KOKEMUKSIA HAIRLUST HIUSVITAMIINEISTA

 
 
HairLust Hair Gummies ovat hyvänmakuisia ja vähäkalorisia viinikumivitamiineja hiuksille. Hairlust  hiuksille tarkoitetut ”hiusvitamiinit” auttavat kasvattamaan pidemmät ja paksummat hiukset ilman, että joudut tinkimään mausta tai mukavuudesta. HairLust Hair Gummies sisältävät runsaasti biotiinia, foolihappoa ja B5, B6 & B12-vitamiineja, joiden yhteisvaikutus on täydellinen hiusten vahvistamiseen. Tekstinpätkä suoraan Hairlust hiusvitamiinien kotisivuilta napattuna! Tilaisin omat Hairlust hiusvitamiinit testiin kolmisen kuukautta sitten. Olen aikaisemmin kokeillut hyvin samankaltaista tuotetta eli kilpailevan yrityksen Sugarbearhair hiusvitamiineja. Ennen ostoa tutustuin Hairlustiin ja kyse onkin erittäin samankaltaisesta tuotteesta, jopa Hairlustin kotisivuilta löytyy vertailua näiden kahden tuotteen kesken. Vertailun Hairlustista ja Sugarbearhairista voit lukea täältä. Minulle tuli sellainen kuva, että Hairlust yrittää vähän ratsastaa kilpakumppanin Sugarbearhair tuotteella, jotka ovat ainakin jenkeissä todella suosittuja. Hairlust omilla sivuilla lukeekin: ”HairLust Hair Gummies ja SugarBearHair viinikumivitamiinit muistuttavat toisiaan monin tavoin.”
 
 
 
Itse tykkäsin Sugarbearhair hiusnalleista, mutta, koska ne vähin äänin vedettiin pois Sokoksen valikoimista. Syyt Sugarbearhairin pois vedolle löytyvät tästä artikkelista, mutta muun muassa Sugarbearhair nalleista puuttui yli 10 vitamiinia, mitä niissä mainostettiin olevan. Kuitenkin, koska minusta sinisen ihmenallet saivat omat hiukset kasvamaan nopeammin niin halusin kokemuksia Hairlust hair gummies hiustenkasvattajista. Mitä jos nämä toimisivat myös? Mitkä sitten olivat omat kokemukseni Hairlust hiustenkasvattajista? Erosivatko ne paljon Sugarbearhair hiusnalleista? Miltä Hair lust hairgummies vitaminiit maistui? Ja mikä jännittävintä tehosivatko ne ja huomasinko hiukseni kasvavan nopeammin, kuin aikaisemmin?
 
Aloitetetaan mausta. Hairlust hair gummies ”karkit” maistuvat aika ällömakeilta. En itse ainakaan näitä tulisi purkista muuten vaan nappailtua. Mikä vitamiiniviinikumeissa on ehdoton plussa on se, että Hairlust vitamiinilisäravinteet maistuvat kuitenkin paremmilta, kuin esimerkiksi rauta ja sinkki tabletit. Plus, että Hairlust vitaminiinit voi syödä tyhjään vatsaan. Oma aamuni alkaa aina isolla vesilasilla, jonka jälkeen pureskelen Hairlust viinikumit. Tämä on itselleni ehdoton plussa, koska syön päivittäin sinkkiä ja rautaa. Unohdan monesti ottaa sinkin ja raudan, koska aamulla tyhjään vatsaan otettuna minulle tulee poikkeusetta huono olo. Hairlust hiusvitamiineja napsitaan päivässä 3kpl ja mikä on varsin jännittävää, että näitä myydään myös miehille erikseen. Olisi kiva tietää onko ”naisten ja miesten” Hairlust vitamiiniviinikumeilla jotain muutakin eroa, kuin niiden väri.

