tai trikoissa, jotenkin ahdistaa yhtään kireät farkut. 😀

  6. Toi on kyllä tosi ihanan näkönen asukokonaisuus ja jos sun asut on aina tollasia kun oot treenivaatteissa nii en ihmettele, et sulla on seksikäs olo. Itelläki on aina rennoin olo treenivaatteissa (uskon sen jotenkin liittyvän kankaisiin) ja kyllä itelleki tulee välillä seksikäs olo.
    Noi trikoot on kyl aivan ihanat!

  7. Voi kiitos Paula! <3 Ihan varmasti muuten liittyy kankaisiin! Trikoo on niin ihinmyötäistä, vaikka kyllä mä rakastan rentoja ja löysiä kollegehousujakin ja olo on niissäkin seksikäs! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun