PAINO EI OLE ONNELLISUUDEN MITTARI

 
 
Tiedättekö mitä, meinasin olla julkaisematta näitä asukuvia. Kuvat on otettu ennen blogitaukoa syksyllä. Miksi en julkaissut kuvia syksyllä? No en tiedä panttasin näitä kuvia ja sitten tulikin blogissa tauko. Kuvien otosta on kulunut aikaa, mutta syy miksi erityisesti  en halunnut julkaista kuvia ei johdu ajankohdasta. Syy miksi haluan erityisesti julkaista kyseiset kuvat on oma reaktioni näihin ”vanhoihin kuviin”. Katsoin näitä kuvia ja mietin ensiksi, että olenpa ottanut muutaman kilon kuvien aikana ja enpä halua julkaista näitä kuvia. On ihan normaalia, ettei itsestään halua julkaista mitään epäimartelevia kuvia. 
 
Muistan kuitenkin kuvaushetken selkeästi päässäni. Olin silloin erittäin onnellinen. En mistään erityisestä syystä taisi olla ihan tavallinen arkitorstai, kun nämä kuvat kameran itselaukaisimella nappasin. Mitä sitten, että olen niissä muutaman kilon nykyistä painoani painavempi? Enkö minä itse julistanut oman painonikin blogipostauksessa? Paasannut muutenkin naisen painosta. Miksi sitten muutama kilo haittaa noin paljon? Enkö itse aina koita toitottaa tervettä järkeä? Paino ei ole onnellisuuden mitari. No niinpä niin eihän se olekaan. Olen nytkin onnellinen pari kiloa kevyempänä, mutta hitto vie olin onnellinen myös pari kiloa painavempana. Painolla ei ole mitään tekemistä onnellisuuden kanssa tai siinä, etteikö jotain kuvia voisi julkaista. Halusin julkaista nämä kuvat muistutukseksi itselleni, että paino ei tosiaankaan ole onnellisuuden mittari. Muistutukseksi myös ettei itseä kohtaa pitäisi olla liian kriittinen. Nyt kun tämän ajatusketjun kävin päässäni niin ensimmäiset reaktiot vanhoista kuvista puistattavat minua. Tekisi vähän, jopa mieli poistaa kaikki kirjoittamani. Leikkiä, etten juuri ajatellut jotain noin tyhmää, että minä itsevarma nainen ajattelin jotain noin typerää. En nyt kuitenkaan poista tekstiäni. En varmasti ole yksin ajatusteni kanssa ja jätän tämän tekstin teille kaikille ihanille blogin seuraajille muistutukseksi, että olkaa armollisia itsellenne ja muistakaa, ettei paino ole se onnellisuuden mittari. 
 

takki – RiverIsland
farkut – Bershka
t-paita – Bershka

Poistakaa tuollaiset samankaltaiset hullutukset pois päästänne! Happy mind, happy life! 

 
 
 

6 kommenttia artikkeliin “PAINO EI OLE ONNELLISUUDEN MITTARI

  1. No eihän tuota edes paria kiloa nyt huomaa, eikä se ole onnellisuuden mittari. Ehkä kuitenkin kokisin asian niin kun itselläni on se vakiopaino kohonnut eikä ole enää päässyt aiempaan, että olisin onnellinen jos pääsisin takaisin vanhaan. Asiat ei ole yksinkertaisia, mutten koe itseäni huonommaksi tai rumemmaksi tästä johtuen 🙂 Itsevarmuus ja sopiva itserakkaus on pohja tyytyväisyydelle itseensä.

  2. Ei, mutta itse huomaan sen. Ja huomasin myös oman kriittisyyteni ja, kuinka takerruin tuohon kahteen kiloon. Vaikka olo oli onnellinen niin tein turhan analyysin muutaman kilon takia. Ymmärrän sinunkin kannan erittäin hyvin! Ja itsekin kiinnitän huomiota painooni, haluaisin sitä tai en. Halusin vaan ravistella itseäni turhasta painon syynämisestä. Kiitos sinun kommentista! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun