TESTISSÄ L’ORÉAL PARIS SMOOTH SUGAR CLEARING SCRUB

 
Teen harvoin heräteostoksia ja sitä harvemmin heräteostoksia ihon hoidon saralta. Kuitenkin L’Oréal Paris smooth sugar clearing scrub näytti niin syötävän hyvältä, että se oli pakko napata mukaan. L’Oréal Paris smooth sugars scrub -kuorinnat sisältävät kolmea sokerilaatua (ruskeaa, valkoista ja vaaleaa), jotka ovat 100 % luonnollista alkuperää. Kuorintoja on kolmea erilaista: Glow Scrub – samealle iholle,  Caring Scrub – kuivalle iholle ja tämä Clearing Scrub, joka auttaa vähentämään mustapäitä. Valitsin kuorinnoista (tottakai) tämän vihreän mömmön, koska se näytti hauskimmalta.  En osaa tehdä järkeviä päätöksiä, jos joku tuote muistuttaa neon vihreää Slimea. Ihon hoitoni on aika huoletonta, mutta säännöllisestä kasvojen ihon kuorinnasta en luovu. Tunnen ihoni todella tunkkaiseksi ja elottomaksi, jos en ole kuorinut ihoa neljään päivään.
 
Clearing Scrubin koostumus lupaa rauhoittaa ihoa, vähentää epäpuhtauksia ja tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja silkinpehmeän. Kuorintaa käytetään kasvoille, mutta sitä voi käyttää, jopa huulille. Tästä olin erittäin innostunut, koska kuorin huuliani usein. Olen siis oikeasti kuorinta friikki. 
Ihanan vihreä kuorinta mömmö oli miellyttävän tuntuinen iholla. Ei tuntunut Slimelta, vaikka olikin hyvin rentouttavan tuntuinen. Clearing Scrub tuntui kevyeltä, mutta tehokkaalta kuorinnalta, joka jätti ihon todella sileäksi. Sokeri rakeet eivät tuntuneet liian isoilta ja kuorivilta. Lopputulos oli tehokas, mutta hellävarainen. Kiivin siemenet olivat sinänsä minulle mysteeri koko tuotteessa, koska ne eivät tuntuneet kuorivan ihoani lainkaan ja lähinnä vain pyörivät iholla kuorintageelin mukana. Joka tapauksessa ihan loistava ja riittoisa tuote. Ostan varmasti Cleanring Scrub kuorintoja uudestaan, kun kiivi kuorintani on loppunut. Ehkä seuraavalla kerralla tosi pidän sisäisen lapseni kurissa ja ostan kuivalle iholle tarkoitetun Caring Scrubin, joka ehkä olisi antanut vielä enemmän iholleni hyötyä. Lämpimät suosittelut Loreal Parisin kasvojen toimivalle ja edulliselle kasvojen kuorinnalle!

 

EDIT: 23.7.2018 Eilen illalla repäisin purkin takaalta tarran pois, minkä alta paljastui teksti ”varo tuotteen joutumista huulille”. Sokoksen sivuilla Smoot Sugars Clearing Scrub – sokerikuorinnasta oikein erikseen mainitaan ”Voidaan käyttää huulilla”. L’Oréalin sivuilla malli pitää erehdyttävästi sormea suussa niinkuin maistaisi kuorintaa, mistä voi taas saada myös kuvan, että tuotetta voisi käyttää huulilla. Itse en suosittele tuotetta käytettävän huulilla ja jokainen tehkööt kotikokeilut omalla vastuulla! 
 
Oletko sinä kokeillut L’Oréal Paris smooth sugar clearing scrube kuorintoja? 
 

6 kommenttia artikkeliin “TESTISSÄ L’ORÉAL PARIS SMOOTH SUGAR CLEARING SCRUB

  1. Tosi ihania kuvia tässä <3 Ja kuorinta kuulostaa kyllä ihan loistavalle, en oo kokeillut tätä mutta kesäkuun Bette Boxin mukana tuli yks testeri tällaista oranssia ja tykästyin siihen, voisin ostaa sitä lisääkin 🙂
    Mä kuorin ihoni kolme kertaa viikossa, mulla on the body shopin kuorinta jossa neuvotaan tosiaan käyttämään sitä 2-3 kertaa viikossa. Silti joka aamu kun herään niin ihoni tuntuu tunkkaiselta ja elottomalta, pitäis ostaa kuorinta jolla voi kuoria nassua joka päivä 😀

  2. Ihania kuvia! Ja kuorintakin kuulostaa tosi hyvältä, tämä pitää varmaan ostaa testiin 🙂 Mä rakastan erilaisia kuorintoja ♥

  3. Ostin myös viimeksi itselleni kaksi uutta loreal kuorintaa! Mulla on se 3 sokerin sugarscrub mikä on ruskea, mutta kun se on käytetty niin pitää ostaa jokin muu niistä kokeiluun. Liputan runsaan koon puolesta!

  4. Kiitos Kata. <3 Mä kuorin myös ihoani on täällä ja tulee heti sama olo. Mulla on varalla Nivean kuorintavoide jota voi käyttää päivittäin ja aika usein tulee siihen aamulla tartuttua juuri tuon tunkkaisen olon takia. 😀

  5. Kiitos! 🙂 Kannattaa itse olen ollut hurjan tyytyväinen. Sama juttu ja kuorinnat on melkein ainoa ihon hoito tuote, joissa huomaan eroja.

  6. Ostan seuraavaksi jonkun toisen noista kuorinnoista, vaikka purkki on kyllä iso ja käytän tuota purkkia vielä monta kuukautta ennen kuin se loppuu. 😀 Hyvä hintalaatusuhde!

Vastaa

Siirry sivun alkuun