PERHOSET VATSASSA ESTÄÄ BLOGGAAMISEN

 
Yleensä, kun pidän taukoa kirjoittamisesta voitte rakkaat seuraajani aavistella, että nyt tällä muikkelilla on jonkin sortin kriisi. Rakkauden kriisi, huolta lähipiirissä tai jonkin sortin burn out. Nyt vierähti monta päivää kirjoittamatta. Ei ole kriisiä! Oon vaan ollut ihan järjettömän rakastunut ja onnellinen. Oon nähnyt paljon ystäviä, viettänyt aikaa Mr. Bearin kanssa ja istunut ihan laittoman paljon terasseilla. Instagram tarinoita oon päivitellyt ahkeraan, joten lisätkää mut Instagramissa seurantaan. Blogia tulen päivittelemään ahkerammin ja varmaan viidet asukuvat odottaa julkaisua. Puhumattakaan kaikista aiheista ja postauksista ihmissuhteisiin liittyen mistä haluan avata omia ajatuksiani. Halusin tulla kirjoittelemaan pikamoit tänne blogin puolelle ja ilmoittaa, etten ole suunnitellut pidempää katoamistemppua. Nyt on, vain ollut niin ihania tapahtumia toisensa perään, että konetta ei ole tullut avattua. On ollut aivan mahtava ja ikimuistoinen kesä ja vielä on kaikkea ihanaa jäljellä. Odotan kovasti, kun lähdemme Mr. Bearin kanssa matkalle muutaman viikon päästä ja sitä ennen päästään vielä juhlimaan koulukaverin häitä! 
 
Ja mitä otsikkoon tulee, kyllä perhoset vatsassa on estänyt bloggaamisen. Oon ollut jotenkin järjettömän onnellinen kaikesta. Olo on ollut, kuin ihastuneella teinillä. Mihin mä sitten olen ollut niin ihastunut? No elämään, ystäviin, kesään ja kotoa löytyvään mieheen. Eikö se oo aika hyvä syy olla muutama päivä bloggaamatta, jos perhoset vatsassa estää keskittymisen? Nyt ennen, kuin intoudun kirjoittamaan romaania kaikesta ihanasta, rakkaudesta ja kesästä niin tämä muikkeli alkaa  sutia tukkaa kuntoon ja meikkiä nassuun. Muutaman tunnin päästä olisi illallinen parhaan ystävän kanssa ja ehkä ne terassit kutsuvat jälleen. 
 
Ihanaa lauantaita. <3
 

12 kommenttia artikkeliin “PERHOSET VATSASSA ESTÄÄ BLOGGAAMISEN

 1. Tuli tosi ilonen mieli tästä postauksesta! Suurin osa syistä kun bloggaamisen pienelle tauolle on yleensä joku surun aihe tai muuten negatiivinen, mut tosi ihana kuulla et sulla menee puolestaan todella hyvin! Jopa iloistenkin asioiden vuoksi voi bloggaamisen siirtää hetkeksi sivuun. Kaikkia onnellisia asioita ei tarvitse taltioida, vaan ne voi jättää ihan itselleen omaan mieleen.

 2. Ihanaa että oot onnea täynnä nyt, mä ymmärrän myös että kesäisin haluaa oikeesti tehä kaikkea muuta kun blogata! 😀 Täälläkin on tahti hyytynyt ja onneksi on silleen aika hyvin valmiita postauksia jemmassa joihin vaan kuvat napata ja oikolukea 🙂 Ja hei, terassella on täälläkin ravattu ihan laittoman usein :')

 3. Ja näin mullakin on aikaisemmin aina ollut! Ja mullakin viime aikaiset onnelliset aikaiset on ollut tosi yksinkertaisia asioita, mistä ehkä kirjoittelinkin lisää myöhemmin. Moni ei välttämättä ymmärtäisi, miksi sellaiset asiat tekevät minut onnelliseksi, kuin heille ne saattavat olla osa arkipäivää! 🙂

 4. Mä kyllä sytyn kesäbloggaamiselle, mutta meidän kämpän 30 asteinen huone lämpötila on kyllä tehnyt siitä epämiellyttävämpää puuhaa. 😀 Välillä vaan tulee niin paljon kaikkea muuta ettei halua istua koneen ääressä, viime viikolla se muu oli terassit ja ravintolat. 😀

 5. Ihana lukea tälläistä postausta <3 Kannattaa just nauttia elämästä ja bloggailla, kun siltä tuntuu 🙂 Kivaa ja iloista viikkoa sulle Siiri!

 6. Mulla ainakin jää bloggaaminen elämältä kakkoseksi, jos oot ihastunut elämään niin blogi selviää kyllä hetken ilman huomiota 🙂

  Ps. Siirryin vähän luovempaan blogiin sen perus hömpän lisäksi, jos kiinnostaa niin voit seurata blogia visionkatri.blogspot.com

 7. ihanaa kuulla että oot onnellinen<3 ja itselläkin kyllä on jääny blogi pahasti kakkoseksi kaikelta muulta, haluan viettää nini paljon aikaa läheisten kanssa kun pystyy niin koneella näprääminne on jäänyt, kesällä on niin ihnasti paljon kaikkea että haluaa nähdä ja tehdä, onneks blogiin kerkeää kirjoitella sitten kun taas on aikaa 🙂

 8. No niin selviää ja, kun sitä elämää oikeasti elää ja siitä nauttii niin on paljon enemmän kirjoitettavaakin ;D

  Kiitos linkistä, käyn ehdottomasti kurkkimassa! 🙂

 9. Siis sun kommentti on tiivistetty ajatus mun tekstin sisällöstä! 😀 Se on juuri näin. <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun