CROP TOP AND MATCHING PANTS

 
 
 
Tämän kesän yksi suosikki asu eli crop top ja siihen matchaavat housut. Tässä asussa on viiletetty  kesän alussa pitkin Tamperetta kaverin polttareita juhlistaen ja tämä asu on napattu lukuisina kesä iltoina päälle.  Kuvat ovat viikon takaiselta Kreetan matkalta, jolloin luottoasu oli viimeksi päälläni ja nyt on sen aika myös päästä näyttäytymään blogissa. Nämä kuvat otettu illalla, kun olimme matkalla syömään Mr. Bearin kanssa. Illan hämärä valo hieman vääristävät asun väriä, sillä luonnossa kangas on vaalean punainen eikä noin beigen värinen, mitä kuvassa. Asun yhdistin rentoihin kiilakorkoihin, jotka ovat super mukavat jalassa korkeasta korosta huolimatta. Simppeli, mutta näyttävä asu, joka oli täydellinen Suomen ja Etelän helteisiin!
 
crop top – Nelly
housut – Nelly
kengät – Zara
 

10 kommenttia artikkeliin “CROP TOP AND MATCHING PANTS

  1. Aivan ihana asukokonaisuus <3 Voisin itsekin pukeutua tähän, korot käyvät housujen ja crop topin kanssa ihanasti yhteen 🙂

  2. Kaunis asu! Pitäisi joskus itsekin uskaltaa hankkia tollainen kaksiosainen samaa printtiä oleva asu 🙂

  3. Ihana asu! <3 Sopii kyllä sulle hyvin! <3 Ite haaveilen kans, et virkkaisin ens kesälle croptopin ja ehkä hameen.. tai shortsit.. mut katoin kyllä, et Nellylläkin olis vaikka mitä ihania, mut koot yleensä loppuu kesken pikkusen naftisti :/

  4. Kiitos! Mulla ei aikaisemmin ollut, mutta nyt jäin koukkuun. En hirveästi pidä koruja, mutta välillä kaipailen niitä, mutta printtien kanssa koruja ei mielestäni tarvitse. 🙂

  5. Kiitos<3 Uuu virkatut vaatteet on ihania! Jäin alkukesästä tuijottelemaan jonkun naisen virkattua toppia, se oli niin siisti! Oot ihan oikeassa niin loppuukin. Ja tosi monessa mallissa on todella pienet koot muutenkin! :/

Vastaa

Siirry sivun alkuun