PINNALLISET ASIAT, JOISTA ILOITSEN

 
Tuuletin! Oi joi malja sille, joka keksi tuulettimen. Ilman tuuletinta oltaisiin varmaan jo Mr. Bearin kanssa kuolla kupsahdettu pieneen kotiimme kuumuuden johdosta.
 
Wohoo vihdoin mun hiukset on kasvanut pituutta niin paljon, että ne ylettää nännien yli! Hiukseni eivät koskaan ole ollut näin pitkät ja olen koko aikuisikäni kasvatellut hiuksiani. Olo on, kuin lottovoittajalla!
 
Kynnet kasvaa kohisten. Onko se tää kesä ja aurinko, että kynnetkin on alkanut kasvamaan kohisten? Mulla oli pitkästä aikaa tosi pitkät kynnet. Tosin kaksi niistä katkesi ja oli pakko leikata ne kaikki… Jos silti vielä onnistuisin kasvattamaan ne yhtä pitkiksi uudelleen.
 
Palkka. Kaikkien opiskelijoiden herkkua on kesätyöt ja niistä saatu palkka. Käyn opiskelujen ohella töissä, mutta onhan se nyt ihan eri saada kunnon palkka versus, kun palkka muutamista työvuoroista vuoroista.
 
Kesäalet. Ah mun sisäinen alennushaukka on saanut tyydytystä kaikista alelöydöistä. Mähän olen tarkan markan muikkeli ja ostan varmasti 80% vaatteistani aina alelapulla varustettuna.
 
huppari – Cubus
farkut – Levis
 kengät – Air Max

                                                                  

Uimapuvut. ”Vatsa sisään ja rinta ulos”. Haa eipähän tarvitse, kun vatsan voi piilottaa uimapukuun. ”So simple!”, niinkuin lukion matematiikan opettajani aina hoki. 😀
 
Sandaalit. Rakastan korkeita korkoja, mutta tänä kesänä olen ollut innostunut myös sandaaleista. Niillä on niin helppo ja mukava läpsytellä menemään.
 
Sorbetit. Jäätelö maistuu myös, mutta tänä kesänä olen ollut erityisen ihastunut sorbetteihin. Paras sitruunasorbetti löytyy Lidlistä.
 
Itseruskettavat. Nyt minun kohdaltani on auringossa kylpeminen loppunut! Tai ei ihan loppunut, mutta varustaudun auringon ottoon korkeilla aurinkovoiteiden suojakertoimilla ja en kalvahda aurinkovarjoakaan. Päivettynyt iho on mitä kaunein, mutta tänä kesänä oma päivetykseni saattaa pääosin tulla purkista.
 
Belt bag! Puhun usein muuten vyölaukuista niiden englanninkielisella sanalla ”belt bag”, kunnes Mr. Bear huomautti asiasta: ”Yritätkö saada vyölaukusta hienomman kuuloista ja vähemmän nolompaa?”. Busted! Kiinni jäin.., mutta minulle tulee vyölaukusta mieleen noin viisikymppinen mies Suonenjoen mansikkafestarereilta myymässä mansikoita torilla ja kaivelemassa vaihtorahaa vanhasta nuhjuisesta vyölaukusta… Vyölaukku, belt bag… Ihan sama, koska oli pakko kiikuttaa sellainen Zarasta kotiin.
 
Olisi hauska lukea, mistä pinnallisista asioista sinä iloitset tällä hetkellä? 
 
 

10 kommenttia artikkeliin “PINNALLISET ASIAT, JOISTA ILOITSEN

 1. Ihania tällasia ilonhetkiä <3 Etenkin jos havahtuu siihen että tukka on kasvanut, se on kyllä ihana juttu jos kasvattaa siis tosiaan innolla tukkaa 8) Hha belt bag kuulostaa munkin mielestä paljon hienommalle jutulle kun vyölaukku :'D

 2. Voi ei, älä leikkaa kynsiä! Siis vaan ne katkenneet. Mut viilaa vaan, lyhennä aina viilalla. 🙂

 3. Hih, oon iloinnut samoista jutuista! <3 Leikkasin kevällä hiuksista reippaasti ja nyt oon vähän sitten alkanut katuun leikkaamista ja iloinnut myös siitä, että hiukset on kasvanut hyvin kesän aikana. En tiedä, että miks ei voi ikinä ottaa oppia siitä, että leikkaamista katuu.. Tosin mun pitäis mennä tasaan vähän latvoja taas jossain kohtaaa.. mutta silti. Ollaan tultu kevään pituudesta jo huimasti "alaspäin".. Mulla ei ihan vielä yllä liiveihin asti takana, mutta melkein.. ehkä jo syksyllä! 😀

 4. Ihana lukea tällaista, kun monesti tuntuu että yrittää etsiä niitä ilonaiheita mahdollisimman isoista ja syvällisistä jutuista. Just kivaa vaihtelua!

  Mää taas iloitsen nyt kevään ja kesän myötä tulleista pisamista ja uusista punavalkoruudullisista sikarihousuista, joille omistin äsken oman postauksenkin. 😀

 5. Ihana postaus. Meilläkin paras kaveri on tuuletin ja eilenkin turvauduin itseruskettavaan kun ei oikein aina ole aikaa vain pötkötellä ja ottaa sitä aurinkoa.

 6. Nii on, vaikka pinnallisia sellaisia, mutta pinnallisistakin asioista saa iloita! 🙂 Tukan kasvamisen huomaaminen on paras juttu! 😀

 7. Mulla on sama hiustenkotivärjäilyn kanssa, miksi ei voi ikinä oppia, että ei kannata ainakaan mun kotikampaajataidoilla. 😀 Munkin pitäis mennä kampaajalle ja toivon, että ei tarvitsisi paljoa siellä leikata hiuksia. Ja hei sehän on jo hyvä mitta! Olisi ihanaa jos ensi kesäksi hiukset olisivat kasvaneet unelmapituuteen, mutta saa nähdä kasvaako hiukset edes niin pitkäksi vai tuleeko niillä joku mystinen raja vastaan. 😀

 8. Pienistä pinnallisista asioista kannattaa iloita niiden isojen ja syvällisten asioiden rinnalla. On enemmän iloittavaa! ;D

 9. Kiitos. Tuuletin on ollut kyllä ollut paras ostos. Ja ihan sama juttu, ei ole ollut aikaa olla ottamassa aurinkoa, mutta onneksi kohta odottaa kesän kohokohta eli lomamatka!

Vastaa

Siirry sivun alkuun