ONNELLINEN SYKSYSTÄ

 
Hellou, mihin tää muikkeli on kadonnnut? No ei minnekään! Tai kävin ja Kreetalla Mr. Bearin kanssa viikon verran lomailemassa. Ai, että loma teki hyvää! Mulle itselle, miehelle ja meidän parisuhteella. Otin läppärin mukaan ja mulla oli ajatuksena päivitellä blogia lomalta käsin, mutta nyt kyllä loma vei mennessään. Loma oli kaikin puolin onnistunut ja oon vieläkin ihan fiiliksissä reissusta, vaikka jo viime torstaina palattiin Suomeen takaisin. Perjantaina tein kämppään suursiivouksen isolla S:llä ja siivosin seitsemän tuntia. Niin paljon turhaa kamaa lensi roskiin ja vaatteita lähti kierrätykseen ettei tosikaan. Oon ollut jotenkin tosi innostunut turhan tavaran karsimisesta ja ehkä vähän hurahtanut minimalismiin Virven blogin innoittamana. Kotona oli tapahtunut jonkin sortin välien selvittely lipaston ja Mr. Bearin välillä, jonka johdosta lipaston laatikon pohja tippui ja halkesi. No ei ollut mikään välien selvittely, vaan oikeasti lipasto oli niin täynnä kamaa, että pohja tippui ja taittui rikki. Nyt koko lipasto sai lähteä ja tavarat sen sisältä karsittu sellaisiin, joita oikeasti tarvitsen. Suuri lipasto veti sisäänsä paljon kaikenlaista ja olikin aika yllättävää, että karsimisprojektin myötä kaikki tavarat kuitenkin mahtuivat muualle, koska niin lipaston sisältä, kuin muualtakin kodista sai karsittua niin paljon tavaraa… Työpäivän mittaisen siivouspäivän jälkeen olo oli, kuin uudesti syntyneeltä. Aion ehdottomasti jatkaa karsimistyötä ja katsoa, kuinka paljon vielä turhaa kamaa nurkista löytyykään pyörimästä. Eikä täällä nyt sentään asuta ilman sänkyä eikä minimalismini tule varmasti koskaan kunnolla iskemään vaatekaappiin. Karsin vaatteitakin isolla kädellä, mutta pidän tuosta minimalismin ajatusmallista ”Jos se tuo iloa, pidä se”. Vaatteet tuovat minulle iloa niin tottakai en ole niitä karsimasta. Turhat ja vähän käytetyt vaatteet saavat jatkaa matkaa kierrätykseen eiväthän ne tuo minulle iloakaan. Enkä halua hankkia uutta lipastoa rikki menneen tilalle, koska en halua alkaa jemmailemaan sinne uutta tavaraa lisää.

 

On jotenkin ihanaa aloittaa syksy suursiivouksen jälkeen. Ja syksy on tosiaankin täällä. Tuntuu, että viikon matkan aikana Suomeen tuli syksy kerta rysäyksellä. Ensimmäistä kertaa minua, jopa ahdisti syksyn tuleminen, koska kesä 2018 oli mahtava. Nyt kun syksy tulikin näin salakavalasti kerta rysäyksellä niin olen innoissani, että syksy on täällä. Eilen minulla oli ensimmäinen koulupäivä. Oli aika absurdia herätä aamulla kouluun, kun on ollut niin pitkä ”loma” koulusta takana ja jotenkin tottunut lähtemään aamuisin töihin. Oli kyllä kiva olla koulussakin pitkästä aikaa ja jotenkin syksy tuntuu nyt tulevan oikeaan kohtaan. Kesällä on tullut rallateltua ja mentyä niin paljon, että nyt rutiinit tuntuvat oikealta. Aamulenkki, sali, koulu ja läksyt… Tulkaa olen valmis! Katsotaan mielipidettäni sitten kuukauden päästä ja odotanko innolla sitten jo joululomaa… En usko, sillä rakastan syksyä. Jos kesä 2018 oli paras kesä ikinä niin voisiko syksy 2018 olla paras syksy ikinä? Mulla on vahva fiilis, että voisi olla. Ainakin olo on sellainen. Tosi, tosi onnellinen. Koska onnellisuus on nyt ollut niin vahva tunnetila jo pitkään ajattelin kirjoitella omia ajatuksiani onnellisuudesta ihan toisen kerran. Kirjoittelen tätä postausta flunssassa, mutta ei edes flunssa saa fiiliksiäni laskemaan. Hyvä kirja ja reissu apteekkiin niin eiköhän se flunssa ole, sillä taputeltu.

Ihanaa tiistaita! <3

 

 

6 kommenttia artikkeliin “ONNELLINEN SYKSYSTÄ

 1. Kuulostaa kyllä ihanalta tuo reissu!

  Ja tosi mahtava juttu toi siivoilu! Mun pitäis myös nyt saada tsekkailtua kaikki laatikot, lipastot ja kaapit läpi, koska tuntuu ettei tilaa enää oikein ole, mutta tavaraa kertyy koko ajan sitäkin enemmän Tästä postauksesta iski nyt kunnon tsemppi päälle: ehkä määkin saan joku päivä otettua itseäni niskasta kiinni ja kärrättyä tästä kämpästä turhia kamppeita ulos!

 2. Ihan hyvä että reissussa rentouduit ja jätit sen bloggailun, siellä on ihana heittäytyä ja odotan itsekin kovasti viikkoa jolloin pääsee heittäytymään ihan ilman mitään ja olla vaan 8) Toki itselläkin kävi mielessä että pitäskö ottaa kone mukaan kun kohta lähetään Kyprokselle ja vähän päivitellä reissusta kuulumisia taikka edes julkaista "ajastetut" postaukset itse, mutta ehkä mieluummin jätän koneen kotiin 8)

  Tuleehan reissupostauksia sulta? <3 Ja hei täällä on samoja syksyn juttuja tehty, muun muassa karsittu vaatehuoneesta vaatteita ja kenkiä, vielä pitäs se suursiivous tehdä mutta se jääköön ensiviikolle kun tässä ollut vieraita käymässä sun muuta tohinaa ollut 😀

 3. Oli ihanaa!
  Jep se on pitkä projekti, mutta etenee nopeaa, kun vain pääsee vauhtiin ja vitsi siitä tulee hyvä fiilis! 🙂

 4. Mä otin koneen, mutta se oli kyllä ihan turhaa painoa vain laukkuun! 😀 Joo voisin tehdä jonkinlaista reissupostausta, vaikka aika vähän siellä tuli oikeastaan edes kuvailtua paikkoja! Vaatehuoneen siivous on jo hei hyvä aloitus, ainakin mulla kesti siinä kauvemmin kuin itse siivoamisessa… 😀

 5. Ihanan positiivinen teksti!! 🙂 Oon niin samaa mieltä, että suursiivous silloin tällöin tekee niin raikkaan ja inspiroituneen olon! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun