JOTAIN HYVÄÄ KORONASTA

 
 
Jopas vierähti tovi siitä, kun viimeksi avasin blogin. Nyt voisin aloittaa kirjoittamalla, että niin paljon on      muuttunut kuluvan vuoden aikana ja, siitä kun viimeksi kirjoitin blogiin. Ja onhan kaikki muuttunut meillä kaikilla tämän Koronan takia. Sen sijaan, että kirjoittaisin nyt patoutunutta Korona vihapostausta niin haluaisin jakaa teille omia positiivisia havaintoja Koronavuodesta.

Ystävien ja perheen merkitys on kasvanut

Monesti tällaisia hyvin monelle itsestään selviä asioita ei osaa arvostaa, kunnes niiden tukea tarvii. Itse on kuluvan vuoden aika lähentynyt hurjasti perheeni kanssa. Usein ei ole ollut aikaa vierailla niinkin kaukana, kuin kolmen minuutin matkan päässä perheeni luona. Nyt sitä aikaa on ollut ja on ollut ihana viettää aikaa perheen kesken. Ystävien kanssa on vietetty ikimuistoista vuotta ja nautittu elämän ihanista asioista koronasta huolimatta. 

Parisuhteen vahvistuminen

Koronavuosi on myös lujittanut omaa parisuhdettani. Olemme Mr. Bearin kanssa hitsautuneet tiiviimmäksi yksiköksi. Olen saanut paljon tukea ja rakkautta kuluvan vuoden aikana. Etenkin ajatus, että yhdessä selvitään kaikista haasteista on vahvistunut.

Luonnon arvostaminen

Olen aina viihtynyt luonnossa, mutta etenkin tänä vuonna olen ottanut luonnosta kaiken irti. Pitkät metsälenkit omissa ajatuksissani tai ystävien kanssa ovat olleen yksi parhaimpia aktiviteetteja. Luonnossa vietetty aika on myös muuttanut ajatuksiani kohti vihreämpiä valintoja arjessa. Enkä ole myöskään ikinä aikaisemmin sienestänyt, marjastanut ja nokkostanut näin paljon. Nokkostamisella tarkoitan nokkosten keräilyä ja se lähti ainakin kesällä itseltäni niin käsistä, että oman verbin keksiminen tuli tarpeen.

Uudet ajanvietteet

Olen seurannut innolla somesta, kun ihmiset ovat innostuneet käsitöistä. Minusta ei ole kuoriutunut edes oman elämän Picassoa eikä minusta tullut makramee mestaria. Kuitenkin olen näpertänyt kaikenlaisia käsitöitä ja tämä on tuonut minulle suurta iloa. Innostuin pitkästä aikaa jopa kaivamaan ompelukoneen ja ompelemaan itselleni vaatteita. Myös koti jooga on vienyt minut mennessään.

Pysähtyminen

Tärkeimpänä olen kuitenkin huomannut pysähtyä. Olen aikaisemmin tottunut ahminaan erilaisia töitä. Useat vuodet tein montakin työtä samaan aikaan koulun ohella. Nyt keskityin nauttimaan opiskelun tuomasta vapaa ajan määrästä ja aloin tekemään vähemmän töitä koulun ohella. Pidin myös ensimmäistä kertaa vuosiin kuukauden kesäloman. Koulun osalta sain opintoni purkkiin ja valmistun virallisesti 18 päivä tradenomiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta. 

Lopuksi haluan sanoa kiitokset teille, jotka olette löytäneet blogini pariin ja jättäneet kommentteja, silloinkin kun en itse ole tänne löytänyt. Tulen myös myöhemmin avamaan syitä miksi en ole viime aikoina blogiini kirjoitellut. Ensiksi haluan haluan kirjoitella vähän jotain kevyempiä postauksia. Olen löytänyt paljon itselleni uusia ja toimivia kosmetiikkatuotteita, mistä haluan ehdottomasti vinkkailla blogissa. Haluan postailla hupsuimpia kauneusvinkkejä, mitä olen sortunut kokeilemaan. Toiset niistä toimivia ja toiset aivan ajantuhlausta. Kertoa kuulumisia, ajatuksiani, jakaa asu inspiraatiota ja tehdä

Vastaa

Siirry sivun alkuun