TALVEN LUOTTOASU – TURKKI JA NAHKAHOUSUT

 
 
 
 
 
 
 
 
Tässä tulisi ehdottomasti mun tämän talven luottoasu. Nimittäin turkki ja nahkahousut. Muhkeaa turkistakkia ja nahkahousuja olen pitänyt koko talven. Yläosa on aina vain vaihtunut. Nyt näin kylmillä pakkasilla valitsin nahkahousujen kaveriksi mustan poolopaidan tuomaan asuun lisää lämpoä. Rakastan koko mustaa asua ja pidän poolopaidan yksinkertaisesta ja pelkistetystä ilmeestä. Niitti nilkkurit ja niitein koristeltu laukku tuovat yksinkertaiseen asuun sitä jotain extraa muhkean turkistakin lisäksi tietty. Nahkahousut tai oikeastaan tekonahkahousut olivat löytö Nelly.com :sta ja ovat ehdottomasti yhdet mukavimmista housuistani. Nahkahousut tuntuvat ihan samalta, kuin olisi vetänyt treenitrikoot jalkaan. Pidän nahkahousujen korkeasta vyötäröstä ja niiden ihonmyötäisestä mallista. Poolo on taas mukavan rento ja lämpöinen yläosa, joka sopii mielestästäni, kuin nenä päähän nahkahousujen kanssa. 
 
Turkki on ehdottomasti mun vaatekaapin aarre, jonka olen ostanut käytettynä. Mistään vaatteesta en ole saanut yhtä paljon kehuja vierailta ihmisiltä, kuin tästä turkistakista. Melkein poikkeuksetta aina joku tulee kaupungilla vetämään hihasta ja kehumaan turkkia. Olen vitsillä sanonutkin ystäville, että menen hauta-arkkuun turkki päällä.
 
Nämä kovat pakkaset tuovat kyllä omat haasteensa tyylikkääseen talvipukeutumiseen. Mr. Bear nappasi nämä kuvat asustani eilen. Kylmä ilma ja kova pakkanen pitivät huolen siitä, että turkki pysyi tiukasti olalla. Olemme edistyneet pariskuntana asukuvien kuvauksessa. Vielä olisi tosin lähikuvien otossa toivomisen varaa, jotta asun yksityiskohdat nahkahousujen nahka, kenkien ja laukun niitit tulisivat paremmin oikeuksiinsa. Kannattaa muuten tsekata mun vinkit: Miten poikaystävästä voi kouluttaa paremman asukuvaajan
Turkki – Saga Furs, Second hand
Nahkahousut – Nelly
Poolo – Selected
Laukku – Zara
Nilkkurit – Zara
 
Ihanaa alkanutta viikkkoa! <3
 
 

8 kommenttia artikkeliin “TALVEN LUOTTOASU – TURKKI JA NAHKAHOUSUT

  1. Todella kaunis asu <3 Voisin sanoa että mun luottoasuni on tällä hetkellä lähes samantyylinen, mutta mulla on yllä vaan teddytakki 😀 Se on mun tän talven luotto ollut <3 Kaunis toi sun turkkisi, voisin pukea saman ylleni myös, itse asiassa koko asun voisin pistää päälle <3

  2. Voi kiitos<3 Mä himoitsin teddytakin ostoa, mutta kun takkeja taitaa löytyä ihan tarpeeksi tälle vuodelle niin en raaskinut ostaa. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun