SEITSEMÄN SYNTIÄ

Aikoja sitten blogeissa pyöri ”haaste” nimeltä seitsemän syntiä. Ajattelin, että olisi hauska kertoa teille omat seitsemän syntiäni. Pitääkö olla huolissaan, jos seitsemän syntiä oli erittäin helppo keksiä. No jottei tämä tiistai mene ihan synnilliseksi niin tässä tulee minun seitsemän syntiä eikä seitsemäntoista syntiä, mitkä aivan varmasti olisin saanut listattua… Taitaapi olla, että matkan jälkeen voisi aloittaa jonkin sortin paremman ja synnittömän elämän.

Herkuttelusyntini… 

Vihersmoothie ja raakakakku… No ei, olisikin. Keksit, pullat, karkit, sipsit ja jäätelöt vuoden ajasta vaihdellen. Ystäväni sanoi, että kun hän on vanhentunut niin hänelle ei maistu enää karkit ja hänen makunsa on ”aikuistunut. ”Juustolautanen karkkien sijaan.” Vielä vuosi sitten vihasin juustoja, nyt juustolautanenkin on kiva kaveri karkkikulhon kera tietysti. 😀

Ihonhoitosyntini…


Meikkien peseminen pois. Kyllä hyi minä, ällöttävää. Pesen arkena aina meikkini pois, mutta jos ilta on viikonloppuna venähtänyt niin saatan mennä meikkien kera nukkumaan. Älkää ottako mallia, seuraavan aamun entistä ”freshimpi look” on taattu.

Siivoussyntini…


Imurointi. Vihaan kaikkea siinä. Imurin kampeamista eteisen kaapista, imurin ääntä ja koko prosessia. Naurettavinta on se, että imuroimisessa ei tosiaankaan pikku kodissamme kestä kauan. Minulta menee kaksi päivää imuroinnin aloittamiseen ja korkeintaan 20minuuttia itse imurointiin…

Hiussyntini…


Sorrun välillä kampaajaleikkeihin kotona mitkä ensin tuntuvat hyvältä ajatukselta, mutta loppupeleissä aina muistan miksi sinne kampaajalle kannattaisi mennä. Tämä on huono tapa, koska aina juurikasvun esiin pilkottaessa kadun kokeilujani.

Pukeutumissyntini…


Menen lähikauppaan usein yövaatteissa. Tarkennan en pienissä pitsihepeneissä, vaan usein Mr. Bearin ylisuuressa paidassa ja esimerkiksi ensimmäiseksi nappaamissani shortseissa.  Talvella lähikaupan tuttu kassa nauroi, kun muhkean turkistakin alta vilkkui ruudullisen pyjaman housut yhdistettynä Uggeihin. Sexy I know.

Ystävyyssyntini…


Unohdan välillä vastata Whatsapp viesteihin. Kiireessä avaan viestit ja, koska vähänkin pidemmät viestit haluan lukea ajan kanssa niin jätän vastaamisen myöhemmäksi, kun en ole kiireen keskellä esimerkiksi töissä. No aina en kyllä muista niihin vastata ja saatan havahtua pari päivää myöhemmin, että mitäs sille Sannille pitikään vastata.

Parisuhdesyntini…


Kännykän ja tietokoneen jatkuva räpeltäminen kotona. Katsotaan yhdessä leffaa ja minulla on aina joku muu projekti samaan aikaan menossa. Onneksi Mr. Bear tietää, että tämä on vain minun tapani rentoutua, koska en ikinä muutenkaan katso vain tv sarjaa tai elokuvaa. Teen aina siinä samalla jotain muuta. Kirjoittelen kalenteriin, maalaan tai teen jotain koneella.

6 kommenttia artikkeliin “SEITSEMÄN SYNTIÄ

  1. Tää synti- haaste on kyllä mielenkiintoinen, tuo hieman aitoutta blogiin kuin blogiin. 🙂 Täällä kans yks imurointia vihaava, se ääni on ihan hirveä ja ärsyttää kun se imuri ei kulje kunnolla perässä vaan saa nykiä ja työnnellä, että yltää kaikkialle. 😀

  2. Tulen onnellisemmaksi siitä, kun mies on imuroinut, kun tuonut kukkia. Argh imurointi! 😀

  3. Näitä syntipostauksia on ollut kyllä hauska lukea! Täältä löytyy toinen, jolle meikkien peseminen on välillä työn ja tuskan takana.. 🙂

  4. Siis en ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa ja varsinkin, kun tietää, kuinka huonoksi se on iholle ja, kuinka inhottava on herätä ne meikit naamalla… 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun