CROP TOP AND MATCHING PANTS

29.8.2018


Tämän kesän yksi suosikki asu eli crop top ja siihen matchaavat housut. Tässä asussa on viiletetty  kesän alussa pitkin Tamperetta kaverin polttareita juhlistaen ja tämä asu on napattu lukuisina kesä iltoina päälle.  Kuvat ovat viikon takaiselta Kreetan matkalta, jolloin luottoasu oli viimeksi päälläni ja nyt on sen aika myös päästä näyttäytymään blogissa. Nämä kuvat otettu illalla, kun olimme matkalla syömään Mr. Bearin kanssa. Illan hämärä valo hieman vääristävät asun väriä, sillä luonnossa kangas on vaalean punainen eikä noin beigen värinen, mitä kuvassa. Asun yhdistin rentoihin kiilakorkoihin, jotka ovat super mukavat jalassa korkeasta korosta huolimatta. Simppeli, mutta näyttävä asu, joka oli täydellinen Suomen ja Etelän helteisiin!


crop top - Nelly
housut - Nelly
kengät - Zara
10 kommenttia

  1. Hyvä peppu! :P

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asukokonaisuus <3 Voisin itsekin pukeutua tähän, korot käyvät housujen ja crop topin kanssa ihanasti yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata. <3 Tän kesän mun ehdoton lemppari! :)

      Poista
  3. Kaunis asu! Pitäisi joskus itsekin uskaltaa hankkia tollainen kaksiosainen samaa printtiä oleva asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla ei aikaisemmin ollut, mutta nyt jäin koukkuun. En hirveästi pidä koruja, mutta välillä kaipailen niitä, mutta printtien kanssa koruja ei mielestäni tarvitse. :)

      Poista
  4. Ihana asu! <3 Sopii kyllä sulle hyvin! <3 Ite haaveilen kans, et virkkaisin ens kesälle croptopin ja ehkä hameen.. tai shortsit.. mut katoin kyllä, et Nellylläkin olis vaikka mitä ihania, mut koot yleensä loppuu kesken pikkusen naftisti :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Uuu virkatut vaatteet on ihania! Jäin alkukesästä tuijottelemaan jonkun naisen virkattua toppia, se oli niin siisti! Oot ihan oikeassa niin loppuukin. Ja tosi monessa mallissa on todella pienet koot muutenkin! :/

      Poista
  5. Great post!
    Do you want to follow each other? If you want, please inform me in the commentary so that I can return it

    https://intonezzee.blogspot.com/

    kisses xx

    VastaaPoista
  6. Tosi ihana asu! Ei ihme, että tämä on ollut kesän suosikkisi :)

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© SIIRI KIVIHARJU. Design by FCD.
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.example\.com$ RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/example\.com\/" [R=301,L]