PUNAINEN KESÄPAITA

 
 
Huono bloggaaja taas täällä terve. Mulla olis materiaalia, vaikka kuinka ja paljon, mutta edelleenkin on havaittavissa perhosia vatsassa.  Oon viettänyt tosi paljon aikaa Mr. Bearin kanssa. Nytkin olen kirjoittanut tätä postausta tunnin ja kyllä olen saanut aikaiseksi kaksi lausetta. Kuulostaa aika ällöttävän rakastuneelta touhulta homma täällä. Pakko kai se on myöntää, että osittain sitä se onkin, mutta kyllä jutussa on muitakin muuttujia mukana. Ajattelin kirjoitella noista muuttuvista muuttujista ihan oman postauksen. Ei olekaan vähään aikaan tullut kirjoiteltua mitään suhteisiin liittyvää! Ennen sitä palataan päivän/illan aiheeseen eli punaiseen kesäpaitaan! Tämä paita tarttui extempore kaupasta mukaan ja on ollut helteillä oikea pelastaja. Viileä materiaali ja liehuvat hihat takaavat myös kainalojen tuuletuksen! Eikä tuttuun tyyliini tässäkään paidassa ole liikaa kangasta käytetty. ;D Ihan yksi tämän kesän lempivaatteistani ja näyttäähän tää paita nyt kuosiltaankin ihan kesäpaidalta! 
 
Tänä kesänä en ole ollut yhdilläkään festareilla ja tänä kesänä festarisaldoksi taitaa tulla pyöreä nolla. Asuni on kuitenkin kuivasta festarikaudesta huolimatta saanut paljon vaikutteita festareista. Vai mitä mieltä olette? Eikö kangasreppuni, shortsit ja kukallinen kesäpaitani ole sellaisia vaatteita, mitä voisi vetää festareille päälle? 
 
 
 
 
kesäpaita – Bikbok
shortsit – Gina tricot
reppu – Zara
kengät – Zara
kaulakoru – Glitter
rannekoru – Mulberry
 
 
 
 
 
 
 2,5 tuntia meni tämän postauksen kirjoittamiseen… Palataan suhdepostauksella… haluaisin sanoa huomenna, mutta ainakin viimeistään perjantaina. 
 
 

8 kommenttia artikkeliin “PUNAINEN KESÄPAITA

  1. Kaunis paita! Todella leveät hihat vaan tossa yhessä kuvassa. Nyt mäkin ostin pari offshoulder paitaa ja ne on kyllä tosi kauniita ja hienoilla kuvioilla kuten tässä, tosi kesäiset ja retrot!

  2. Kiitos! Joo tossa paidassa on aika leveät hihat. 🙂 Mun tekisi mieli ostaa vielä toinenkin offshoulder paita, mutta tuntuu turhalta, kun syksy alkaa koputella jo ovella.

Vastaa

Siirry sivun alkuun