 

 

 
Olen käyttänyt Hairlust hiusvitamiineja nyt kolmisen kuukautta. Hiukseni tuntuvat vahvoilta ja elinvoimaisilta. Itse hiustenkasvussa en ole muutoksia huomannut. En myöskään huomannut uusien vauvahiusten putkahtamista. Sugarbearhair nalleja syödessäni minusta uusi hius oli tummempaa  ja paksumpaa, kuin aikaisemmin. Minusta on aika vaikea eritellä ovatko Hairlust hiusvitamiinit oikeasti toimineet. Yksi syy siihen on, että jo ennen vitamiinien aloitusta olen huomannut merkittävän muutoksen hiusten kasvussani. Hiukseni kasvavat nykyään paljon nopeammin, kuin aikaisemmin. Eikä se johdu Hairlust hiusvitamiineista, vaan ihan toisesta syystä. Tuosta mysteerisestä hiustenkasvun syystä en hiisku tässä postauksessa sen enempää, vaan valmis postaus aiheesta odottelee julkaisua. 😉

 

Voihan olla, että hiusviinikumit, vain extra boostasivat jo villiintynyttä hiustenkasvuani! Minulla on jemmassa vielä 1,5 purkillista Hairlust hiustenkasvattajia jäljellä, jotka tietysti aion popsia nassuun. Päivittelen blogiin toista postausta Hairlusteista, jos vielä huomaisinkin jotain erikoista muutosta hiustenkasvusta, mikä johtuisi juuri hiusviinikumien napsimisesta!

Hiusten latvat on näissä kuvissa sopivasti märät ja eivät näytä yhtään elinvoimaisilta. Tulis jo kevät ja valo niin ei tarvisi niin kiireellä kuvailla! 😀
 
Sugarbearhair postaukseen tästä.
 
Hiustenkasvatusvinkkejä tästä.
 
 
 
 

5 kommenttia artikkeliin “KOKEMUKSIA HAIRLUST HIUSVITAMIINEISTA

  1. Kiinnostavia nämä kaikki "karkkivitamiinit" ja olne miettinyt itsekin, että pitäisköhän kokeilla! Itse olen joskus ottanut ihan biotiinia, joka todellakin toimii, mutta ei oo tietenkään mikään nautinto niitä nappailla 😀 Niissä oli tosin se ongelma, että tietty sitten kaikki muutkin karvat kehossa kasvaa paljon voimakkaammin, mikä sitten taas ei ole niin mukavaa. Oletko huomannut, että näistä seuraisi samaa?

  2. Hei ja kiitos kommentistasi! 🙂 Mäkin oon syönyt ihan biotiinia ja, jopa nuorempana eläimille tarkoitettua biotiinivalmistetta… 😀 Mulla ei oo ikinä lähtenyt kaikki karvat kehossa kasvamaan, mutta uskon, että se on hyvin yksilökohtaista. Mulla on muutenkin ihokarvat tosi ohuita ja vaaleita eivätkä kasva nopeasti, mutta esimerkiksi mun hyvä ystävä lopetti biotiinin käytön juuri tuon takia. Itse ajattelisin, että tuollaisilla karkkivitamiinivalmisteilla ei olisi tuota vaaraa, koska niissä on paljon niitä vitamiineja eikä niin paljon sitä biotiinia. MUTTA en ole ikinä tutkinut ja vertaillut tarkemmin kuinka paljon biotiinia karkkivitamiinit sisältävät verrattuna perus biotiiniin.. Niin en voi varmasti sanoa onko omat johtopäätökseni ihan puutaheinää vai ei. 😀
    Mutta siis itselläni ei ole näin käynyt, mutta sitä ei toisaalta käynyt edes eläimille tarkoitetun biotiinin käytön seurauksena, mikä on tarkoitettu esimerkiksi koirilla turkin kasvatukseen. 😀

  3. Jos hiukset alkavat mystisesti kasvamaan yhtäkkiä, mutta "kerrot siitä uudesta postauksesta" tulee semmonen olo ettö kerro nyt heti ! Täällä vedetään superbiotiinia edelleen.

  4. Julkaisen postauksen huomenna! Kelasin postailla tänään vähän muuta väliin, kun kaikkia ei varmasti pitkät hiukset niin intohimoisesti kiinnosta, kuin esimerkiksi mua ja sua. 😀

  5. Mulla oli kans joskus nää samat käytössä ja pakko myöntää, että ne oli oikeasti parempia kuin yhdetkään biotiinivalmisteet mitä oon käyttänyt 🙂 Hiukset kasvoi supernopeasti ja tosi vahvoina ja kiiltävinä!
    Kaunis oot<3

Vastaa

Siirry sivun alkuun